A 35 év körüli David Bateman egy milliárd dolláros utahi ingatlankezelő szoftvercég, az Entrata alapítója volt.

Bár még mindig tagja volt az igazgatótanácsnak, és még mindig fő részvényes, már nem volt aktív a cégben, és Puerto Ricóban él.

A technológiai cég alapítója tömeges e-mailt küldött, amelyben elmagyarázza, hogy a Vax egy zsidóirtó program.

"Ezt az e-mailt annak tudatában írom, hogy sokan őrültnek fognak tartani, miután elolvasták. Úgy vélem, hogy egy szadista törekvés van folyamatban az amerikai nép eutanáziájára. Ez már nyilvánvaló. Tagadhatatlan, mégsem tesz senki semmit. Mindenki elveti a saját ítélőképességét, és elveti a megérzéseit" - írta Bateman.

Mennyi idő múlva ismerik el ezt az "összeesküvés-elméletet" tényként?

Makow Comment- Hallottál valakit, aki a szabadkőműveseket hibáztatja?

A The Secret Jews (1973) című, a marranókról szóló könyvben Joachim Prinz rabbi megjegyezte, hogy "a zsidók nyilvánvalóan képtelenek megérteni vagy megjósolni saját katasztrófáikat. A zsidók, akiknek történelme egyik tragédiából a másik után következik, még egyikre sem készültek fel".
Ez minden bizonnyal vonatkozik az asszimilált zsidókra, akiket látszólag nem érdekel, hogy valószínűleg őket fogják hibáztatni bármelyik vakcinás népirtásért, bár a kabbalista zsidók a felelősek.
Az asszimilált zsidók ("kisebb testvérek") bizonyára élvezik, hogy a kabbalista fanatikusok által megrendezett történelmi rituálék emberáldozatai lehetnek. De megérdemlik, hogy üldözzék vagy megöljék őket, amiért felhagynak a zsidó szupremáciai dogmával.

A sátánizmus egy rákos daganat, egy parazita, amely felfalja a gazdatestet. Benne van a vérkeringésünkben, a bankrendszerben. Szinte mindenkit a pénz irányít. Ha a semmiből teremtesz pénzt, mindenkit meg tudsz vásárolni. Baszhatjuk. De legalább nem vagyunk többé hülyék.

Andrew Anglin
(henrymakow.com)

Nos - itt van valami, amit semmiképpen sem szabadna mondanod.

Fox 13: Utah-i tech-vezető lemondott antiszemita e-mailes kirohanása után.

A Silcon Slopes technológiai cég, az Entrata alapítója és elnöke lemondott pozíciójáról, miután e-mailt küldött számos technológiai vezérigazgatónak, valamint Utah állam üzleti és politikai vezetőinek, amelyben azt állította, hogy a COVID-19 vakcina a "zsidók" által az emberek kiirtására szőtt összeesküvés része.

A megjegyzések elítélést váltottak ki az egész utahi technológiai közösségben, és David Bateman lemondásához vezettek a vállalat igazgatótanácsában, miután a FOX 13 elsőként számolt be az e-mailről.

Bateman e-mailje, amelyet számos forrás osztott meg kedd reggel a FOX 13-cal, a "népirtás" tárgysorral kezdődik. Bateman sms-ben megerősítette a FOX 13-nak, hogy ő küldte az e-mailt.

"Úgy írom ezt az e-mailt, hogy tudom, sokan őrültnek fognak tartani, miután elolvasták. Úgy vélem, hogy szadista törekvés van folyamatban az amerikai nép eutanáziájára. Ez már nyilvánvaló. Tagadhatatlan, mégsem tesz senki semmit. Mindenki elveti a saját ítélőképességét, és elveti a megérzéseit" - írta Bateman.

Az e-mailben Bateman támadja a COVID-19 vakcina hatékonyságát, és arra buzdítja az embereket, hogy ne kapják meg. Azt is állítja, hogy a vakcinával kapcsolatos kritikákat cenzúrázzák, és nemzetközi vádakat akartak emelni Dr. Anthony Fauci ellen.

Úgy vélem, hogy a zsidók állnak e mögött. A zsidók 300 éve próbálnak beszivárogni a katolikus egyházba és egy zsidót titokban a csúcsra juttatni. Ez történt 2013-ban Ferenc pápával. Hiszem, hogy a világjárvány és az emberek milliárdjainak szisztematikus kiirtása ahhoz a törekvéshez fog vezetni, hogy a világ összes országát egyetlen zászló alatt, totalitárius uralommal egyesítsék. Tudom, ez őrültségnek hangzik. Senki sem számol be róla, de az amerikai haszid zsidók törvényt hoztak a népük számára, hogy semmilyen okból nem oltják be őket" - írta az e-mailben.

"Imádkozom, hogy ebben tévedjek. Utah-nak le kell állítania az oltási hajszát. Figyelmeztessék az alkalmazottaikat. Figyelmeztesse a barátait. Készüljenek fel. Maradjanak biztonságban."

Az e-mail többek között a Utah Jazz tulajdonosa és a Qualtrics vezérigazgatója, Ryan Smith, Spencer Cox kormányzó, Luz Escamilla szenátusi kisebbségi frakcióvezető, Theresa Foxley, a Utah-i Gazdaságfejlesztési Társaság vezérigazgatója és számos más szilíciumhegyi vezérigazgató is megkapta.

Bateman sms-ben megerősítette a FOX 13-nak, hogy ő írta az e-mailt.

"Igen, én küldtem el. Semmi mást nem érzek, csak szeretetet a zsidó emberek iránt. A legközelebbi barátaim közül néhányan zsidók. Megszakad a szívem a 2500 évükért, amit a Föld szinte minden országa rosszul bánik velük. De hiszem, hogy a skót rítusú szabadkőművesek állnak a járvány mögött (túlnyomórészt zsidók)" - írta. "És félek, hogy emberek milliárdjait pusztítják ki most világszerte".

Az ilyesmiből nem lehet visszajönni.

Azonban a helyzet a következő: ha mindenki, akinek szobahőmérséklet feletti IQ-ja van, csak olyan bátor lenne, mint David Bateman, soha nem kerültünk volna ebbe a helyzetbe, amiben most vagyunk.

Mindenki, aki dolgozott már a technológiai, kormányzati, jogi, ingatlan, civil szervezetek, banki, gyógyszeripari, a vállalati világ bármely szektorában, vagy az uralkodó elit bármely aspektusában, tisztában van azzal, hogy mindent zsidók irányítanak, és tisztában van azzal, hogy ezek a zsidók egy olyan embercsoport, akik egyedülállóan különlegesnek tekintik magukat, és a többieket véres ellenségeiknek tekintik.

Ez csak a társadalom leghülyébb idiótái között titok.

De a hozzáértők, Batemannel ellentétben, mind egy rakás gyáva ember, akik térdet hajtanak ezek előtt a zsidók előtt, hogy morzsákat dobáljanak nekik.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-oltasok-zsido-kiirtasi-terv-az-arulok-visszavagnak-a-tech-truth-teller-nek