Az alább közzétett PDF-ben bemutatott megerősített információk fényében egyáltalán nem kérdéses, hogy Dr. Robert W. Malone irányított ellenzéki...

...és az sem kétséges, hogy Malone SOK nagyszerű munkát végzett a nyilvánosság felvilágosításában a rendkívül veszélyes és halálos Covid vakcinákról.

Ezért a 64.000 dolláros kérdés:

"Tudja Dr. Malone, hogy ő egy irányított ellenzéki?"

A Covid Sleuth által benyújtott elemzés

SOTN exkluzív

Tekintettel a több milliárd dolláros szerződésekre és támogatásokra (lásd az alábbi listát), amelyeket Malone az elmúlt évtizedben mind a Big Pharmától, mind az amerikai kormánytól kapott, egyszerűen kizárt, hogy nagy következmények nélkül elhagyhatná a rezervátumot.

Ami azt illeti, soha senki nem hagyja el az orvosi maffia és a gyógyszerészeti család legmagasabb ranglétráját, hogy aztán átpártoljon a másik oldalra ... ... ... hacsak nem kap erre kifejezett engedélyt. Capiche?!

Ezért, amit még meg kell érteni, az az, hogy pontosan hogyan használják fel a Covid Vax Truth mozgalomban a kongó státuszát a rejtett gyógyszerészmesterei.

 

Ne feledjük, hogy Dr. Malone maga is kapott két Covid "vakcinát". Sőt, gyakran mondja, hogy teljes mértékben hisz a nemzet szuperoltási programjában. Így van - még mindig hisz a vakcinákban fiataloknak és időseknek, egészségeseknek és betegeknek, gazdagoknak és szegényeknek.

Malone tehát egy magasan hitelesített és látszólag megbízható trójai falónak tűnik, akit stratégiailag azért helyeztek el az Igazság Mozgalomban, hogy a szülők ne veszítsék el a bizalmukat az elsöprő gyermekkori oltási ütemtervekben, amelyek létfontosságúak az Új Világrend menetrendjének időben történő végrehajtásához.

Hasonlóképpen, az avuncularis Malone úgy tűnik, hogy bizalmat ébreszt a felnőttek éves influenza elleni oltási programjaiban országszerte, amelyek szintén kulcsfontosságúak a különböző NWO-tervekben.

 

Az alábbiakban egy rendkívüli leleplező írás következik, amely hiteles módon tárja fel a Dr. Robert W. Malone-ra vonatkozó tényeket és számadatokat, amelyek egyszerűen nem állnak össze a jelenlegi nyilvános álláspontját tekintve.

PDF: DR. ROBERT MALONE - SÖTÉT VAKCINAMÁGUS

Tényleg, hogy lehet, hogy Malone-t ennek a bombasztikus infónak a fényében még nem gyógyszeresítették!!!!!!!!!! Hacsak nem irányított ellenzéki.

PDF írta: Omar Jordan

január 6, 2022

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/valami-nagyon-nincs-rendben-dr-robert-w-malone-nal