A The Defender című lapnak adott interjújában Catherine Parker, akinek teljes és kiteljesedett élete volt, mielőtt a COVID-19 vakcina miatt megsérült, elmondta, hogy támogató csoportot indított a többi sérült számára, akik úgy érzik, hogy az orvosok elutasítják őket.

48 évesen Catherine "Cat" Parkernek teljes és kiteljesedett élete volt: két fiatal felnőtt gyermeke, egy építőipari vállalat vezetőjeként dolgozott, és koncert- és zenei fotózásra szakosodott szabadúszó fotós és fotóriporter volt - ez a szenvedély lehetővé tette a minnesotai nő számára, hogy a gitártechnikus barátjával együtt töltse az időt.

Parker élete azonban nem sokkal azután omlott össze, hogy 2021. április 1-jén megkapta a Johnson & Johnson COVID-19 vakcinát.

"Az első oltás beadását követő két héten belül krónikus fáradtságérzésem lett.
és álmatlanság" - mondta Parker a The Defender című lapnak. "Elmentem néhány orvoshoz ... és ők csak azt mondták, hogy a menopauza okozza".

Parker tünetei jelentősen súlyosbodtak, miután 2021. november 9-én megkapta a Pfizer emlékeztetőt. "Az emlékeztető után 2-3 héttel a hajam elkezdett kihullani, és súlyos agyi köd és krónikus fáradtság kezdett eluralkodni rajtam" - mondta Parker.

"Ellenőrizhetetlen remegés, remegés és görcsök, migrén, agyi köd ... kezdett jelentkezni, egészen odáig, hogy nem tudtam kommunikálni és nem tudtam járni" - tette hozzá.

A két COVID-19 oltás, amelyet kapott, csak a kezdetét jelentette egy hosszú és fáradságos útnak, amelynek során Parker egyre több olyan tünetet tapasztalt, amelyek gyakorlatilag életének minden területét megzavarták, beleértve a munkáját és a személyes kapcsolatait is.

És ahogyan az a vakcinasérülések áldozatainál lenni szokott, Parker aggodalmait az orvosok és az orvosi szakértők többször is elutasították.

Tünetei - és az orvosi intézmény nagy részének elutasító hozzáállása - arra késztették Parkert, hogy idén év elején megalapítsa a Facebookon az Oltási Sérülések/Mellékhatások Támogató Csoportot.

Emellett Parker a közösségi médiaplatformokon, többek között a Facebookon, a YouTube-on és a TikTok-on is bemutatta személyes történetét, és online crowdfunding-kampányt indított, hogy támogassa növekvő orvosi költségeit.

Parker elmondta, hogy azért indította el a támogató csoportot, mert "annyira egyedül érezte magát ezen keresztülmenve", és "hogy inkább arra összpontosítson, hogy támogatást nyújtson azoknak, akiknek azonnali szükségük van rá, legyen szó érzelmi támogatásról, élelmiszer-, lakás-, albérlet-, pénzügyi támogatással kapcsolatos erőforrásokról, valamint a kezeléshez, gyógyszeres kezeléshez való hozzájutáshoz kapcsolódó oktatási/orvosi információkról".

"Megszakadt a szívem, amikor láttam, hogy ennyi ember szenved, csak azért, hogy információt és segítséget kapjon, és nem tudtam tovább nézni, ahogy ezen keresztülmennek" - mondta.

"Úgy érzem magam, mint a két lábon járó halott" a COVID vakcinák beadása után

Parker úgy jellemezte a két oltása óta tapasztalt mellékhatásokat, hogy "mindenféle ok és ok nélkül", hozzátéve, hogy "néhány jön és megy, de a legtöbbjük állandó és minden nap megkeseríti az életemet".

