2022. május 6., péntek

Gyilkos COVID vakcinák: Az FDA által az előző 30 évben jóváhagyott összes oltóanyaghoz képest 4,400%-kal nőtt a halálesetek száma

Az amerikai kormányzat Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) rendszerét a mai napon frissítették, és 2020 decembere óta, azaz 17 hónapos időszak óta 1.255.355 esetet jelentettek be a COVID-19 vakcinákat követő mellékhatásokról.

Ez 27 758 halálesetet és 51 600 maradandó fogyatékosságot foglal magában. (Forrás.)

Ezzel szemben az előző 30 évben, mielőtt a COVID vakcinákat EUA-kkal (sürgősségi felhasználási engedélyek) siettek volna piacra dobni, az FDA által jóváhagyott összes vakcinát követően 360 hónapos időszak alatt 936 214 esetet jelentettek, 12 964 halálesettel és 23 838 maradandó fogyatékossággal. (Forrás.)

Ez a COVID-19 vakcinákat követő halálesetek 4 434,22%-os növekedését jelenti az előző 30 év MINDEN FDA által jóváhagyott vakcinát követő halálesetekhez képest.

És mégis, a CDC továbbra is "biztonságosnak és hatékonynak" nevezi a COVID-19 vakcinákat.

"Hatékony" miben? A "COVID-19" tünetei könnyen kezelhetők, mivel a "világjárvány" kezdete óta sok orvos azt mondta, hogy a COVID-19-es betegeket régebbi gyógyszerekkel, például Ivermectinnel és hidroxiklorokinnal gyógyítják.

Az éves "influenzavírus" a COVID-19 megjelenése óta szinte teljesen eltűnt, így ez az emberi faj történetének legnagyobb orvosi átveréseként fog bevonulni a történelembe.

A CDC és az FDA elismeri, hogy ezeknek a vakcináknak súlyos mellékhatásai vannak, de ezeket "ritka" mellékhatásoknak nevezik, ami valójában nem definiált kifejezés.

Tegnap azonban az FDA bejelentette, hogy a Janssen COVID-19 vakcinát már csak bizonyos esetekben ajánlja, mivel az oltásokat követő vérrögökről érkeztek jelentések.

 

 

Azonnali kiadásra: május 05, 2022

A mai napon az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság a Janssen COVID-19 vakcina engedélyezett használatát azokra a 18 éves és idősebb személyekre korlátozta, akik számára más engedélyezett vagy jóváhagyott COVID-19 vakcina nem hozzáférhető vagy klinikailag nem megfelelő, valamint azokra a 18 éves és idősebb személyekre, akik a Janssen COVID-19 vakcinát választják, mert egyébként nem kapnának COVID-19 vakcinát.

Ma az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala a Janssen COVID-19 vakcina engedélyezett használatát azokra a 18 éves és idősebb személyekre korlátozta, akik számára más engedélyezett vagy jóváhagyott COVID-19 vakcina nem hozzáférhető vagy klinikailag nem megfelelő, valamint azokra a 18 éves és idősebb személyekre, akik a Janssen COVID-19 vakcinát választják, mert egyébként nem kapnának COVID-19 vakcinát.

Kulcspontok:

A bejelentett esetek aktualizált elemzését, értékelését és vizsgálatát követően az FDA megállapította, hogy a Janssen COVID-19 vakcina beadását követően körülbelül egy-két héttel a tünetek megjelenésével járó, alacsony vérlemezke-szinttel járó, ritka és potenciálisan életveszélyes vérrögökkel járó trombózis trombocitopénia szindróma (TTS) kockázata indokolja a vakcina engedélyezett alkalmazásának korlátozását.
Az FDA megállapította, hogy a vakcina ismert és lehetséges előnyei a COVID-19 megelőzése szempontjából meghaladják az ismert és lehetséges kockázatokat azon 18 éves és idősebb személyek esetében, akik számára más engedélyezett vagy jóváhagyott COVID-19 vakcina nem hozzáférhető vagy klinikailag nem megfelelő, valamint azon 18 éves és idősebb személyek esetében, akik a Janssen COVID-19 vakcinát választják, mert egyébként nem kapnának COVID-19 vakcinát.
Az oltóanyagot beadó egészségügyi szolgáltatóknak szóló adatlap mostantól tükrözi a Janssen COVID-19 vakcina engedélyezett felhasználásának felülvizsgálatát, és a tájékoztató elején egy figyelmeztető nyilatkozatot tartalmaz a kiemelés érdekében, amely összefoglalja a TTS kockázatára vonatkozó információkat. Ezenkívül a vakcina engedélyezett felhasználásának felülvizsgálatára vonatkozó információk és az alacsony vérlemezkeszintű vérrögökkel kapcsolatos vérrögképződés kockázatára vonatkozó frissített információk kerültek be a recipienseknek és gondozóknak szóló adatlapba.

