Az alábbi lista Dr. Steve Kirsch The "safe and effective" narrative is falling apart című cikkéből származik, amely több mint száz olyan mutatót tartalmaz, amelyek azt mutatják, hogy a lendület a mi javunkra változik.

Steve írja: "Meglepődnék, ha a narratíva nem esne szét hamarosan. Az Egyesült Királyságban mostanában gyorsan bomlik fel. A teljes terjedelmes cikk itt olvasható.

A tinédzserek soha nem halnak meg álmukban. Hogyan történhet ez két nappal az oltás beadása után, nem pedig az oltás beadása előtt?

A legfrissebb brit számok azt mutatják, hogy az oltatlanok halálozása alacsonyabb nagyjából minden korcsoportban.

Turbó rákos megbetegedésekről számolnak be most. Ezt lehetetlen megmagyarázni. Soha nem láttak még ilyet.

Wayne Root arról számolt be, hogy az esküvőjén 33 vendég, akik most betegek vagy meghaltak, mind be voltak oltva. A csattanó: gyakorlatilag az összes vendége nem volt beoltva. Tehát ez megmagyarázhatatlan. Azt írta: "Fontos megjegyezni, hogy én egy konzervatív talk show műsorvezető vagyok, aki az első naptól kezdve HANGOSAN figyelmeztetett az oltás veszélyeire. Tehát a barátaim túlnyomórészt konzervatívok és oltatlanok is. Mégis az a néhány barátom, akit ismerek, aki mégis az oltást választotta, szinte mind halott vagy beteg." És azt mondta: "Az oltatlan barátaim és családtagjaim közül, akik nem oltottak, a nyolc hónappal ezelőtti esküvőm óta egyetlen egy sem halt meg vagy lett beteg". A cikkben a TMZ 8 súlyos sérülésről/halálról szóló szalagcímét sorolja fel, majd rámutat: "Ezek mind címlapok voltak egy nap alatt ezen a héten!" Wayne-nek tehát nem csak balszerencséje van. A balszerencse benne van az újságban.

Joel Smalley dokumentálja a VAERS-nek bejelentett gyermekhaláleseteket. Ezek közül a halálesetek közül egyik sem tekinthető normálisnak. Erről részletesen írtam a tavalyi évben: A CDC soha nem adott magyarázatot a szokatlan halálozási okokra. Most pedig nézze meg az FDA bemutatóm 9. diáját, amelyet 10-26-21-én tartottam. Joel és én pontosan ugyanúgy reagáltunk erre a VAERS-jelentésre: mindketten elsírtuk magunkat, amikor elolvastuk.

A pilóták hosszú távú rokkantságának négyszeres növekedése. Az egyik nagy amerikai légitársaság pilótáinak szakszervezete belsőleg arról számol be, hogy idén 300 százalékkal nőtt a hosszú távú rokkantsági kérelmek száma a tagjai körében, akik szinte mind be vannak oltva. Ez statisztikailag nagyon valószínűtlen. Nem lehetett a COVID. Mi az az újdonság, ami a legtöbb pilótát érintette volna? Hmmmm...

 

 

A komédiában rengeteg ember hal meg, 2021 szeptembere óta 22-en. Ezeket a haláleseteket könnyű nyomon követni, mivel a szemünk előtt vannak.

Ez egy hatalmas Fekete Hattyú esemény: Ontarioban 5 orvos (plusz egy Saskatchewanban) halt meg 2 héten belül, miután megkapták a 4. adag vakcinát. Itt vannak a történetek: Az első három, a negyedik, az ötödik Ontarioban, a hatodik Saskatchewanban. Váratlan halálesetek száma 2020-ban: nulla (tudomásom szerint). Ezek persze mindenhol előfordulnak, de eltemetik őket. Ontarióban is eltemették volna, de valaki összerakta a mintát. Vegyük észre, hogy ez nincs benne egyik mainstream médiában sem. "[A] halál okát nem osztották meg a feljegyzésben, de hányszor fordult elő, hogy 1 hét alatt 3 orvos halt meg, napokkal azután, hogy a kórház elkezdte beadni a 4. injekciót a személyzetnek.". Nagy-Torontó környékén most 7 orvos haláleset történt két hét alatt. Normális esetben 0 ilyen váratlan haláleset van egy év alatt. Az összes orvost beoltották a vakcina negyedik adagjával. Lásd még: Négy orvos halt meg Ontarióban közvetlenül a negyedik adag után.

