A CDC tudósai elismerik, hogy manipulálták a vizsgálati adatokat, hogy megmutassák, a Covid-19 vakcinák biztonságosak a terhes nők számára, mivel a kutatók felfedezték, hogy a terhességek 91%-a vetéléshez vezetett a Covid-19 oltást követően.

2021 júliusában a The Exposé exkluzívan feltárta, hogy a CDC számára egy valós tanulmányt végző tudósok hogyan manipulálták az adatokat, hogy kimutassák, a Covid-19 vakcinák biztonságosak a terhesség alatti használatra.

A szerzők azt állították, hogy a vizsgálat során 827 befejezett terhességből 104-en szenvedtek spontán vetélést (vetélést), ami a vetélés kockázatának 12,6%-ával egyenlő; 7-12%-kal alacsonyabb, mint a vetélés kockázata az általános lakosság körében.

Elemzésünk azonban bebizonyította, hogy ezek a számok rendkívül félrevezetőek, mivel a 827 befejezett terhességből a nők 700 / 86%-a a terhesség harmadik trimeszterében kapta meg a Pfizer vagy a Moderna Covid-19 vakcina adagját, ami azt jelenti, hogy a terhesség 20. hete előtt nem következhetett be vetélés, mivel az csak a terhesség 20. hete előtt következhet be.

Ez azt jelentette, hogy mindössze 127 nő kapta meg a Pfizer vagy a Moderna Covid-19 vakcinát az első/második trimeszterben, és közülük 104 nő sajnálatos módon elvesztette a gyermekét.

A vetélés előfordulási aránya tehát 82% volt, nem pedig 12,6%, ahogy a tanulmány eredményeiben szerepelt, és a tanulmány szerzői azóta elismerték, hogy hibát követtek el, és hat hónapos késéssel adtak ki helyesbítést, mivel a tanulmányt arra használták fel, hogy igazolják a terhes nők és az újdonsült anyák Covid-19 elleni oltását világszerte.

Most azonban két új-zélandi kutató újraelemezte a tanulmányt, és felszólította az országokat, hogy a rendkívül aggasztó eredmények miatt azonnal állítsák le a Covid-19 vakcina beadását terhes és szoptató nőknek.

Dr. Simon Thornley, az Aucklandi Egyetem Epidemiológiai és Biostatisztikai Szekciójának vezető oktatója és Dr. Aleisha Brock, egy másik új-zélandi kutató szerint a korrekció megoldott néhány problémát, de még mindig vannak továbbiak.

Dr. Thornley szerint "A cikk következtetései nem változtak lényegesen, ahogyan azt a terhesség alatti korai vakcinakitettséggel kapcsolatos összefüggés újraelemzéseink alapján indokoltnak tartjuk, ami a háttérből kiindulva jelentősen megnövekedett kockázatot jelez".

Thornley és Brock újraelemezték az adatokat, és kiszámították, hogy a Science, Public Health Policy, and the Law című folyóiratban (lásd itt) megjelent tanulmányban (Science, Public Health Policy, and the Law) a vetélések első trimeszterben való előfordulása valójában 82 százalékról (ahogyan azt korábban a The Exposé megállapította) 91 százalékra emelkedett.

A CDC által működtetett V-Safe nyilvántartáson keresztül bejelentett 827 terhességből 712 végződött élve születéssel. Ezek közül szinte mindegyik olyan nőknél történt, akiket a harmadik trimeszterben oltottak be. A többi terhesség közül 104 vetéléssel végződött. Ezek többsége a terhesség 13. hete előtt következett be.

A tanulmány adatai és több becslés alapján az új-zélandi kutatók kiszámították, hogy a spontán vetélések a terhesség 20. hete előtt beoltott nők 81,9-91,2 százalékánál fordultak elő.

Thornley és Brock elemzésükben arra a következtetésre jutnak, hogy "megkérdőjelezik a Shimabukuro és munkatársai tanulmányának következtetéseit, amelyek az mRNS-vakcina korai terhességben történő alkalmazását támogatják, amelyet mostanra sietve beépítettek számos, a vakcinák alkalmazására vonatkozó nemzetközi irányelvbe, többek között Új-Zélandon is".

"Az a feltételezés, hogy a harmadik trimeszterbeli kohorszban tapasztalt expozíció reprezentatív az egész terhesség alatti expozíció hatására nézve, megkérdőjelezhető, és figyelmen kívül hagyja az olyan gyógyszerekkel, mint a talidomid, kapcsolatos korábbi tapasztalatokat. Az első és második trimeszterben történő alkalmazás esetén a termék biztonságosságára vonatkozó bizonyítékokat addig nem lehet megállapítani, amíg ezeket a kohorszokat nem követik legalább a perinatális időszakig, illetve amíg nem határozzák meg a hosszú távú biztonságosságot a terhesség alatt beoltott anyák bármelyik gyermeke esetében" - tették hozzá.

A Pfizer - jegyezték meg - azt írja a vakcina címkéjén, hogy a rendelkezésre álló adatok a vakcináról "terhes nőknek beadva nem elegendőek ahhoz, hogy tájékoztatást adjanak a vakcinával kapcsolatos kockázatokról a terhesség alatt".

A CDC kutatói arra a következtetésre jutottak, hogy eredményeik nem mutattak ki nyilvánvaló biztonsági jeleket a Pfizer vagy Moderna vakcinát kapott terhes nők körében. Elmondták, hogy megállapításaik nem feltétlenül a CDC álláspontját képviselik, de az ügynökség a honlapján hivatkozik a tanulmányra, és felhasználta azt a terhes nők oltásának népszerűsítésére.

Dr. Brock és Dr. Thornley határozottan nem ért egyet, és az elemzésükben bemutatott bizonyítékokat figyelembe véve kijelentik, hogy "javasolják az mRNS-vakcina használatának azonnali visszavonását terhesség (X. kategória)[41] és szoptatósok esetében, valamint az mRNS-vakcináknak a gyermekek vagy a szülőképes korúak esetében történő alkalmazásának visszavonását az általános népességben, amíg nem állnak rendelkezésre meggyőzőbb adatok a termékenységre, a terhességre és a reprodukcióra gyakorolt biztonságossággal és hosszú távú hatásokkal kapcsolatban ezekben a csoportokban".

Az MHRA legutóbbi sárga lapjának adatai szerint, amelyek a Covid-19 vakcinák mellékhatásaira vonatkozó jelentéseket tartalmazzák (becslések szerint a mellékhatások 1-10%-át jelentik ténylegesen), és amelyeket 2021. október 28-ig nyújtottak be, összesen 623 nő számolt be arról, hogy a Covid-19 injekció mellékhatásaként vetélést szenvedett.

Ez magában foglalja a Pfizer mRNS injekciójával szemben tett 369 bejelentést is.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-cdc-tudosai-elismerik-hogy-manipulaltak-a-vizsgalati-adatokat