A teljes sajtóközlemény itt olvasható.

Vajon mikor adnak ki hasonló közleményeket a Pfizer és a Moderna vakcinákról? Valószínűleg akkor, amikor a COVID vakcinák új osztálya piacra kerül, hogy a pénz továbbra is a gyógyszergyártó cégekhez folyhasson, akiket valójában védenek, nem pedig a lakosságot.

Itt van még néhány haláleset fiatalabb emberekről, akik elhitték a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos propagandát, de valószínűleg megbánnák döntésüket, ha még élnének.


Frank Harrington Jr: 44 éves, négygyermekes apa, akinél agresszív, injekciót követő agydaganatot diagnosztizáltak, három héttel később meghalt.

a COVID Blog által

PULASKI, NEW YORK – Meghalt egy 44 éves apa, nagyapa és egy hőátadó berendezések gyártójának hosszú ideje dolgozó alkalmazottja, mivel az injekció beadása utáni rák továbbra is emberéleteket követel szerte a világon.

Mr. Frank Harrington Jr. gyakorlatilag a közösségi médiában élt. 2021 áprilisa óta naponta legalább 15-ször posztolt a Facebookon. Így nehéz átvizsgálni a teljes profilját, mivel a Facebook túlterhelődik és lefagy. Egy dolog világos. Mr. Harrington soha nem tette közzé a sebtapaszról készült „Beoltva vagyok” fotókat a profiljában. Az is világos, hogy Mr. Harrington álarcbuzgó, vaxx buzgó volt, és nagyon lojális a COVID-19 általános hitéhez.

A maszk és a COVID-buzgóság nagyon korán, az úgynevezett világjárvány idején kezdődött. Ne feledje, hogy Mr. Harrington ritkán tett közzé eredeti gondolatokat. Facebook-bejegyzéseinek többsége mém és kép volt.

Kigúnyolta azokat az embereket, akik  2020 májusában elkapták az influenzát a zárlatok elleni wisconsini tüntetésen.

Néhány nappal később gúnyosan a maszkviseléshez hasonlította az amerikai forradalmat.

2021. augusztus 31-én Mr. Harrington kigúnyolta azokat az embereket, akik az úgynevezett COVID-19-ben haltak meg. Joggal feltételezhető, hogy ekkorra már megkapta az első két injekciót.

Három héttel később Mr. Harrington Casey Anthony -val azonosította azokat a szülőket, akik ellenezték a gyerekeik maszkolását az iskolában .

Ezután 2021. október 12-én „drámakirálynőknek” nevezte a be nem oltottakat, és összehasonlította a kísérleti mRNS-injekciókat az 1970-es évek kanyaró- és tetanuszoltásaival.

Mr. Harrington tévesen az 1950-es évek gyermekbénulás elleni oltását a kísérleti mRNS-injekciókkal azonosította 2021 decemberének végén.

A liberális vaxx-buzgóság nem lenne teljes a Donald Trumpról alkotott tévhiteik nélkül. Bármilyen okból kifolyólag, ezek a típusok annyira el akarják hinni, hogy Trump „vaxx-ellenes”, pedig valójában az Egyesült Államok 20 legnagyobb vaxx-buzgója közé tartozik.

Szomorú irónia és halál

Mr. Harrington az újév után is folytatta támadásait a be nem oltottak ellen. Január 11-én gúnyosan posztolta, hogy a be nem oltottak szívesebben isznak vizeletet, mintsem hogy kísérleti mRNS injekciót kapjanak.

