Az Expose statisztikai elemzést tett közzé a covid-19 oltást követő hirtelen szív- és érrendszeri halálesetekről.

A súlyos szívgyulladásra utaló bizonyítékok és a fiatal profi sportolóknál jelenleg tapasztalható szívmegállási tendenciák szerint a covid-19 vakcina 2022-ben várhatóan több mint 62,3 millió többlethalálozást fog okozni. A jelentés szerint a teljesen beoltott FIFA-játékosok és edzők esetében a szív- és érrendszeri halálozások 2021 folyamán háromhavonta megduplázódtak. Ez a tendencia valószínűleg 2022-ben is folytatódni fog, a szívizomgyulladás elterjedtsége miatt, amely több mint kétszeresére növeli a szívroham kockázatát 5 év alatt. Ha ez igaz, akkor a covid-19 vakcina csak 2022-ben a holokauszt tízszeresét ölheti meg. A mai orvosi zsarnokság és az erőltetett orvosi kísérletek Adolf Hitler rendszerét kedvesnek láthatjuk ehhez képest.

A Covid-19 vakcinák megduplázzák a szívroham kockázatát 5 év alatt.

Dr. Steven Gundry november 12-14-én beszédet tartott az Amerikai Szívgyógyász Szövetség előtt. Arról számolt be, hogy a covid-19 vakcinák több mint kétszeresére növelik a szívroham esélyét öt év alatt.

 

Ezt a gyulladásos markerek komoly emelkedése bizonyította, mindössze két hónappal a covid-19 vakcina második adagja után. Ez azt jelenti, hogy a covid-19 vakcinák által okozott károkat csak évek múlva lehet teljes mértékben érzékelni. Az ismételt adagolással ezek a gyulladásos markerek csak növekedni fognak, megterhelve a fiatalok szívét. A szívizom gyulladása nem enyhe; ha a szív túlterhelődik, az egyén szívmegállásba kerülhet. Ez az oka annak, hogy a fiatal sportolók körében ugrásszerűen megnőtt a hirtelen szívrohamos események száma.

A statisztikák azt mutatják, hogy a szív- és érrendszeri halálesetek 2021-ben minden negyedévben növekedtek, ami arra utal, hogy az oltáskárosodás az idő előrehaladtával megsokszorozódik. A FIFA profi labdarúgók halálozásai a 2021 első negyedévében bekövetkezett három halálesetről a második negyedévben nyolcra emelkedtek. A halálesetek a harmadik és negyedik negyedévben abnormális szintre ugrottak, negyedévenként 16, illetve 40 halálesettel. Ezek a halálozási tendenciák csak egyetlen sportbajnokságban. Ha ezeket a számokat a sportolók és az aktív fiatal felnőttek egészséges populációjára extrapoláljuk, a szívmegállás és a halálozás aránya holokauszt szintű eseménnyé válik.

De nem mindenki fog meghalni. Sokakat újraélesztenek, de néhány sportolót annyira megsebesít a vakcina, hogy soha többé nem lesz képes sportolni. Vegyük például Sergio Aguerót, a Manchester City fitt játékosát, aki a pályán, a csapata előtt esett össze. Végül újraélesztették, de soha többé nem lesz képes profi futballt játszani. Ugyanebben az évben harmincegy másik futballista is összeesett, de őket NEM élesztették újra. 2009 óta a FIFA-játékosok és edzők halálos balesetei évente átlagosan 7,8 halálesetet jelentenek. Az oltási mandátum után ennek négyszerese volt a halálesetek száma! Csak decemberben hét haláleset történt, ami több, mint egy átlagos év átlaga. (Kapcsolódó adatok: A világ kezd felfigyelni arra, hogy hány fiatal sportoló hal meg a kovid elleni védőoltások beadása után).

 

Többszörös holokauszt áll sorban, ha a tüskefehérje szaporodása folytatódik a tömeges oltási programokon keresztül.

A John Hopkins Egyetem szerint a világ lakosságának körülbelül 51,6%-a kétszeresen be van oltva spike protein mRNS-sel. Az átlagos világméretű szívhalálozási arány évente 8,9 millió. A lakosság 50 százalékának be nem oltott része esetében a szívesemények száma változatlan maradna, és negyedévente 1,1125 millió halálesetet jelentene. A teljes mértékben beoltott lakosság 50 százalékánál azonban ez az arány 2,225 millióra emelkedhet negyedévente, összhangban a kétszeresen beoltottaknál megfigyelt szívroham kockázati tényezőjének kétszeresével. Ha a fiatal focisták halálozásának exponenciális növekedése olyan jel, amely a fiatal, aktív, kétszeresen beoltott népesség egészében folytatódik, akkor a szívroham aránya a teljesen beoltottak jelentős csoportja esetében MINDEN Negyedévben megduplázódhat.

Az elemzés szerint a 8,9 millió átlagos szív- és érrendszeri halálozás 71,2 millióra nőhet, ami 62,3 millió halálozással megdöbbentő ugrás. Természetesen ez csak egy elemzés a covid-19 oltást követő szívroham okozta halálesetekről.

 

Ezekbe nem számolják bele a vakcinával szerzett autoimmun hiányszindróma okozta halálesetek számát. A vakcinák bizonyítottan károsítják a sejt- és nyálkahártya-közvetített immunválaszokat, így a beoltottak fogékonyabbak lesznek a jövőbeli fertőzésekre. Ráadásul ez a népirtó halálozási arány nem veszi figyelembe az elkerülhetetlen neurológiai degenerációt, amelyet a vakcina gyulladásos tüskés fehérjéi okoznak. Mivel a gyulladás a krónikus betegségek előfutára, a vakcinák többszörös holokausztot idézhetnek elő, amely több tucatnyi egészségügyi problémát érint, beleértve a szívrohamot, az immunhiányt és a rákot.

A források között szerepelnek:

DailyExpose.uk

NaturalNews.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-19-elleni-oltasok-az-elorejelzesek-szerint-a-holokauszt-aldozatainak-tizszereset-fogjak-megolni-csak-2022-ben