Az oltóanyag támadást rövid távon túlélni az első követelmény. Van, aki egy oltás után abbahagyja. Van aki kettő után. Van, aki a keserű végsőkig folytatja.

Ma találkoztam egy régi barátommal, aki épp az oltási emlékeztetőre tartott. Nagyon betegnek tűnt. Semmit sem tudtam mondani, ami megváltoztathatta volna a hozzáállását, ezért sok szerencsét kívántam neki. A rosszullét jelei az oltott embereknél mindenütt és egyre inkább jelentkeznek. Nagyon szomorú látni, de mit tehetünk?

A "COVID", amit látunk és tapasztalunk, meggyőződésünk, hogy egy Fülöp-szigeteki influenza, a Trankaso.

A tünetek azonosak - minden apró részletében. Sok évig éltünk ott, és az ottani családunk meg van győződve arról, hogy a s0-nak nevezett "COVID" egyszerűen csak átnevezett Trankaso. Ez egybevágna a gyógyszergyárak ismert hátterével, amelyek ott próbálgatják a halálos vakcináikat. Miért vesződnének azzal, hogy új vírusokat hozzanak létre laboratóriumokban, ha egyszerűen felkaphatnak egyet az utcáról Manilában, és azt szórhatják szét?

A Trankaso-vírusból való felépüléshez egy-tíz napra van szükség. Nyugaton ezért ragaszkodnak ahhoz, hogy a tüneteket mutató, de negatív eredményt mutató személyeket tíz napig elkülönítsék - hogy megpróbálják megakadályozni a vírus terjedését októberben, amikor még mindig meleg és napos az idő, és az emberek egy hét alatt felépülhetnek. A betegség halálosabb lesz decemberben/januárban, a hidegben, amikor egyre többen kapnak védőoltást, kevés friss élelmiszer áll majd rendelkezésre, és nincs meleg nap, hogy D-vitaminnal öntözze az állapotot. Én nyitott ablak mellett ülök, és minden napsugarat megragadok a meleg napokon, és meggyőződésem, hogy ez a legjobb terápia - ez és egy infravörös lámpa éjszaka.

Javasolnám, hogy most kapja meg a trankasót (minek is hívják COVID-nak - gyógyszeripari művelet), ha van rá mód, hogy elkapja. Nem lesz kellemes, de sokkal nagyobb eséllyel éled túl a telet, ha így teszel. Magas hőmérséklet. Fejfájás. Hidegrázás. Reszketés. Hatalmas izzadás. Alacsony étvágy. Keserű íz a szájban. (Igyon narancslevet). Ezt követi a lábak gyengesége - alacsony oxigénszint, És bőrkiütés, ahogy kezd helyrejönni (kezelje vazelinnel).

Tartson készenlétben egy tartalék Ivermectin készletet arra az esetre, ha nem gyógyulna olyan gyorsan, mint az emberek általában. D-vitamin. C-vitamin. Cink. Szelén. Quercetin. NAC. Almapektin por. Én "korán mennék", ha lehet, mivel ez egy fertőző kórokozó, ami jól terjed ott, ahol még nem láttak trankasót, sokkal nehezebb vele foglalkozni, amikor már nincs fény, és a sötétség bezárul.

Nekünk az segített, hogy az iskolában voltak gyerekek, akik hazahozták. Ők azonnal meggyógyultak 24 óra alatt, látható hosszú távú hatások nélkül! Csak egy jó éjszakai alvásra volt szükségük, és újra elindultak Egy hétig tartott a küzdelem, amely megtántorított, de most sokkal boldogabbnak érzem magam, hogy mögöttem van, nem pedig előttem.

Ahogy mondtam, dobd félre a félelmet, és most kapd el a fenevadat! A COVID márkaváltás csak egy módja annak, hogy pánikba essenek és rohanjanak a tűkért. A tűk komolyan tönkretehetik az egészségedet.

A helyedben én magát a betegséget szerezném be, nem pedig a BIG PHARMA hamis változatát, amelynek célja, hogy a jövőbeni profitot termeljen az ön nyomorúságából.

Vegyétek le azokat a maszkokat, menjetek nagy tömegekbe és lélegezzetek mélyeket.

Igen. Remélem, hogy megkapjátok, ha tudjátok. Most!

https://pokolafoldon.hu/pandemia/kapd-el-most-ha-tudod