Senki sem tudja biztosan, mi fog történni azokkal a milliókkal, akiket a kormány átvert vagy rávett, hogy beadassák nekik a kísérleti biokémiai anyagokat, amelyeket csalárd módon "vakcináknak" nevez.

A különböző epidemiológusok, immunológusok és még az mRNS technológia feltalálója által az elkövetkező hónapokban és években bekövetkező széles körű halálesetekre és súlyos megbetegedésekre vonatkozó előrejelzések némelyike meglehetősen borzalmas.

Figyelnünk és imádkoznunk kell a következő néhány hónapban, és különösen idén ősszel, az új influenzaszezon beköszöntével, hogy a kormány vakmerő rögeszméjének, hogy minden állampolgárnak beadja ezeket a kísérleti szereket, ne legyenek olyan szörnyű következményei, mint amilyeneket egyesek jósolnak.

Már most látszanak a korai jelek arra, hogy az oltottak számára nincs minden rendben, mivel a Covid vakcinák még az eljárás ilyen korai szakaszában is rekordszámú halálesetet és mellékhatást okoznak. Az azonnali aggodalmak ellenére az elsődleges aggodalom mindig is az volt, hogy ezek a kísérleti szerek milyen hosszú távú hatást gyakorolnak a beoltottakra.

Ha valóban jelentős számú beoltott ember kezd megbetegedni vagy meghalni attól, amit beadtak nekik, a kormányzat szembe fog nézni az emberek haragjával - egy haraggal, amelyet megérdemel, mert buzgón erőltette ezeket a vegyi anyagokat a lakosságra, és ismételten következetesen és számítóan hazudott a biztonságosságukról.

A kormány természetesen minden létező trükköt, kitérőt és füllentést be fog vetni, hogy megpróbálja áthárítani a felelősséget, és a szokásos trükköt alkalmazza, amikor a tudományt kitalálja és a statisztikákat meghamisítja.

A tény azonban az, hogy a kísérleti "vakcinákat" úgy reklámozták, mint biztonságos védelmet a Covid 19 "veszélyei" ellen.

Ha a beoltottak jelentős számban megbetegszenek egy sor betegségben, például vérrögökben, szívgyulladásban, vetélésekben, különböző autoimmun betegségekben és valóban súlyos Coronavírus-fertőzésekben, akkor egyértelműen bebizonyosodik, hogy az oltások biztonságosak és hatékonyak.

A legbeszédesebb az lesz, ha összehasonlítjuk a beoltottak és a be nem oltottak sorsát az egyes demográfiai csoportok esetében. Számítsunk arra, hogy a kormány meghamisítja és eltorzítja a számadatokat, ahogyan azt a hamis világjárvány kezdete óta teszik.

Könnyen lehet, hogy a kormány kétségbeesett törekvése, hogy mindenkit beoltassanak, annak a ténynek köszönhető, hogy a beoltatlanokat eltávolították volna, mint kontrollcsoportot, amellyel a beoltottak közép- és hosszú távú egészségi állapotát össze lehetett volna hasonlítani. Ha például valaha is kiderülne, hogy az oltatlanok lényegesen tovább élnek, mint az oltottak, kevesebb vérrögük van, kevesebb a vetélés, termékenységi probléma, szívprobléma, autoimmun betegség, súlyos mellkasi fertőzés és így tovább, akkor nagyon-nagyon nyilvánvalóvá válna, hogy a kormány hanyagságból, gondatlanságból vagy szándékos rosszindulatból több millió polgárának okozott betegséget és megrövidült élettartamot.

Természetesen, amikor a kormány a Covid19 veszélyeiről beszél, és arra bátorít minket, hogy oltassuk be magunkat, hogy biztonságban legyünk tőle, nem csak azt hagyja ki, hogy tájékoztasson bennünket a nagyon is valós mellékhatásokról és halálesetekről, hanem azt is vakon elkerüli, hogy megadja, hogy KIKET konkrétan veszélyeztet a COVID, hogy kockáztatniuk kellene az elsietett és nem megfelelően tesztelt ál-oltásokat?

