Most, hogy a BBC News és társai a nap 24 órájában propagandát és hazugságokat sugároznak az ukrajnai konfliktusról, azt hihetnénk, hogy ez az egyetlen aggasztó ügy, ami jelenleg a bolygón zajlik.

Sajnos azonban ez nem is állhatna távolabb az igazságtól, és semmi sem olyan jó, mint egy eltúlzott nemzetközi válság, hogy eltemesse az otthonunkhoz közelebbi rossz híreket. Íme néhány dolog, amiről az elmúlt héten lemaradhattak...

Az Egyesült Királyságban a kormány feljogosította magát, hogy elkobozza az oroszok pénzét és holmiját, akiknek egyetlen bűne, hogy oroszok és az Egyesült Királyságban élnek. Most, hogy a kormány megadta magának ezt a hatalmat, mi mást fognak vele csinálni? Kiket fognak még célba venni? Ez egyenesen Klaus Schwab álomvilágába vezethet minket, ahol "nincs semmid, és boldog vagy".

A Marks and Spencer (egy nagy brit áruház) ingyenes kávét kínál azoknak a vásárlóknak, akik beolvassák és használják az alkalmazásukat. Ez valami gonoszság kezdete. Az App az ellenség fő fegyvere. Soha ne töltsön le egy alkalmazást. Ne vegyél vagy használj okostelefont.

A londoni ingatlanpiacot évtizedek óta az orosz vásárlók tartják fel. Ha az oroszok nem vásárolnak lakásokat, az ingatlanpiac felső szegmense össze fog omlani. És a piac többi része követni fogja ezt a példát. Ahogy a kamatlábak emelkednek és a lakásárak csökkennek, milliók fognak negatív tőkével - csődbe menni.

Az Egyesült Királyságban idén energiaválság lesz. A válságot az atomerőműveket ellenző zöldek és klímaváltozás-kultisták hozták létre és súlyosbították. Amikor jövő télen fázni fog, és hideg sült babot fog enni a konzervdobozból, hibáztassa a zöldeket és a klímaváltozás mániásokat.

 

 

Úgy tűnik, a királynő végleg elhagyta a Buckingham-palotát. Mi biztosan nem leszünk Londonban, amikor a Parlament nem ülésezik. Ilyenkor veszélyes lesz Anglia fővárosában tartózkodni.

Bill Gates szerint az orvosok nem fontosabbak, mint az autószerelők. Ha tudni szeretné, merre tart az egészségügyi ellátás az Egyesült Királyságban, olvassa el a gov.uk oldalon a "The Future of Health care and Vision for Digital Health Care" című dokumentumot.

Az élelmiszerárak az egekbe fognak szökni, mert a világ élelmiszereinek nagy részét Oroszországban termesztik. A maradék nagy részét pedig Ukrajnában termesztik. A búza ára idén eddig több mint 50%-kal emelkedett. A műtrágyaárak az egekbe szöknek, és hiány lesz. Az élelmiszerkészletek összeomlanak. Ha Ön Nyugaton él, a kormánya szankciói azt jelentik, hogy Önöknek üzent hadat, nem pedig Oroszországnak.

Szinte minden árucikk ára az egekbe fog szökni. Az alumínium ára rekordot döntött. A nikkel ára idén eddig 166%-ot emelkedett. A gáz ára egy nap alatt 73,8%-kal emelkedett. Minden, amit meg kell vásárolni, sokkal drágább lesz, köszönhetően az Önök kormányának és az Oroszország elleni további szankciókat szorgalmazó idiótáknak.

Az orvosoknak semmit sem tanítanak az oltásokról. Azt sem tanítják meg nekik, hogyan kell "olvasni" és megkérdőjelezni a tudományos cikkeket. Így az orvosok a gyógyszergyártó cégektől és a kormányuktól kapják az információkat. Ők aztán azt papolják, amit mondtak nekik - és kijelentik, hogy a saját maguk gondolkodó orvosok összeesküvés-elméleteket vallanak, akiket diszkreditálni és figyelmen kívül hagyni kell.

