Figyelmeztetés kevesebb mint 4 hónap múlva az emberek rabszolgák lesznek, ez az üzenet egy holland posztból származik a telegram.....

4 hónap múlva az emberek rabszolgák lesznek...

Az alábbi üzenet egy hollandiai telegram üzenetből származik...

A szolgalelkű polgárokat a sajtótájékoztatón tett bejelentés után ismét becsapták, és örülnek a "lazításoknak".

Ismét tapintatosan elterelték a figyelmüket arról, hogy mi fog valójában történni!

2022. június 30. után

Az Európa Tanács módosította 2361. számú határozatát, és már nem ellenzi a kötelező védőoltásokat.

Az EU bejelentette, hogy 2022. július 1-jétől kötelező uniós COVID 19 tanúsítványt fog bevezetni, amely minden szabadságot megszüntet, ha nem rendelkezik QR covid tanúsítvánnyal.

Kuipers 2022 májusában fogja aláírni ezt az európai "törvényt". Ha a tagországok többsége meglesz, bevezetik a kényszeroltást!

2022/2023 végére lesz digitális valuta. Senki nem fogja tudni visszakapni a pénzét!

Az EU konzultáció nélkül minden európai polgárra rákényszeríti a digitális személyazonosító igazolványt.

Csak nézd meg a "kormányom, digiD" menüpontban, már ott is van!

A közeljövőben az összes ATM-et QR-kódos ATM-ek váltják fel.

Belgium már telepíti őket.

Amikor ezeket a QR-kódos gépeket beépítik, a bankokban és máshol nem lehet majd készpénzt felvenni.

Az EU célja, hogy másfél éven belül teljesen értéktelenné tegye a készpénzt. Nem lesz többé fekete pénz.

Az EU/"holland kormány" éghajlati CO2 kvótát készít elő minden állampolgár számára!

Túl sok benzint használtál, ezért egy hétig nem vezethetsz.

Túl sok áramot használt, vagy túl sok húst evett, stb. stb...

Az EU örökre elnyomja minden ember testi épségét!

Oltva, a Big Pharma/EU már birtokolja a testedet, akár elfogadod, akár nem!

Internetes testekké váltunk.

És ez nem mítosz!

Nézze meg a Big Pharma által 2021. március 28-án kiadott szabadalmat.

https://patents.google.com/patent/US20210082583A1/en...

Tehát ne fogadj el emlékeztetőket a frissítésre, mert minden jog lejár!

‼️ HA NEM LÉPÜNK FEL NAGYON HAMAR EZEKKEL A BŰNÖZŐKKEL SZEMBEN‼️.
akkor két éven belül, oltva vagy nem oltva, mindannyian az EU digitális koncentrációs táborában leszünk bezárva!!!

(A fentiek az EU, az Európa Tanács, a holland kormány, a WEF, a WHO és a Big Pharma szerződései alapján készült eredeti forrásokon és dokumentumokon alapulnak.
Ezek nyilvánosak és mindenki számára hozzáférhetőek)

Most fordítottam le ezt a szöveget, a többi a linkre kattintva látható, amit a szöveg végén teszek fel: ....

Módszerek és rendszerek a kezelések, oltások, vizsgálatok és/vagy tevékenységek rangsorolására az egyének magánéletének védelme mellett.

Összefoglaló

A találmány egyes megvalósítási formáinak egyik aspektusa egy olyan rendszerre és módszerekre vonatkozik, amelyekkel a kórokozó által okozott fertőző betegség elleni kezelésre szánt alanyok anonim módon kiválaszthatók, és amelyek a következőket foglalják magukban:

1. Az alanyok anonim kiválasztása. több olyan elektronikus eszköz, amely olyan utasításokkal van konfigurálva, hogy egy azonosítót generáljon, amikor egy másik ilyen elektronikus eszköz közelében van, az azonosítónak a másik elektronikus eszköz felé történő továbbítása és egy azonosító fogadása a másik elektronikus eszköztől, pontszám generálása több ilyen fogadott azonosító alapján, információ fogadása egy szervertől, a fogadott információ alapján az alanyokra vonatkozó kezelési utasítások megjelenítése;
2. a fogadott információ alapján. legalább egy szerver, amely utasításokat tartalmaz a vonatkozó kezelési utasítások megjelenítésére szolgáló információknak a több elektronikus eszköznek történő elküldésére; ahol a legalább egy szerver vagy az elektronikus eszközök utasításokat tartalmaznak a kórokozót átvivő alany valószínűségének előrejelzésére, az alany pontszáma alapján.

https://patents.google.com/patent/US20210082583A1/en

A találmány egyes megvalósítási formáinak egyik aspektusa olyan rendszerre és módszerekre vonatkozik, amelyekkel a kórokozó által okozott fertőző betegség elleni kezelésre szánt alanyok anonim módon kiválaszthatók, és amelyek a következőket foglalják magukban: 1. több olyan elektronikus eszköz, amely olyan utasításokkal van konfigurálva, hogy egy azonosítót generáljon, amikor egy másik ilyen elektronikus eszköz közelében van, az azonosítót továbbítsa a másik elektronikus eszköznek és fogadja az azonosítót a másik elektronikus eszköztől, egy pontszámot generáljon több ilyen fogadott azonosító alapján, információt fogadjon egy szervertől, releváns kezelési utasításokat jelenítsen meg az alanyoknak a fogadott információ alapján; 2. legalább egy szerver, amely utasításokat tartalmaz a releváns kezelési utasítások megjelenítésére vonatkozó információknak a több elektronikus eszköznek történő elküldésére; ahol a legalább egy szerver vagy az elektronikus eszközök utasításokat tartalmaznak a kórokozót átvivő alany valószínűségének előrejelzésére, az alany pontszáma alapján.

"Egyetlen petaflopnyi teljesítménnyel másodpercenként milliószor milliárd művelet elvégzésére képesek. Magyarország hamarosan 20 petaflop teljesítményű géppel gazdagodhat, a ParTec és a Jülichi Kutatóközpont technológiáját követve pedig az európai élmezőnybe kerülhet a hpc-alkalmazás terén – tette hozzá." MIRE is kell mindez ...

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/figyelmeztetes-kevesebb-mint-4-honap-mulva-az-emberek-rabszolgak-lesznek