‘Ez a bejelentés, bármennyire is előzetes, nem tartalmaz olyan kritikus részleteket, amelyek központi jelentőségűek a hatások, az ütemezés vagy a tagjaink számára rendelkezésre álló esetleges alternatív lehetőségek megértéséhez’ – közölte a Torontói Rendőrszövetség.

TORONTO (LifeSiteNews) – A Torontói Rendőrszövetség (Toronto Police Association, TPA) a Torontói Rendőrszolgálat (TPS) azon szándékával kapcsolatban, hogy a COVID-19 oltást minden alkalmazottra – beleértve az egyenruhásokat és a civileket is – kötelezővé tegye, kedden bejelentette, hogy “nem támogatja a kötelező oltási bejelentést vagy a kötelező tájékoztatást”.

A TPA hozzátette, hogy “a bejelentésre teljes figyelmünket fordítjuk, és a TPA szorosan együttműködik más érintett felekkel, szakszervezetekkel és szövetségekkel, hogy megvizsgáljuk a kollektív lehetőségeinket”.

A TPS több mint 5500 tisztet, valamint több mint 2000 civil alkalmazottat foglalkoztat. A TPS alkalmazottai korábban mentesültek Toronto városának John Tory polgármester által a múlt héten kiadott rendelete alól, ami arra késztette az újságírókat és a nyilvánosság tagjait, hogy könyörögjenek a TPS-nek, hogy rendelje el a vakcinákat a tisztek számára.

Emellett helyi politikusok is hangot adtak annak az óhajuknak, hogy a rendőröket kötelezzék az oltás beadására. Joe Cressy, a Torontói Egészségügyi Tanács elnöke és városi tanácsos tweetelt: “A Torontói Rendőrség csatlakozott Toronto városához a kötelező védőoltás bevezetésében a tagjaik számára. Ez a helyes döntés a személyzetük és városunk védelme érdekében”.

“Ebből a bejelentésből, bármennyire is előzetes, hiányoznak olyan kritikus részletek, amelyek központi jelentőségűek a hatások, a határidők és a tagjaink számára rendelkezésre álló alternatív lehetőségek megértéséhez” – mondta a TPA. A TPA “további információkkal fog szolgálni, amint ezek a kritikus részletek rendelkezésre állnak”.

A szakszervezet hozzátette, hogy azért ellenzi a mandátumot, mert “minden erőfeszítést meg kell tennünk, hogy megvédjük minden tagunkat”.
A TPS azt állította, hogy az oltási politika betartja az emberi jogi kódex által megkövetelt szokásos intézkedéseket. Allison Sparkes szóvivő elmondta, hogy orvosi vagy vallási okokból lehet felmentést adni, de “politikánk és annak végrehajtásának részletei jelenleg kidolgozás alatt állnak”.

A TPA ellenállása az oltóanyaggal szemben akkor merült fel, amikor egyre több a bizonyíték a kísérleti eljárásban való részvétel egészségügyi kockázataival kapcsolatban. E hónap elején Thomas Renz ohiói ügyvéd azt állította, hogy csak az Egyesült Államokban több mint 45 000 ember halt meg a kísérleti COVID-19 vakcinák következtében.

https://www.lifesitenews.com/news/toronto-police-union-says-no-to-mandatory-covid-19-vaccines/