A Daily Telegraphban megjelent brit kormányhirdetés orvosi szakértők megjegyzéseit sorolta fel. Az egyik idézett szakértő Alison Culpan, a Brit Gyógyszeripari Szövetség skót igazgatója volt. Állítólag azt mondja, hogy ha valaki elkapja a covid-19-et, hosszú távú covidot kaphat, aminek - figyelmeztetése szerint - súlyos és gyengítő hosszú távú hatásai lehetnek, különösen az emberek mozgás-, munka- és kapcsolattartási képességére.

Ez azért furcsa, mert a Long Coviddal kapcsolatos legfontosabb kutatások szerintem azt mutatják, hogy a Long Covid (ha egyáltalán létezik) pszichológiai probléma, nem pedig fizikai. A sürgősségi orvos, Dr. Okorocha azt mondja, hogy `nagyon valószínűtlen, hogy az emberek komoly problémáktól szenvednek a covid oltást követően'. Javasolnám, hogy nézze meg a 'Frissítve: Hány embert ölnek meg a vakcinák?". A cikket a honlapjaimon gyakran frissítik.

 

 

Végül a Financial Timesban Peter Brodin, a londoni Imperial College gyermekimmunológusa a következőket írja: "Gyermekek millióit oltották be az Egyesült Államokban és máshol; ha a vakcináknak lennének mellékhatásai, már régen láttuk volna őket". Javaslom, hogy ő is olvassa el a cikkemet a covid-19 oltások által megölt és/vagy megsérült emberek számáról. Újságírók, orvosok és Devi Shridhar is szívesen elolvasnák.

A BBC azt állítja, hogy az agyban különbségeket találtak a covid-fertőzés előtt és után. Érdekes módon, de előre láthatóan a BBC elfelejtett beszámolni arról, hogy a súlyos agyi elváltozások a covid-19 oltások ismert lehetséges mellékhatásai.

A BBC News jelentése szerint Shane Warne krikettjátékos természetes halállal halt meg. A BBC úgy tűnik, nem említi, hogy Warne úrnak beadták a covid-19 oltást, amelyről köztudott, hogy embereket öl.

A The Expose weboldal szerint az Egyesült Királyság kormánya adatokat tett közzé, amelyek megerősítik, hogy a teljesen beoltott emberek akár 3,2-szer nagyobb eséllyel halnak meg covid-19-ben, mint a be nem oltottak. A brit kormány adatai azt is mutatják, hogy a teljes mértékben beoltottakra 10-ből 9 covid-19 halálesetből most már a teljesen beoltottakra esik. Úgy tűnik, hogy a BBC nem közölte ezeket a számadatokat.

Az Egyesült Királyság kormányának a saját népe elleni háborúja azt fogja jelenteni, hogy az életszínvonal vissza fog térni az 1970-es évekhez. Az infláció elszabadul az ellenőrzés alól. A milliárdosok, a politikusok és az állami funkcionáriusok kivételével mindenki szegényebb lesz.

Az Egyesült Királyság kormánya a csalás kezdete, 2020 eleje óta külön koronavírus-támogatást fizet a nagy brit lapcsoportoknak. A támogatás az első három hónapban 35 millió font volt, és most a 23. hónapban van. Ezen kívül hatalmas összegeket fizettek ki a mainstream médiának reklámbevételként. Ezért nem meglepő, hogy a mainstream média előítéletes és korrupt volt az egész hamis kovid járvány alatt. Az újságírók eladták a lelküket és a tisztességüket. Soha nem szabad elfelejtenünk az aljasságukat.

Dr. Vernon Coleman

https://www.pokolafoldon.hu/blog/amit-esetleg-kihagytal-mikozben-a-mainstream-media-csak-a-propaganda-es-hazugsagokat-publikalta-oroszorszag-ukrajnarol