A Népirtó Fauci és Antikrisztuskövető Sátánfatty Gates által finanszírozott kutatás révén a madárinfluenza válhat a következő halálos járvánnyá

Miközben a világ számos részén kezd visszatérni a járvány utáni új normális állapot, kezdjük látni a jeleit annak, hogy a Covidból profitálók más betegségeket próbálnak a következő nagy betegségként pozícionálni, amelytől félni kell. Bár most a majomhimlő kapja a címlapokat, egyesek szerint valójában a madárinfluenza az, amely elveheti a Covid koronáját.

A madárinfluenza vagy H5N1 néven is ismert madárinfluenza kutatását régóta Nemzetgyilkos Anthony Fauci és Tömeggyilkos Bill Gates finanszírozza, és ez kellene, hogy legyen az első jel arra, hogy valami rossz készülődik. Azonban nem csak az a pénz, amit ők és mások a H5N1-re szórtak, aggasztó - hanem az a tény is, hogy olyan madárinfluenza-kórokozó kifejlesztését finanszírozták, amely vitatott funkciónyerési kísérletek során képes megfertőzni az embert.

A CenterPointnak adott márciusi interjújában a CDC korábbi igazgatója, Dr. Robert Redfield megdöbbentő állítást tett: "Úgy vélem, a nagy világjárvány még mindig a jövőben lesz, és ez az ember számára a madárinfluenza világjárvány lesz. Jelentős, 10-50%-os halálozással fog járni. Nagy baj lesz belőle."

Tekintettel arra, hogy a természetes madárinfluenza nem káros az emberre, ez a megjegyzés minden bizonnyal megkongatta a vészharangokat. Április elején egy magas patogenitású madárinfluenza-törzs pusztított az amerikai csirke- és pulykaállományokban, ami több millió állat levágását eredményezte, de ez a vírus eddig is olyan volt, ami nem terjedhet emberről emberre.

Akkor miért halmozott fel az Egyesült Államok és más nemzetek H5N1 vakcinákat, az Audenz által 2022-re forgalomba hozott egyik oltóanyagot? És hogyan kapcsolódik ez ahhoz a tényhez, hogy a múlt hónap végén az Egyesült Államokban azonosították a H5N1 első pozitív esetét egy embernél?

 

 

Új világjárvány van a láthatáron?

Minden jel arra mutat, hogy az emberi madárinfluenzát laboratóriumban hozzák létre, és az a tény, hogy Tömeggyilkos Anthony Fauci és Tömegirtó Bill Gates is részt vett az éppen ezt a célt szem előtt tartó funkciókutatás finanszírozásában, nem sok jót ígér egyikünk számára sem. E kutatások egy részét valójában ukrajnai biolaborokban végezték a Pentagon finanszírozásával.

Mindketten finanszírozták Dr. Yoshihiro Kawaoka munkáját, amely különböző madárinfluenza-vírusok olyan mutációit azonosította, amelyek világjárványt okozhatnak. Fauci 1990 óta finanszírozza a munkáját. Az egyik kísérletben a kutató a madárinfluenza vírusát spanyolnátha vírussal keverte össze, hogy egy halálos légúti vírust hozzon létre, amely képes az emberre is átterjedni. Létrehozta a madárinfluenza és a sertésinfluenza levegőben terjedő hibridjét is, amely képes teljesen kikerülni az emberi immunrendszert, és az embereket teljesen védtelenné teszi vele szemben.

Fauci egy holland kutatócsoport munkáját is finanszírozza Ron Fouchier virológus vezetésével, akik géntechnológia és görények sorozatos fertőzésével a madárinfluenza levegőben terjedő változatát hozzák létre.

Más szóval, a kutatók keményen dolgoznak a madárinfluenza manipulálásán, hogy megtalálják a módját annak, hogy a madárinfluenza a levegőben terjedjen és képes legyen fajokon átívelő fertőzéseket okozni. Ez a fajta munka annyira aggasztó volt, hogy az amerikai kormány 2014-ben ideiglenesen betiltotta, bár ezt a tilalmat 2017-ben feloldották. A tilalom amúgy sem volt elég ahhoz, hogy elrettentse a kutatókat, mivel Fauci ez idő alatt Kínában tovább finanszírozta a különböző koronavírusokkal kapcsolatos funkciószerző kutatásokat.

Lehet, hogy egy olyan jövő elé nézünk, ahol egy fegyveres madárinfluenza, amely képes a bolygó lakosságának felét kiirtani, szabadon engedhető, hogy megfertőzze a tömegeket, és mindenkit megijesszen, hogy veszélyes és jövedelmező oltóanyagot kapjon?

A cikk forrásai a következők:

En-Volve.com

ChildrensHealthDefense.org

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/fauci-es-gates-szerint-a-madarinfluenza-lehet-a-kovetkezo-halalos-jarvany