"Hadd fogalmazzak újra, ez népességszabályozás tömeges kiirtással.

A túlélők elfogadnak egy rétegzett, hierarchikus, modern feudalizmust, amely egy nemzetközi börtönrendszerre épül. Az okostelefonok csodálatosak és az elektronikus valuta sokkal kényelmesebb."

Az ember, aki 2004-ben felfedte az emberiség sátánista irányítását, kárörvend az emberiség tehetetlenségén a gonosszal szemben.

Cave Lupum - Óvakodj a farkastól!

Jay Dyer komikusnak és televíziós műsorvezetőnek szentelve, aki Hollywood, a geopolitika és a kultúra mélyreható elemzéséről ismert.

Szóval, a lelkes, agyhalott olvasóitok még mindig azt hiszik, hogy átverem őket, vagy hogy csak kamuzok?

Amit az isten meg tud teremteni, azt a sátán el tudja pusztítani. Ez a paradigmamágia. A fentből lefelé, a balból jobbra, az éjszakából nappal lesz.

Egy Lucifernek égetett gyertya fényesebb, mint a Nap, legalábbis éjszaka.

Nemrég Brendan Murphy, az Ausztrál Államszövetség főorvosa nem tudott tanácsot adni a nő definíciójáról. Milyen jó ez, és milyen nagyszerűek vagyunk mi?

A klip itt található: https://7news.com.au/politics/there-are-a-variety-of-definitions-top-health-boss-refuses-to-define-a-woman--c-6363108

Évek óta kimondom az igazságot - semmi és senki nem állíthat meg minket! Mindenki azt hitte, hogy hazudok vagy túlzok. Mit gondolnak most, feltéve, hogy tudnak gondolkodni?

 

 

Ez a Sátán kora, és mi, az ő követői követeljük a jogainkat. Az abortuszt szentséggé akarjuk tenni.

A harmadik világháború nem a mi napirendünk, de túl sok Xtain ország akarja. Tényleg azt hiszitek, hogy az Öreg Numb Nuts visszatér, hogy megmentsen benneteket? Kétezer éve nem vesz tudomást az özvegyek és árvák könnyeiről. Elaludt a munkában, a tanítványai pedig hatástalanok, pisze gyengék és térden állva kétségbeesetten keresik a csodát.

Már a másik orcát is odafordítod, hogy az őrült fejed mindkét oldalán szétverhessük az állkapcsodat.

Még az orvosok is - akik jobban tudják - szájkosarat hordanak és beoltatják magukat, mert mi kényszerítettük őket. Mi irányítjuk a médiát, a politikusokat, a közalkalmazottakat, a hadsereget, a bíróságokat, sok egyházat; sőt, szinte mindent! A legolcsóbban egy emberi lelket lehet megvenni. Az önök engedelmes olvasói még mindig kételkednek ebben?

Ausztráliában hamarosan szövetségi választások lesznek, hogy az ausztrálok megélhetését tönkretevő politikusok újabb lehetőséget kapjanak, hogy megtartsák a sajátjukat.

Gyönyörű! Eközben a Salamon-szigetek kormánya egyetértési megállapodást írt alá a kínai kormánnyal, amely lehetővé teszi a kínaiak számára egy katonai támaszpont építését, de ezt nem hoztuk nyilvánosságra a mainstream médiában, legalábbis a választásokig.

Az Ausztráliára, Új-Zélandra és Kanadára kiállított alkormányzati kinevezési okmányok mind bizonyíthatóan J.W. Straw hamisítványai, de ki tudja ennek jelentőségét a kínai kormányon kívül? (A királyi pecséthez van köze.) A féregtelen választók biztosan nem, és ez így is van jól. Ez a század kínai, úgyhogy tanuljatok mandarinul. Szeretném látni, ahogy a fehér trash ausztrálok mandarinul éneklik a "God Save the Queen"-t.

Az oltottak szenvednek és haldokolnak, és az ellátási vonalak is csaknem mindenben. A gazdag Afrika hamarosan megtisztul primitív mocskától. Nagyszerű, mert a mocsok mindent megérdemel, amit kap.

 

 

Hadd fogalmazzak újra, ez a népességszabályozás tömeges kiirtással. A túlélők elfogadnak egy rétegzett, hierarchikus, modern feudalizmust, amely egy nemzetközi börtönrendszeren alapul. Az okostelefonok csodálatosak, és az elektronikus fizetőeszköz sokkal kényelmesebb.

A Sátán a saját kezében tart, de a legtöbben nem törődnek azzal, hogy ezt tudomásul vegyék.

Elég, ha csak annyit mondok, hogy majd ők. Generációkon keresztül dolgoztunk azon, hogy megvalósítsuk azt, ami most kibontakozik, mint egy vérbe fojtott erekció.

Éljen a Sátán - e világ Legfelsőbb Istene és éljen az ő leendő képviselője, a Vindex!

Végezetül, mindig emlékezzetek arra, hogy a Sátán - számtalan nevével és alakjával - mindig is szerette az emberiséget, ahogy mi is.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/eljott-a-satan-ideje