A Világgazdasági Fórumot (WEF) múlt héten felszólították egy levél közzétételére, amely megerősítette, hogy a kormányok világszerte összejátszanak, hogy az emberiség számára egy "Nagy Visszaállítást" hajtsanak végre és egy Új Világrendet vezessenek be.

Pepijn van Houwelingen, a holland képviselőház egyik tagja FOI kérésére a WEF Sigrid Kaag holland miniszterhez intézett levele a következőket tartalmazza: "A Fórum együtt fog dolgozni az Ön munkatársaival annak érdekében, hogy az Ön részvétele jelentős erő legyen a Nagy Újraindítás kialakításában".

A Nagy Újraindítás többé nem utasítható el "összeesküvés-elméletként".

Az emberiséggel kapcsolatos sötét terveiket honlapokon, videókon és könyveken keresztül tették közzé. A terv az, hogy 2030-ra "Semmi sem lesz a tiétek, és boldogok lesztek".

 

Klaus Schwab: A "Nagy Visszaállítás" a transzhumanizmushoz fog vezetni

Mi az a Nagy Újraindítás?


A Nagy Visszaállítás a világ elitjének terve, amely azt hivatott biztosítani, hogy az emberiség minden alapvető szükségletét a Nagy Testvér elégítse ki:

Az állam gondoskodik minden alapvető szükségletről, semmi sem lehet tulajdon, és nincs magánélet. Az agymosást születésüktől kezdve végzik, hogy az új rabszolgákat arra kondicionálják, hogy elfogadják a szerepüket és a társadalomban kijelölt státuszukat. Egy osztályrendszert kényszerítenek ki, és genetikailag ellenőrzik a babafarmokon és a népességszabályozáson keresztül. A család nem létezik, mindenki mindenkihez tartozik, és nincsenek társadalmi kötelékek.

A világrendben betöltött szerepre és státuszra terveznek és kondicionálnak. Vallás nem létezik, választás nem létezik, gondolatszabadság nem létezik. A világ banális, érték és cél nélkül, egy földi pokol, egy emberi hangyafarm létrehozása, amelynek célja, hogy a hatalmon lévők a csúcson maradjanak.

https://newspunch.com/govt-doc-confirms-the-great-reset-is-real-you-will-own-nothing-and-be-happy/

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-vilag-kormanyai-osszeeskuvest-szonek-a-wef-nagy-visszaallitasanak-kikenyszeritesere