MONKEYPOX: ne zárják ki a kapcsolatot a COVID vakcinák (mRNS) és a majomhimlő között; a bizonyítékok egyértelműen igazolják, hogy a vakcina felforgatja az immunválaszt.

A COVID vakcina ellaposítja az immunválaszt az oltást követő 2 hétig, és fogékonyak vagyunk a COVID-ra és sok vírusra/patogénre; károsítja a veleszületett és a szerzett-adaptív immunitást; fogékonyak vagyunk rá!

Könnyen lehet, hogy a jéghegy csúcsát látjuk, ahol a COVID vakcinák károsították az immunválaszt, és most fogékonyak vagyunk egy sor olyan korábbi jóindulatú kórokozóra vagy kórokozóra, amelyeket az immunrendszerünk legyőzött volna. Úgy gondolom, hogy ez a helyzet, és különösen a gyermekeink esetében, mivel rohanunk az oltásokért (Pfizer és Moderna a CDC és az NIH és az FDA bonyolult segítségével). Kutatások halmozódtak fel, amelyek azt mutatják, hogy a veleszületett és a szerzett immunrendszerre hatással vannak a vakcinák (mRNS stb.).

lásd ezt az előzetes nyomtatást és a Moderna vakcina hatását a nukleokapszid fehérje antitestekre, amelyek erősen csökkentek a beoltottaknál az oltatlanokhoz képest.

Follmann et al. Anti-nukleokapszid antitestek a SARS-CoV-2 fertőzést követően az mRNA-1273 Covid-19 vakcina hatékonyságát vizsgáló klinikai vizsgálat vakított fázisában.

Én a COVID-vakcina és a majomhimlő, valamint az oltottak immunrendszerének károsodása közötti kapcsolatra tenném a pénzem. Amíg nem látom az ellenkezőjét, addig itt hagyom a pénzemet. Túlságosan is véletlenszerű, hogy azt látjuk, hogy a beoltottak masszív fertőzésveszélynek vannak kitéve, mivel a szuboptimális vakcinális antitestek kötődnek a tüskefehérjéhez (epitópokhoz), de nem semlegesítik a vírust (vagy nem eliminálják azt), és a kutatások azt mutatják, hogy a vakcinális antitestek valójában elősegítik/erősítik a fertőzést a beoltottaknál. Ezek a nem sterilizáló COVID-vakcinák fertőző változatokat hoznak létre (szelekciós nyomás), és egy halálos (patogén) változat megjelenését is elősegíthetik.

 

 

A vakcinális ABS-ek megakadályozzák a veleszületett ABS-ek kötődését, mivel a veleszületett ABS-eket a célantigénért versenyeztetik, így a veleszületett ABS nem rendelkezik a vírus sterilizálására szolgáló funkcionális képességgel. A vakcina nélkül, és így a nem oltottakban a veleszületett Abs-ek képesek sterilizálni a vírust (megakadályozni a fertőzést vagy az átvitelt). Azáltal, hogy a tüskéhez kötődnek, de nem képesek azt semlegesíteni, akkor a COVID vakcinák értéktelenek, ugyanakkor felforgatják/blokkolják a funkcionális sterilizáló, semlegesítő, veleszületett Abs-eket, amelyek képesek lennének a vírust eliminálni. A vakcinális, nem semlegesítő Abs-ek elősegítik/fokozzák a fertőzést a beoltottakban.

Az eredeti antigénbűn (átneveztem halálos antigénbűnnek) és az antitest-függő fokozás (ADE) itt komoly aggodalomra ad okot. "Kimutattuk, hogy a fokozó antitestek megerősítik a tüske trimer kötődését a gazdasejt membránjához azáltal, hogy az NTD-t lipid raft mikrodomainekhez szorítják. Ez a stabilizáló mechanizmus elősegítheti azt a konformációváltozást, amely a receptorkötő domén demaszkálódását idézi elő. Mivel az NTD-t semlegesítő antitestek is célba veszik, adataink arra utalnak, hogy a semlegesítő és elősegítő antitestek közötti egyensúly a vakcinázott egyénekben az eredeti Wuhan/D614G törzs esetében a semlegesítés mellett szól. A Delta-változat esetében azonban a neutralizáló antitestek affinitása a tüskefehérje iránt csökkent, míg a facilitáló antitestek feltűnően megnövekedett affinitást mutatnak. Így az ADE aggodalomra adhat okot azok számára, akik az eredeti Wuhan-törzs tüskeszekvenciáján (akár mRNS, akár vírusvektorok) alapuló vakcinákat kapnak."

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/monkeypox-ne-zarjak-ki-a-kapcsolatot-a-covid-vakcinak-mrns-es-a-majomhimlo-kozott