 

 

Parker tünetei úgy olvashatók, mint a betegségek listája. Ezek közé tartozik:

Krónikus agyi köd.
Krónikus hideg- és melegérzékenység.
Krónikus, extrém kimerültség és fáradtság, beleértve a székben és bármilyen ülő helyzetben való elalvást 5-10 percen belül.
Krónikus elesés, amikor megpróbál felöltözni/járni/állni.
Krónikus fejfájás.
Krónikus hányinger.
Krónikus vörös és üveges szemek.
Krónikus fájdalom és duzzanat a kezekben, karokban és az egész testben.
Krónikus remegés és remegés a karokban és a kezekben.
Állandóan hideg kezek és lábak.
Depresszió és szorongás.
Diszautonómia.
Hajhullás (az első igazi jel arra, hogy "valami nincs rendben", 2021 novemberében).
Fejfájás, a stroke-hoz hasonló érzésekkel.
Emlékezetkiesés és koncentrációvesztés.
Mikroremegés és feszültség az egész testben.
Narkolepszia.
Fájdalmas és nehézkes vizelés, veseproblémákkal összefüggésben.
Pszeudoparkinsonizmus.
Szapora szívverés.
Kiütések és csíkok a bőrön.
Nyugtalan láb szindróma és lábfájdalom.
Csengő hang a fülben.
Bőrkiütés.
Alvási apnoe.
Légzési és nyelési nehézségek alvás közben.
Dadogás.
Rángatózó szemek.

Parker pozitív lett az Epstein-Barr-vírusra is, annak ellenére, hogy "soha életemben nem volt monóm", valamint antinukleáris antitestekre és vese-rendellenességekre.

Facebook-videójában Parker azt mondta, hogy van egy meglévő autoimmun betegsége, és azt tanácsolta a nyilvánosságnak, hogy ne kapják meg a COVID-19 vakcinát, ha ilyen betegségben szenvednek.

Leírta továbbá az esetleges májkárosodást, a felkelési nehézségeket, és elmondta, hogy naponta átlagosan 13 órát kell aludnia.

Parker elmondta, hogy "megváltozott a személyisége", és úgy jellemezte magát, hogy "már nem olyan vidám és társaságkedvelő", mint korábban.

Az általa leírt tünetek közül sok csak nemrégiben, hónapokkal az utolsó oltásadag után jelentkezett. A remegése például idén április elején jelentkezett először, míg a nyelési és alvás közbeni légzési nehézségei májusban jelentkeztek először.

Összességében Parker elmondta, hogy fáradtsága miatt úgy érzi magát, mintha "két lábon járó halott" lenne, és mintha "a teste haldokolna", hozzátéve, hogy úgy érzi, "a teste időnként lassított mozgásban van", és "egy idő után úgy érzi az ember, hogy a teste nem a sajátja, az agya nem a sajátja, nem érzi, hogy bármit is irányít".

Parker elmondta, hogy idén áprilisban elvesztette az állását egy építőipari cég vezetőjeként, mert a felettese szerint "a munkatermelése már nem volt meg".

A fotós vállalkozása is szenvedett.

 

 

Parker szerint:

"Szabadúszó fotósként/fényképújságíróként folytatott vállalkozásom a siker csúcsán volt az iparágamban, amikor a kedvezőtlen reakciók elkezdődtek. Nem tudok úgy fotózni koncerteket vagy művészeket, mint korábban.

"Most már remegésem van, és senki sem akar remegő fotókat.

"Emiatt elvesztettem a szabadúszó fellépéseket, és az önmagamról és a családomról való gondoskodásból az lett, hogy mások gondoskodnak rólam, és [én] nap mint nap küzdök, hogy kifizessem a számlákat, ételt tegyek az asztalra, és tető legyen a fejünk felett."

"Az életem nagyon sok szempontból megváltozott, [csak] azért, mert próbáltam gondoskodni magamról és dolgozni" - mondta Parker. "A mellékhatások befolyásolják az agyműködésemet a koncentrálásban, a járásban, a memóriában és még sok másban. Időnként segítségre van szükségem az öltözködésben, vagy segítségre a járásban."

Parker elmondta, hogy már nem készít terveket, "mert két és fél órába telik, mire magamhoz térek az agyködből, csak hogy felkeljek és elinduljak - mármint ha fel tudok kelni és el tudok indulni, mert van, hogy 14-16 órát alszom".

Orvosok: Nem beszélünk róla, mert elveszítjük az állásunkat.