Ismét Mr. Harrington soha nem tette közzé a sebtapaszról/tűről készített fotóit. De 2022. január 20-án világossá tette: „Újra be leszek oltva”, hogy koncerten lássa a Rage Against the Machine-t.

A történet szomorú részei innentől kezdve bontakoztak ki. Mr. Harrington láthatóan 70 fontot fogyott 2021 januárja és 2022 januárja között.

Február 3-án azt írta, hogy a barátok és a család ugratják, és megkérdezték, hogy a jelentős fogyás miatt rákos-e.

Majdnem pontosan két hónappal később, 2022. április 2-án Mr. Harringtonnál IV. fokozatú glioblastoma multiforme -t diagnosztizáltak . Ez az egyik legagresszívebb agyrák, amelyet az ember ismer. Ugyanaz az agyrák, mint az atlantai híradó, Jovita Moore, kevesebb mint két héttel a második Pfizer mRNS injekciója után, 2021 áprilisában. Ms. Moore hat hónappal később, 2021. október 29-én halt meg, ami a leghosszabb prognózisú betegekről szól. ez az állapot számíthat.

Mr. Harrington agyműtéten esett át április 8-án, pénteken, hogy a lehető legtöbb rosszindulatú daganatot eltávolítsák. Sajnos a tömegek egy része működésképtelen volt.

Mr. Harrington a következő hetekben több kemoterápiás és sugárkezelésen esett át az inoperábilis daganat kezelésére. De a rák túlságosan agresszív volt. Mrs. Dawn Draper Harrington, Frank özvegye bejelentette, hogy férje április 25-én, hétfőn reggel elhunyt.

Április 30- án helyezték örök nyugalomra .

Olvassa el a teljes cikket a COVID Blogon .

Arthur Grice – 22 éves, védőoltást kell kapnia a munkahelyi vízum miatt, 6 héttel a Janssen COVID-oltás után halt meg

Olvassa el a történetet a COVIDVACCINEINJURIES.com oldalon .

Caitlin Gotze

23 éves, Ausztrália
Első adag: 2021. szeptember 6.
Második adag: 2021. szeptember 28.
Meghalt: 2021. november 17.
Márka: Pfizer

Caitlin gyönyörű, tökéletesen egészséges, élénk és erős fiatal nő volt. A lovak szerelmese volt, és versenyvezetőként dolgozott Queenslandben, Ausztráliában. Két adag Pfizer injekció után meghalt, hátrahagyva elpusztított családját. Az események ütemtervében édesanyja kijelenti, hogy Caitlin a második adag utáni első naptól kezdve nem érezte jól magát közel egy hónapig, egészen a hirtelen elmúlásig. Egy igazságügyi orvosszakértő elismeri, hogy halálakor megnagyobbodott a szíve, mivel a halottkém még mindig meghatározatlannak tartja a halálát. Nyilvánvaló, hogy Caitlin szívleállásban halt meg a kapott injekciók következtében.

Nyugodj békében Caitilin❤️

Cédric Baekeland

28 éves, Belgium
Első adag: ismeretlen
Második adag: ismeretlen
Harmadik adag: ismeretlen
Negyedik adag: ismeretlen
Meghalt: 2022. március 15.
Márka: ismeretlen

Cédric, a belga legjobb kerékpáros meghalt egy mallorcai edzőtáborban. A források szerint Cédric csapata mind megkapta a Covid injekciót, hogy versenyeken vegyen részt. Nem világos, melyik márka és hány adagot kapott. Az edzőtáborban a 28 éves Cédric felébresztette szobatársát a hotelszobájukban segítségért, de minden erőfeszítés, hogy megmentse, kudarcot vallott. Kérdezd meg magadtól, hogy egy egészséges, 28 éves profi sportoló egy a szívleállás miatti sok csepp közül. A szívem a szeretteiért.

Nyugodj békében Cédric

❤️

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/gyilkos-covid-vakcinak-az-fda-altal-az-elozo-30-evben-jovahagyott-osszes-oltoanyaghoz-kepest-4-400-kal-nott-a-halalesetek-szama

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése