Ha ez igaz, akkor szinte biztos, hogy az USA által elkövetett szabotázs volt. Az oroszok pedig nagyon is jól értelmezhetik háborús cselekményként.

Valószínűleg azért, mert tudták, hogy a németek hosszasan gondolkodnak azon, hogy megnyitják a vezetéket a tél beállta előtt.

Egyértelmű bizonyítékot szeretne, hogy ez amerikai szabotázs volt? Hallgassa meg Tömeggyilkos Népirtó Joe Biden 2022. július 2-i nyilatkozatát: "Nem lesz Nordstream 2, véget vetünk neki".

És nehogy azt higgyék, hogy Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Bidennek valami nyelvbotlás vagy demencia-pillanat volt, hallgassák meg Hazug Haramia  Victoria Nulandot az amerikai külügyminisztériumban, hat hónappal korábban, január 27-én, majdnem egy hónappal azelőtt, hogy Oroszország belépett Ukrajnába:

Hogy ki tette ezt, az most már szinte lényegtelen -kivéve, hogy háborút indított . . . Nem számít, hogy ki tette, vagy mi tette, ez azt jelenti, hogy NÉMETORSZÁGNAK NINCS GÁZA.

Aki most nem veszi észre, hogy a 3. világháború elkezdődött, az egyszerűen nem figyel.

FRISSÍTÉS SZEPTEMBER 27., KEDD, 9:17 ÓRAKOR

"Két szivárgás van az Északi Áramlat 1-nél - egy a svéd gazdasági övezetben és egy a dán gazdasági övezetben. Kiderült, hogy az Északi Áramlat 1 valójában KÉT külön cső! Mindkét cső megrepedt!
Nagyon közel vannak egymáshoz"

A másik szakadás, a vadonatúj Északi Áramlat 2. egy HARMADIK csővezetéknél van. Tehát HÁROM csőrepedés történt, különböző területeken. Ez nem hajóhorgony baleset volt, egyre inkább úgy tűnik, hogy szándékos cselekedet.

"Az Északi Áramlat rendszer tengeri gázvezetékeinek három vezetékén egyszerre, ugyanazon a napon bekövetkezett pusztítás példátlan."

 

 

Szakértők szerint a két vezeték javítása akár több évig is eltarthat.

A helyzet első vizsgálata során kiderült, hogy véletlenül az elmúlt napokban a USS KEARSARGE (LHD-3) inkl. flotta éppen azon a területen közlekedett, ahol most a Nord Stream gázvezeték szabotázsa történt.

Néhány nappal ezelőtti sajtójelentések szerint a hajó Bornholmtól (ahol a vezeték fut) keletre és délre is járt, és ott kikapcsolta az AIS nyomkövető rendszerét.

Az, hogy a Nordstream csőtörések dán felségvizeken vannak, természetesen nem véletlen. Az oroszoknak az ellenőrzéshez és a javításhoz ismét a dánok engedélyére lenne szükségük, ahogyan az építkezésnél is történt.

Mit keresett a USS KEARSAGE azon a területen, amikor kikapcsolta az AIS-követést? Időzített robbanóanyagot helyezett el???????

FRISSÍTÉS 9:44-KOR...

SZEIZMIKUS TEVÉKENYSÉGRŐL (ROBBANTÁS) NORVÉGIÁBÓL ÉRKEZETT JELENTÉS

A Norvég Földrengés Helyzetelemző Központ (NORSAR) 2,2-es erősségű szeizmikus aktivitást jelentett Bornholm térségében tegnap este, helyi idő szerint 19:03 órakor.

Robbanás lehetett a területen, amely nagyjából a csővezetékek sérülési helyének felel meg.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/orosz-gazvezetekek-felrobbantva