Parker a The Defender című lapnak elmondta, hogy rengeteg orvost felkeresett, akik közül a legtöbben elutasították az aggodalmait, vagy megpróbálták a tüneteit más okokra visszavezetni - ezt a hozzáállást Parker "gázfényezésnek" és "férfipolitizálásnak" nevezte.

"Nagyon sok orvosnál voltam" - mondta Parker - "többek között kardiológusnál, endokrinológusnál, neurológusnál, hematológusnál, onkológusnál, természetgyógyásznál, általános orvosoknál, funkcionális orvosoknál és még sok más orvosnál".

"[Amit] néhányuktól kapok", mondta, az az, hogy "'ó, ez nem a vakcinának tulajdonítható', és megpróbálják elmagyarázni, [hogy] ez a menopauza, a szorongás, a nem megfelelő táplálkozás, a meglévő gyógyszeres kezelés vagy valami más. Mindent hallottam már".

"Legalább két orvos is kizárt az ellátásból, mert azt mondtam, hogy 'oltás mellékhatásai'" - tette hozzá Parker.

A sürgősségi osztályon tett látogatását is lekicsinylőnek nevezte:

"A sürgősségi kórházi látogatásom traumatikus volt, amikor a bejelentkező nővér lekicsinyelt, amiért értékes időt rabolok másoktól, akiknek szükségük van rá, és [megkérdezte], hogy milyen csodát tudnának tenni velem, hiszen ilyen sokáig tartott, amíg bejöttem, és talán nem vettem elég komolyan.

"Nagyon elkeserítő a tudat, hogy ezen megyünk keresztül, és úgy tűnik, senkit sem érdekel. Micsoda szörnyű élmény."

Parker azt is elmesélte, hogy néhány orvos azt mondta neki, hogy "nem beszélünk róla [az oltás okozta sérülésekről], mert elveszítjük az állásunkat ... mert nem akarják, hogy beszéljünk róla".

Parker elmondta, hogy két orvos kiállt mellette, köztük az alvásneurológusa és a kardiológusa, akinek "több más betegénél is ugyanezek a mellékhatások jelentkeztek", és akik pszeudoparkinsonizmust és dysautonómiát diagnosztizáltak Parkernél.

Videójában Parker leírta sikertelen próbálkozásait, hogy olyan neves egészségügyi intézményekhez forduljon, mint a Johns Hopkins, a Mayo Intézet és az Emory Egyetem. "Nyílt felhívást" intézett minden olyan orvoshoz, aki hajlandó lenne segíteni neki a neurológiai és veseproblémáival kapcsolatban.

Parke többféle táplálékkiegészítőt szedett a betegségei kezelésére, de azt mondta: "Most, hogy a pénz elapadt, nem engedhetem meg magamnak, hogy tovább vásároljam őket".

Sérüléseit jelentette a VAERS-nek (Vaccine Adverse Event Reporting System) és "minden olyan oldalnak, ahol jelenteni lehet, beleértve az oltóanyaggyártók oldalait is".

 

 

Hozzátette:

"Johnson & Johnson-tól, miután többször is felhívtam őket a Twitteren. Előtte tücsköket hallottam.

"A VAERS végül [májusban] e-mailben elérte őket, és tudni akarták, hogy meggyógyultam-e vagy meggyógyultam-e. 'Nem', válaszoltam, 'természetesen nem, de köszönöm, hogy ilyen sokáig tartott, amíg utánanéztek, hogy mi van velem'".

Parke elmondta, hogy sérülései hatással voltak néhány személyes kapcsolatára:

"Nagyon megterhelte a barátommal való kapcsolatomat. Ő megkapta a vakcinát, és [nem tapasztalt] semmilyen mellékhatást, így nem tudja, min megyek keresztül.

"Ez elszakított az életemtől, és már [alig] találkozom valakivel. És amikor meglátnak, néha nem tudják, mit tegyenek vagy mit mondjanak.

"Megterheli az életedet, mert átveszi a hatalmat, mint a nagy elefánt a szobában, és ural minden beszélgetést, és semmi más nem élvez elsőbbséget."

Egészségügyi nehézségei a család többi tagjának, köztük a lányának is nehézséget okoztak.