Lásd: "Nyissa ki a szemét! Ez történik mindenhol." Az alcím szerint: Wayne Allan Root 33 barátját vesztette el - mindannyian "beoltottak" - halál vagy betegség miatt az elmúlt 18 hónapban; & Kate McCann tévés műsorvezető élőben összeesik!

Nem védőoltás okozta többlethalálozás: miért nő a halálozások száma? Szakértők vizsgálatot sürgetnek, mivel Angliában és Walesben a halálozási arányok a koronavírus okozta halálesetek csökkenése ellenére emelkednek.

 

 

Növekszik a túlhalálozás - de nem a Covid miatt

A Nemzeti Statisztikai Hivatal adatai alapján egészségügyi szakértők sürgős vizsgálatot sürgetnek annak kiderítésére, hogy mi okozza a többlethalálozást.

Anglia: A halálozási többlet emelkedik, de nem a COVID miatt - szakértők vizsgálatot sürgetnek

Írországban is ez történik! Hogyan robbanhat a szívbetegségek száma a gyerekeknél csak azután, hogy bevezetik a gyerekeknek szánt oltásokat? A szakértők értetlenül állnak a kérdés előtt, hogy mi okozhatja a szívbetegségek hirtelen növekedését a gyerekek körében, ami csak azokon a helyeken fordul elő, ahol már bevezették a COVID vakcinákat a gyerekek számára. Uruguayban valamiért már nem fordul elő a gyerekeknél (talán a vakcinaprogramot leállító bírónak van köze ehhez).

Az ismeretlen okok jelenleg a vezető halálozási ok a kanadai Albertában. A vakcinák megjelenése előtt ez nem így volt. A szakértők ezt azzal utasítják el, hogy "ó, ez azért van, mert azok az emberek, akik COVID-ot kaptak, hajlamosabbak a halálozásra". De miért lennének hajlamosabbak az ismeretlen okok miatti halálozásra? És miért csak a beoltottak halnak meg ismeretlen okokból? És ha ez a COVID-fertőzés miatt van, akkor miért nem történik ez meg olyan országokban, ahol alacsony a COVID-oltottsági arány? És mivel magyarázzák a szakértők a furcsa vérrögöket, amelyeket csak a beoltott embereknél találtak? A sajtó még mindig elfelejti feltenni ezeket a kritikus kérdéseket. De legalább a mainstream média foglalkozik a halálesetek rejtélyes okával. Ez is egy kezdet. De megengedik a "kézlegyintéses" magyarázatokat, amikor a "szakértők" csak kitalálják ezeket a dolgokat, és nincsenek adatok, amelyek alátámasztanák. Minden "szakértő", aki valóban beszél a betegekkel, tudja, hogy a vakcina mellékhatásai sokkal nagyobbak, mint a COVID-é. Akkor hogy lehet, hogy a "szakértőnk" még csak nem is veszi figyelembe a vakcinát, mint lehetőséget? Mostanában szinte naponta látjuk a címlapokon, hogy hírességek "váratlanul" halnak meg "ismeretlen" okokból, így ez az "új" kategória, amely az első helyen áll, már nem kellene, hogy meglepő legyen. És garantálom, hogy ez rengeteg "kevésbé ismert" emberrel is megtörténik: ezek az emberek nem generálják a címlapokat. De olvastál már életedben ennyi "váratlan" halálozási okról? Éppen ma kaptam kettőt is: Busi Lurayi (36 éves korában hirtelen halt meg) és a rapper Tumi Tladi (30 éves, álmában halt meg). Kettő egy nap alatt, mindkettő nemzetközi híresség Dél-Afrikából!!!?! Mennyi az esélye, hogy ez véletlenszerűen történik?