A gyerekek vagy a fiatal felnőttek? Nem. Ők gyakorlatilag egyáltalán nincsenek veszélyben, sőt, valójában még kevésbé, mint a közönséges influenza esetén. A baktérium statisztikái egyértelműen azt mutatják, hogy a Covid19 a nagyon idős és/vagy gyenge egészségi állapotú emberekre jelent veszélyt.

Rendben, tehát az egyik érv, amivel meggyőznek minket, hogy kockáztassuk a védőoltást, az, hogy "mások védelme érdekében" tegyük. A gyerekeknek például azt mondják, hogy ezzel megvédik a nagymamát és a nagypapát attól, hogy elkapjanak egy bogarat, amely megölheti őket. Nagyapaként szólva semmiképpen sem szeretném, ha az unokáim kockáztatnák ezeket az úgynevezett oltásokat, hogy megvédjenek engem. Ha én valamilyen mértékben veszélyeztetett vagyok, akkor miért lenne jobb, ha az unokáim veszélyeztetésével csökkenteném a kockázatot?

Ehhez kapcsolódik az a gyerekes érv, hogy az oltások mellőzése "önzőség". Azt gondoltam volna, hogy önzőség, ha másoktól elvárjuk, hogy egy olyan kísérleti oltást kapjanak, amelyre nincs szükségük, és amely több mellékhatással jár, mint bármelyik oltás a történelem során, csak azért, hogy engem megvédjenek.

És mindez nem veszi figyelembe azt a több millió embert, akik már kaptak egy enyhe vagy súlyos dózist a vírusból, és most már immunisak, és ezért nincs szükségük sem az oltásra, sem másoknak arra, hogy beoltassák magukat, hogy "megvédjék" őket.

De még az idősek és gyengék is nagymértékben "veszélyben" vannak ettől a nagyon is kezelhető baktériumtól, csak azért, mert a számos ismert biztonságos gyógymódot elfojtották, vagy visszatartották azoktól, akiknek szükségük lenne rájuk. Ha ez nem történt volna meg, a Covid19 halálos áldozatainak száma valóban nagyon alacsony lenne. Ha a kormány komolyan gondolta volna, hogy megvédi az embereket ettől a "halálos" kórokozótól, miért tartotta volna vissza azokat a kezeléseket, amelyek 80%-kal vagy még többel csökkentették volna a halálesetek és a kórházi kezelések számát?

Aztán jön az az érv - a célpontok eltolódása, mivel egyre többen betegszenek meg attól a baktériumtól, amely ellen éppen beoltották őket -, hogy "az oltás valójában nem ad védettséget, csak csökkenti a tünetek súlyosságát". Ez olyan, mintha a gyermekbénulás elleni oltást abban a feltételezésben kapnánk meg, hogy védve leszünk a gyermekbénulás elkapásától, csakhogy aztán megtudjuk, hogy nos, a gyermekbénulás elleni oltás valójában nem akadályozza meg a gyermekbénulás elkapását, csak azt jelenti, hogy valamilyen meg nem határozott mértékben kevésbé bénultan, vagy bénultan, de nem halva végzi. Lehetséges.

Tehát az oltás, amelyről azt hittük, hogy megóv minket a baktériumtól, nem egészen az, amit elhitettek velünk, és valójában nem olyan, mint a többi oltás, például a gyermekbénulás, a diftéria, a tbc és így tovább. Tehát nem csak, hogy hajlamosabb súlyos mellékhatásokat okozni, mint bármely más oltás, de kevésbé hatékony is, mint elődei, és így kevésbé érdemes beadatni, különösen mivel elődei sokkal veszélyesebb betegségektől védik az embert.

A Covid oltások állítólag "enyhítik a tüneteket", bármit is jelentsen ez pontosan, de az ismert gyógyító protokollok, mint például az Ivermectin, a D-vitamin és így tovább, már megteszik ezt, de mellékhatások és halálos mellékhatások nélkül! Nem csak ez, hanem az, akit ezekkel a protokollokkal kezelnek, miután Covid19-et kapott és meggyógyult, már sokkal erősebb természetes immunitással rendelkezik, mint amit a "vakcinák" biztosítanak.