A gyilkosság definíciója. A gyilkosság egy másik ember szándékos, jogellenes megölése, és általában ez az előre megfontolt elmeállapot különbözteti meg a gyilkosságot a jogellenes emberölés más formáitól.

Azt a személyt, aki gyilkosságot követ el, azt gyilkosnak nevezzük. FORRÁS

Bevezető: Watchdog

Az alábbi kiemelt cikk az Emberek által finanszírozott A Fény című újságból származik, amely értékes alternatívája a korrupt vállalati médiának. Nagyon ajánljuk, hogy a cikk végén található linkek segítségével tekintse meg a The Light-ot.

A cikk nagyon tömören rávilágít a Covid injekciók veszélyeire - a Pfizer saját vizsgálatai során feltárt veszélyekre, de a Pfizer és a kormányban és az olyan ügynökségekben, mint az FDA, lévő fedőemberei elszánt erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a nyilvánosság ne tudjon róla.

Fontos, hogy felfogjuk, milyen ördögi szándék áll a háttérben, amikor nagyon keményen próbálták emberek millióit beadni egy olyan vakcinával, amelyről a saját kísérleteikből tudták, hogy ölni és ártani fog.

Az is fontos, hogy megértsük azoknak a személyeknek a szándékát, akik még mindig az oltásokat erőltetik, teljes tudatában annak, hogy milyen kárt okoznak, amint az a PFIZER saját adataiból világosan kiderül.

Amikor valaki pontosan tudja, hogy egy anyag ÖL, mégis igyekszik elrejteni ezt a tényt, és továbbra is injekciózza az embereket, és ennek következtében emberek halnak meg, HOGYAN NEM GYILKOSSÁG?

 

 

És hol van a rendőrségi nyomozás? Ha ön vagy én olyan anyagot adnánk be az embereknek, amely megöli vagy megsebesíti őket, akkor a törvény és a rend erői nagyon rövidre zárnák a nyomozást. Akkor azok, akik ezt ténylegesen megtették, hogyan mentesülnek a büntetőeljárás alól? Hogy lehet, hogy azokat, akik ilyen módon embereket ölnek meg, nem tartóztatják le és nem állítják bíróság elé, hacsak nem védik meg őket olyan pozícióban lévő bűntársak, amelyekből kiforgathatják az igazságszolgáltatás menetét?

A Pfizer tudta, hogy az oltóanyaguk megöli

A dokumentumok először az Európai Gyógyszerügynökség honlapját ért kibertámadás során szivárogtak ki.

Az ügynökség felülvizsgálatából származó több mint 40 megabájtnyi titkos információ került fel a sötét világhálóra, és több újságíró, köztük a British Medical Journal munkatársai is kaptak másolatot a kiszivárogtatásról.

Az Egyesült Államokban az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal korábban beleegyezett abba, hogy 75 évig visszatartja a nyilvánosság elől a dokumentumokat és az azokban foglalt, állkapcsot megdöbbentő felfedezéseket, mígnem Mark Pittman texasi kerületi bíró elrendelte a nyolc hónapon belüli kiadását, mondván, hogy az "kiemelkedő közérdekű".

A legriasztóbb az, hogy a dokumentumokból kiderül, hogy a kísérletek során legalább 1223 halálesetet jelentettek az injekció beadását követő első 28 napban.

Az NHS, a média és a kormány folyamatosan azt állítja, hogy a vakcinák "biztonságosak és hatékonyak", míg azokat, akik a sárga kártya rendszeren keresztül jelentik a vakcinával kapcsolatos sérüléseket, gyakran azzal vádolják, hogy hamis összefüggéseket állítanak, vagy csak képzelik a tüneteiket.

 

 

A Pfizer dokumentumai azonban egészen más képet festenek, felsorolva több ezer olyan, riasztó arányban jelentkező mellékhatást, amelyek a kísérleti genetikai injekció beadásának közvetlen következményeként jelentkeztek.

