Népirtó Bill Gates globális programja nem titok, és az elmúlt napokban a médiaköröket is bejárta, hogy népszerűsítse programját.

Azt akarja, hogy a teljes lakosságot beoltják egy új mRNS-alapú COVID19 vakcinával, és azt akarja, hogy a zárlatok addig folytatódjanak, amíg ezt a vakcinát ki nem fejlesztik. Amint kifejlesztik, csak azok utazhatnak majd, akik rendelkeznek COVID19 vakcina-bizonyítvánnyal. Lásd:

Nemzetgyilkos Sátánfatty Bill Gates az utazáshoz szükséges oltási bizonyítványt követeli meg

Ez nem újdonság Bill Gates számára. Ez a terv már évek óta létezik, és a jelenlegi koronavírussal kapcsolatos riadalommal és a világméretű zárlatokkal közeledik ahhoz, hogy valóra váljon az álma, miszerint a bolygó minden emberét beoltja egy általa finanszírozott vakcinával.

Az emberek már évek óta kongatják a vészharangot Bill Gates globális tervével kapcsolatban, és nem csak azok, akik szkeptikusan állnak a vakcinákhoz. Még a vállalatok által támogatott média egyes képviselői is aggályokat fogalmaztak meg az évek során azzal kapcsolatban, hogy Gates irányítja a globális egészségügyet, és milyen befolyással rendelkezik az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felett.

Lásd a Politico 2017-es cikkét:

Ismerje meg a világ legbefolyásosabb orvosát: Bill Gates

A média évek óta beszámol arról, hogy a Bill és Melinda Gates Alapítvány a WHO egyik legnagyobb befizetője, az Egyesült Államok után a második, és a világ összes többi nemzetét felülmúlja.

Ez azonban csak a közvetlen hozzájárulásokat méri. A WHO költségvetésének kevesebb mint 20%-át kapja a világ nemzeteinek kormányaitól. A fennmaradó több mint 80% többnyire magánintézményektől és magánszemélyektől származik.

A WHO-nak két elsődleges bevételi forrása van:

a megállapított hozzájárulások (a tagállamok kormányai által várhatóan fizetendő, a jövedelem és a népesség alapján meghatározott összegek) és önkéntes hozzájárulások (a tagállamok által biztosított egyéb források, valamint a magánszervezetek és magánszemélyek hozzájárulásai).

 

 

A Bill és Melinda Gates Alapítványon keresztül a kiadások nagy részét a vakcinák fejlesztésére fordítják. Ők állnak a Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizálásért (GAVI) szervezet mögött, amely kiegészíti azt, amit a WHO az oltóanyagok fejlesztésére költ.

Ha többet szeretne megtudni Bill Gates globális programjáról, amely túlmutat a bolygón élő emberek beoltásán, és magában foglalja a digitális valutát és a világ bankrendszerének ellenőrzését, akkor ezt a Spiro Skouras által készített videoriportot KELL MEGNÉZNI, amíg még elérhető.

A WHO és Bill Gates új bejelentései, amelyekből kiderül, hogy mi következik ezután

A hét elején Bill Gates bejelentette, hogy mi a terv arra, ami most következik, miután a világ lakosságának többségét arra kondicionálták, hogy féljen a "vírusoktól" és feladja minden polgári szabadságjogát, hogy megküzdjön ezzel a "láthatatlan háborúval" a "globális járványok" ellen.

Keean Bexte, a The Counter Signal írója jelenti:

Bill Gates bejelentette egy "GERM" pandémiás csapat létrehozását, amely a szuverén nemzeteket fogja figyelni, és eldönteni, hogy mikor kell felfüggeszteni az emberek polgári szabadságjogait, maszkok viselésére kényszeríteni őket, és lezárni a határokat.

"Egy olyan szakértőkből álló állandó szervezetre van szükségünk, amely teljes mértékben fizetett és felkészült arra, hogy bármikor összehangolt választ adjon egy veszélyes járvány kitörésére. A könyvemben azt javaslom, hogy ezt a csoportot nevezzük GERM-Global Epidemic Response and Mobilization-teamnek" - írja Gates a honlapján.

"A csapat betegségfigyelő szakértői keresnék a lehetséges járványkitöréseket. Ha egyszer észrevesznek egyet, a GERM-nek képesnek kellene lennie arra, hogy járványkitörést jelentsen be, és a nemzeti kormányokkal és a Világbankkal együttműködve nagyon gyorsan pénzt gyűjtsön a válaszlépésekhez. A termékfejlesztési szakértők tanácsot adnának a kormányoknak és a vállalatoknak a legfontosabb gyógyszerekkel és vakcinákkal kapcsolatban."

Gates azzal folytatja, hogy a csapat a különböző országokkal egyeztetne, hogy meghatározzák, "hogyan és mikor kell határzárat bevezetni és maszkok használatát javasolni".

"... A hadseregek rendszeresen tartanak háborús játékokat, hogy felmérjék felkészültségüket - ugyanezt kellene tennünk a betegségek fenyegetéseivel is. A legtöbb országban ezeket a gyakorlatokat a helyi közegészségügyi és katonai vezetők vezethetik, a GERM pedig tanácsadóként és felülvizsgálóként működhet. Néhány alacsony jövedelmű ország esetében a világnak be kellene fektetnie e kapacitás kiépítésébe, és szükség szerint forrásokat kellene kölcsönöznie."

 

 

Amikor "Bill Gates"-re hivatkozunk, nem egyszerűen egy emberre utalunk, hanem a milliárdos globalisták egész hálózatára, akiknek együtt kell működniük, hogy megpróbálják véghezvinni ezt a puccsot, mivel már a III. világháború közepén vagyunk, és a legtöbb ember még mindig alszik, és fogalma sincs arról, hogy mi is történik valójában.

Globalista összeesküvőtársak a világ leghatalmasabb bankjainak és alapkezelőinek vezetői, mint például a JPMorgan Chase vezérigazgatója, Jamie Dimon, a Blackrock vezetője, Larry Fink, a Vanguard vezetője, Mortimer J. Buckley, és Warren Buffet a Berkshire Hathaway-től, aki a Bill és Melinda Gates Alapítvány egyik legnagyobb támogatója.

Ez a terv, hogy átalakítják a világkormányzatot, összeomlik a pénzügyi rendszer, és a készpénzt központi banki digitális valutákkal váltják fel, és digitális személyazonossági igazolványokat követelnek meg a világgazdaságban való részvételhez, már nem összeesküvés-"elmélet", mert 2019 óta közzéteszik a terveiket, a COVID-19 előkészítése során.

Tömeges zavargások és élelmiszerhiány van előttünk, és ahogyan Kína volt a világméretű COVID-19 reakció tesztpályája, úgy most is Kína a következő fázis jelenlegi tesztpályája.

Ha még nem néztétek meg Altiyan Childs kitűnő leleplezését arról, hogyan kapcsolódnak össze ezek a globalisták, és ki az agytröszt a csúcson, akkor itt az ideje, hogy befektessétek azt az 5 órát, ami szükséges a megtekintéséhez, mert biztosíthatlak benneteket, hogy a csúcson irányító személy nem ember, hanem nagyon-nagyon valóságos.


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/bill-gates-alma-hogy-az-egeszsegugyi-vilagszervezeten-keresztul-iranyitsa-a-bolygot-egyre-kozelebb-kerul-a-valosaghoz