"A lányom a legjobb barátom, és ő a megmentőm, aki segít nekem, és jó szívével megadja a szükséges támogatást" - mondta Parker. "Tudom, hogy szorongást okoz neki, és fáj neki, hogy látja, hogy ezen megyek keresztül. Láttam őt sírni, ahogy végignézi, hogy min megyek keresztül."

Parker elmondta, hogy nem fogja megengedni, hogy a gyermekei megkapják az oltást, és arra bátorítja a szülőket, hogy ugyanezt tegyék a gyermekeikkel is.

"Annyira félek azokért a csecsemőkért, akik most megkapják az oltást, és azokért a szülőkért, akik megengedik, hogy a gyerekeik megkapják ezt" - mondta.

"El sem tudom képzelni, hogy ezek a szülők min kezdenek majd keresztülmenni, amikor ez megtörténik, és már most látjuk, hogy a számok [az oltás okozta sérülések] csak egyre nőnek."

Parker nem köntörfalazott akkor sem, amikor az oltóanyaggyártókról és a szövetségi szabályozó ügynökségekről beszélt.

Így szólt: "Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!

"Nem akarjuk, hogy bárki más is keresztülmenjen ezen, mert így nem lehet élni, és bűncselekmény és szándékos mulasztás az, ami velünk történt, amikor az [amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal] FDA, [a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok] CDC és a vakcinagyártók ezt kiadták, tudva, hogy a mellékhatások a klinikai kísérleteik során történtek.

"Ami engem zavar, hogy a CDC, az FDA, a Pfizer és a Johnson & Johnson már 2020-ban tudott az összes mellékhatásról... Ha megnézzük [egy videót] az FDA YouTube oldalán, a nyilvános tanácsadó bizottságukról, 2:33:30-nál láthatjuk, hogy átugorják a mellékhatás diát, és egy másik prezentáció másik diájaként magyarázzák el.

"Tudtak az összes mellékhatásról, és mégis kiadták."

Ha ez az információ rendelkezésre állt volna, Parker azt mondta, hogy ő nem kapta volna meg a COVID-19 vakcinát, és úgy véli, mások is visszautasították volna.

Elmondta: "Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!

"Azt hiszem, ha lett volna lehetőségünk tudni arról, hogy mi fog esetleg bármelyikünkkel történni, nemet mondtunk volna.

"Én ezt a jogot akartam. Azt a jogot akartam, hogy tudjam, hogy ezek a reakciók velem is előfordulhatnak, és azt a jogot akartam, hogy egészséges és boldog lehessek, dolgozhassak, és gondoskodhassak a családomról és magamról.

"Már nincs meg ez a jogom, mert elvették tőlem".

Parker tapasztalatai és a nehézségek, amelyekkel szembe kellett néznie, hogy válaszokat és kezelést kapjon az oltás okozta sérüléseire, adták a döntést, hogy támogató csoportot hoz létre az oltássérültek számára.

Elmondta: "Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!

"A szorongásom és a depresszióm egyre rosszabb lett, és a lányom azt mondta nekem: "Anya, te mindig is az a személy voltál, aki segít másokon, talán most erre kellene koncentrálnod."".

"Ezért hoztam létre a támogató csoportomat, hogy inkább arra összpontosítsak, hogy támogatást nyújtsak azoknak, akiknek azonnali szükségleteik vannak, legyen szó érzelmi támogatásról, élelmiszerhez, lakhatáshoz, albérlethez, pénzügyi támogatáshoz szükséges erőforrásokról, valamint oktatási/orvosi információkról, amelyek a kezeléshez, gyógyszeres kezeléshez és egyéb [szükségletekhez] való hozzájutásukhoz kapcsolódnak.

"Megszakadt a szívem, amikor láttam, hogy ennyi ember szenved, csak azért, hogy információt és segítséget kapjon, és nem tudtam tovább nézni, ahogy ezen keresztülmennek."

Parker szerint a csoport az első két hétben 200 tagot vonzott, és "napról napra növekszik [a] világ minden tájáról származó emberekkel ... szívszorító történetekkel, de a szívóssággal is, hogy ezen keresztülmenjünk".

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-vakcina-okozta-serulesek-utan-a-no-ugy-erzi-magat-mint-a-setalo-halott