Dr. Philippe Van Welbergen, az egyik eredeti szakértő, aki a Wuhan koronavírus (COVID-19) vakcinák okozta károkat talált a vérben, azt találta, hogy az oltatlan egyének vérében grafén és önszerveződő nanorészecskék vannak - ez az oltások beadásától származó kiömlés megnyilvánulása azoktól, akik beoltották magukat.

Van Welbergen krónikus esetekkel foglalkozó biomedicinális szakember. Női egészségügyben végzett posztgraduális munkát a farmakológia, a biofarmakológia, a fejlett fájdalomcsillapítás és az esztétikai orvoslás területén, ezért volt képes felismerni a betegek olyan fejleményeit, amelyek látszólag nem voltak jellemzőek, vagy nem volt értelme a betegek diagnosztikai előzményei szempontjából.

"Az egyik vizsgálat, amelyet rutinszerűen lefuttatunk diagnosztikai segédeszközként, a vörösvértestek morfológiája - ez azt jelenti, hogy bizonyos állapotok egy tökéletesen jó vörösvértest alakját egy kedves kis gödröcskés fánkból nagyon furcsa formákká változtathatják" - magyarázta a "Dr. Jane Ruby Show"-ban való nemrégiben történt megjelenése során.

A műsorvezető, Dr. Jane Ruby rámutatott, hogy az injekciók - bármi is van bennük - két fő módon kerülhetnek át egy másik, nem oltott személyre. Ez történhet belégzéssel vagy bőr-bőr érintkezéssel.

Van Welberger elmondta, hogy a tiszta vérkeneteket vizsgálva, amelyeket egyenesen egy személytől vitt mikroszkópba, azt vette észre, hogy a festetlen vérben "szokatlan, apró struktúrákat kezdett felvenni", amelyeket korábban soha nem látott.

Ezután bemutatta azokat az adatokat, amelyek azt mutatták, hogy a vörösvértesteket - amelyek általában kerekek és fánk alakúak - a tüskés fehérje károsította. Ezek a sejtek kerek helyett négyszög vagy nyolcszög alakúvá váltak. A tüskefehérje károsodása miatt összezavarodtak, és nem lehet őket helyreállítani. (Kapcsolódó cikkek: A grafén-oxid miatt függesztették fel a japán hatóságok a Moderna "szennyezett" kovászoltó vakcináit?)

 

 

"A vörösvértesteket nem lehet megjavítani" - magyarázta Van Welverger. "Tehát ezek a dolgok alapvetően elvesznek számunkra".

Ráadásul, mivel ezek a sejtek elvesztették alakjukat, nem tudnak mozogni a makrokeringési rendszerben. Ehelyett csak összecsomósodnak és elzárják a dolgokat.

Az oltatlanok valahogy tele lettek a vérükben grafénnel és önszerveződő nanorészecskékkel, ami azoknak, akik maguk is beoltották magukat, a vedlés megnyilvánulása. Ez gyakran megfigyelhető oltatlan gyerekeknél, akiknek a szülei be vannak oltva.

Azoknál a gyerekeknél, akiknek a szervezetében grafén-oxid volt, különböző hatásokat tapasztaltak, bár a leggyakoribbak a gyomor-bélrendszeri panaszok. Ennek oka, hogy a sejtek fekélyekkel, vérzéssel, sőt a rák egyes formáival is összefüggésbe hozhatók.

A szülők lényegében megengedik a gyerekek halálát, ha hagyják, hogy beoltassák őket a COVID-19 ellen.

Van Welbergen egy hároméves gyermektől vett mintát, és kimutatta, hogy a gyermek vérében a vérmintákban leváló graféndarabkák voltak jelen, amelyek szerinte valószínűleg öröklődtek.

Egy másik mintában, amely egy nyolcéves, nem oltott gyermektől származott, a jobb karja és a jobb felső lába gyakorlatilag megbénult, a combja pedig képtelen volt normálisan mozogni. Van Welbergen szerint ez azt jelenti, hogy a gyermeknél megtörtént a grafén átadása és a fertőzés.

 

 

Van Welbergen nem az egyetlen, aki látta az oltóanyagokban lévő grafén-oxid negatív hatásait az emberi vörösvértestekre.

Dr. Bärbel Ghitalla és kollégája, Axel Bolland, valamint két ügyvéd, Holger Fischer és Elmar Becker grafén-oxidot találtak a szervezetükben, miután beadták nekik a Johnson & Johnson COVID-19 vakcináját.

Armin Koroknay svájci kutató azt is megállapította, hogy az oltás mikroszkopikus szinten azonnali véralvadást okoz, és a legrosszabb hatást az emberi vérre a második injekció után észlelték. (Kapcsolódó cikkek: A kutató riadót fújt, miután PARASITÁKAT, nanorobotokat és grafént talált a COVID-19 vakcinában).

Dr. Sicharit Bhakdi brit mikrobiológus azt is elmondta, hogy ha a szülők megengedik, hogy gyermekeiket beoltassák a COVID-19 vírus ellen, az azt jelenti, hogy hajlandóak gyermekeik megölésére.

A Vaccines.news oldalon további információkat talál a COVID-19 vakcinák veszélyeiről.

Nézze meg az alábbi videót, hogy megtudja, hogyan hatnak az oltott egyének az oltatlanokra.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-beoltott-egyenek-veszelyes-grafen-oxiddal-fertozik-a-be-nem-oltottakat-mondja-az-orvosbiologus-szakerto