Jelentésük szerint a Pfizer 600 extra alkalmazottat vett fel, hogy kezelni tudja a covid-19 injekcióból eredő mellékhatások puszta számát, és azt mondta, hogy összesen 1800-at tervezett felvenni.

A súlyos mellékhatások közé tartoztak többek között a következők: autoimmun betegségek; vakság; cukorbetegség; herpesz; szívproblémák, például szívizomgyulladás; pajzsmirigyzavarok; neurológiai betegségek, például szklerózis multiplex; görcsrohamok; epilepszia; narkolepszia és Guillain-Barré-szindróma.

Az olyan nem halálos kimenetelű állapotokat, mint az ekcéma, hólyagok, asztma, termékenységi problémák, gyulladásos bélbetegségek, süketség és még a nyelvharapás is a mellékhatások között sorolja fel a Pfizer.

Bár a készítményt terhes nőknél is engedélyezték, ismert, hogy terhességi komplikációkat, köztük számos spontán vetélést is okozhat. A sok általa okozott probléma egyike a terhességi anafilaktoid szindróma, röviden ASP. Az ASP az anyák számára halálos kimenetelű betegség, és az anyai halálozás vezető okai közé tartozik. A tünetek közé tartozik a súlyos vérzés, a zavartság, a légszomj és a szorongás.

Ezért nagy kockázatot jelent a covid "vakcinát" szedő terhes nők számára.

A Pfizer dokumentuma mellékhatásként felsorolja a különböző vérzavarokat, a Crohn-betegséget és a májelégtelenséget is. A véralvadás egy másik probléma volt, amelyről a kísérletek során beszámoltak. Az egyik legbeszédesebb mellékhatás a covid-19.

A támogatók gyakran azzal érvelnek, hogy a covid-beadások némelyikének lehetséges mellékhatása ellenére legalább megakadályozzák, hogy az emberek a covid-19 miatt meghaljanak. A probléma az, hogy a "vakcina" valójában a betegség kialakulását okozza, és így hozzájárul az esetek számához, mellékhatásként felsorolva a covid-19-hez társuló tüdőgyulladást.

Egyesek azzal érvelhetnek, hogy ezek a problémák csak a Pfizer injekcióval kapcsolatosak, de halálesetek és súlyos sérülések az összes gyártó injekciójával kapcsolatban előfordultak és nyilvánosan elismertek.

 

 

Az Edinburgh-i Egyetem által kidolgozott kutatás kimutatta, hogy csaknem 350 britet sújtott egy ritka véralvadási rendellenesség, miután megkapta az AstraZeneca vakcináját. Ezek a vérrögök kisebb véraláfutásokat okoznak a testen, és egyeseknél lila pöttyös kiütéseket okozhatnak.

A Moderna vakcinát szívproblémákkal, például szívizom- és szívburokgyulladással hozták összefüggésbe. A mellékhatások listáján gyulladás, ájulás és légzési nehézségek is szerepelnek.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének (UKHSA) a 2. oldalon található táblázatban szereplő adataiból az is kiderült, hogy mind a covid-19 halálesetek, mind a megbetegedések rosszabbul alakultak az oltottak körében, különösen a 18 év felettiek körében. A hivatalos adatok egyértelműek: a covid-19 kialakulásának esélye jelentősen megnő a későbbi "emlékeztető" oltásokat követően. Ez nagyjából összhangban van a Pfizer dokumentumában szereplő információkkal, amelyek szerint az oltások covid-19-et és légúti megbetegedéseket okoznak.

Azzal a ténnyel együtt, hogy az ONS adatai nemrégiben kimutatták, hogy a covid okozta halálesetek száma sokkal alacsonyabb, mint korábban gondolták, úgy tűnik, hogy az oltás beadásának kockázatai jelentősen meghaladják a be nem adás kockázatát.

A The Light ezen száma itt tekinthető meg és tölthető le

A The Light weboldalán további információkért látogasson el ide

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-covadoodle-gyilkossagok-briteket-gyilkoltak-mikozben-az-igazsagszolgaltatas-alszik