Az elit média világszerte vörös riadókészültségben van a majomhimlő 2022 májusának közepén történő első globális kitörése miatt - mindössze egy évvel azután, hogy egy müncheni nemzetközi biológiai biztonsági konferencián szimulációt tartottak egy 2022 májusának közepén kezdődő "szokatlan majomhimlő-törzset érintő globális járványról".

A majomhimlőt először 1958-ban azonosították, de Afrikán kívül még soha nem volt globális majomhimlőjárvány kitörése - egészen mostanáig, pontosan azon a héten, pontosan abban a hónapban, amelyet a biológiai biztonsággal foglalkozó szakemberek a pandémiaszimulációjukban megjósoltak. Vigyétek ezeket a fickókat Vegasba!

Ed Yong, aki több tucat hisztérikus cikket írt a Covidról a The Atlantic számára, köztük olyan gyöngyszemeket, mint a COVID-19 Long-Haulers Are Fighting for Their Future, Even Health-Care Workers With Long COVID Are Even Health-Care Workers With Long COVID Are Being Dismissed, How Did This Many Deaths Be Normal? és The Final Pandemic Betrayal, az új majomhimlőjárvány helyszínén van.

Eric Feigl-Ding is foglalkozik ezzel.

 

 

Jennifer Nuzzo és Bill Hanage epidemiológusok is a helyszínen vannak - de még mindig nem nyilatkoztak arról, hogy látnak-e valami furcsát a 2022 májusának közepén bekövetkező első globális majomhimlőjárvány kitörésében, egy évvel azután, hogy tanácsadóként részt vettek egy 2022 májusának közepén bekövetkező globális majomhimlőjárvány nemzetközi biológiai biztonsági szimulációjában.

Az USA kormánya a helyszínen van, és 13 millió adag majomhimlő elleni vakcinát rendelt a Bavarian Nordic-tól.

A WHO is a helyszínen van.

A globális majomhimlőjárvány - amely pontosan azon az időzónán következik be, amelyet egy évvel korábban egy globális majomhimlőjárvány biológiai biztonsági szimulációja előre jelzett - feltűnő hasonlóságot mutat a COVID-19 járvány kitörésével, amely csak néhány hónappal a 201-es esemény után következett be, és amely a COVID-19-hez majdnem pontosan hasonló koronavírus-járvány szimulációja volt.

A 201-es eseményt 2019 októberében - mindössze két hónappal a koronavírus Wuhanban történt első felfedezése előtt - a Gates Alapítvány, a Világgazdasági Fórum, a Bloomberg és a Johns Hopkins szervezte. A 201-es eseményhez hasonlóan a Monkeypox-szimuláció résztvevői mindeddig kőkeményen hallgattak arról, hogy részt vettek egy olyan világjárvány-szimulációban, amelynek tényei történetesen alig néhány hónappal később a való életben is valóra váltak.

Az egyik személy, aki mind a 201-es eseményen, mind a Monkeypox-szimuláción jelen volt, George Fu Gao, a Kínai Járványügyi Központ igazgatója. A 201-es eseményen Gao kifejezetten felvetette a "félretájékoztatás" elleni fellépést egy "hipotetikus" koronavírus-járvány során.

 

 

Itt van Gao a 201-es eseményen, közvetlenül a mi Avril Hainesünk, a Nemzeti Hírszerzés igazgatója mellett - gyakorlatilag az Egyesült Államok legmagasabb szintű hírszerzési tisztviselője. Nézzétek ezeket a cukiságokat. Hát nem érzed magad ettől melegnek és bársonyosnak? Fúú. Kim Philby irigykedik.

Ennek ellenére nem fogok itt ülni, és vad összeesküvés-elméleteket vitatni arról, hogy lehet valami szokatlan abban, hogy egy globális világjárvány néhány hónappal egy pontosan ilyen típusú világjárvány szimulációja után következik be, amelyet nem sokkal később egy még homályosabb vírus első globális kitörése követ, néhány hónappal egy pontosan ilyen típusú járvány szimulációja után.

Ha jó hazafi akarsz lenni, és hat számjegyű fizetést akarsz keresni - vagy olyan emberekkel akarsz barátkozni, akik hat számjegyű fizetést keresnek -, akkor tedd azt, amit a kormányod mond: Ülj le, fogd be a szád, maradj otthon, ments életeket, vedd be az oltásokat, mutasd meg a papírjaidat, és hallgattasd el a gyerekeidet.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-majomhimlo-csak-tavaly-volt-asztali-szimulacio