A balzsamozók a betegek több mint 50%-ánál olyan vérrögöket látnak, amilyeneket még soha nem láttak pályafutásuk során. Ezt nem a COVID okozza, mert csak a vakcina bevezetése után kezdődött, és a vérrögöket csak a beoltott betegeknél találták meg. Mivel magyarázzák ezt a szakértők?

 

 

A Lincoln Nationalnél 163%-kal nőtt az életbiztosítási kárigények száma, de ez a cikk nem vette figyelembe, hogy volt egy fúzió (ezért emelkedtek a díjak is). Ők az ötödik legnagyobb biztosítótársaság az USA-ban. A helyes szám, amire összpontosítani kell, az a kárhányad, amely az egész ágazatban emelkedett. A kárhányadra kell összpontosítani. A 21. negyedévben az egész ágazatban 40%-kal nőtt a kárhányad a 2019. évihez képest, és az első negyedévben 20-25%-ra csökkent. Úgy hallom, hogy a 2. negyedévben még mindig van egy mixeltolódás az idősek és a fiatalok között, és a túlhalálozás némileg csökkent. Ez nem a COVID. A COVID közel sem öl meg ennyi embert. A történelem legnagyobb gyilkosával állunk szemben, és senki sem tudja kitalálni, hogy mi az! Nézze meg ezt a videót. Erről soha nem fogsz látni egy történetet sem a mainstream médiában; figyelmen kívül hagyják. Megjegyzendő, hogy a kárigények növekedésének egy része a díjemeléseknek köszönhető (új ügyfelek felvétele).

Nézze meg a OneAmerica vezérigazgatójának, Scott Davisonnak a videóját. A tényellenőrök azt állítják, hogy a többlethalálozás a COVID és a halasztott orvosi kezelések miatt következett be. De a 18-64 évesek ritkán halnak meg COVID miatt, tehát nem lehet COVID. És ha ez a halasztott orvosi ellátás, akkor ennek lassan, fokozatosan kellene emelkednie az idő múlásával, és csökkenni kezdenie kellene, ahogy az emberek visszamentek a rendelőbe. Így kellene kiugrania. Tehát a magyarázatok nem illenek bele. És nem magyarázzák az itt és a félretájékoztató cikkemben leírt több száz anomáliát sem. Ha az összes haláleset e két okból következik be, akkor miért mutatják a professzionális közvélemény-kutató cégek által végzett felméréseim, hogy a COVID miatt következetesen ugyanannyi ember hal meg, mint a vakcina miatt?

Az életbiztosító társaságok a világ minden országában rekordszámú többlethalálozásról számolnak be. Ezek nem "statisztikai ingadozások". A haláleseteket mind egy hatalmas beavatkozás okozza, amely emberek millióinak egészségét befolyásolja. És mindez új. 2021 előtt még soha nem történt semmi ilyesmi. Soha nem történt még ilyen nagyságrendű dolog a történelmükben (ami több mint 100 évre nyúlik vissza).

Senki nem válaszol a félretájékoztatás megállításáról szóló cikkemben feltett kérdéseimre. Minél tovább tart ez az egész, annál gyanakvóbbak lesznek az emberek.

GoFundMe a stroke és más szokatlan okok miatti halálesetek a FIATALOK körében az egekbe szöktek. Az egyik olvasó ezt írta: "Hallottam a helyi rádióban egy GoFundMe-oldalról egy hölgy számára, aki Tasmániában ragadt, mert súlyos agyvérzést kapott a nyaralás alatt, ezért úgy döntöttem, hogy utánanézek, a fiataloknak és gyerekeknek szóló GoFundMe-oldalak száma, akiknek agyvérzésük volt, elképesztő volt, és egy halom oldal a vakcina mellékhatásaival kapcsolatban is".

A teljesen beoltott fiatal felnőttek 92%-kal nagyobb eséllyel halnak meg, mint az oltatlanok (Daily Expose).

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltas-altal-okozott-halalesetek-mar-egyszeruen-tul-tomegesek-ahhoz-hogy-elrejtsek-es-megmagyarazzak-oket