Mindannyian tudjuk, hogy a covid-19 oltást elfogadók rövid távú kockázatai borzalmasak - rosszabbak, mint bármelyik hagyományos vakcinával vagy gyógyszerrel kapcsolatos kockázatok, amelyeket valaha is gyártottak, és a múltban volt néhány horrorisztikus történet a gyógyszeripari termékekkel kapcsolatban.

A gyógyszergyártó cégek a legkegyetlenebbek a vállalati szervezetek közül - a fegyvergyártó cégek mellettük kifejezetten jóindulatúnak tűnnek. És ahogyan már korábban is rámutattam, az illegális kábítószer-kereskedelemben részt vevőket viszonylag tisztességesnek állítják be.

Egy évvel ezelőtt, 2020 végén már tudták, hogy a covid-19 oltás szívproblémákat, stroke-ot, neurológiai problémákat, szívizom- és szívburokgyulladást okozhat.

Ezt onnan tudom, hogy tavaly, 2020-ban több videót is készítettem, amelyekben elmagyaráztam, hogy mindezek a dolgok meg fognak történni. És hogy a mellékhatások nem lennének ritkák, sőt, nem is szokatlanok.

Ha érdekli, nézze meg a `Covid-19 vakcina - Lehetséges vakcina mellékhatások' vagy `Lényeges információk a Covid-19 vakcináról' című videóimat. Mindkét videót 2020 decemberében vettem fel és tettem közzé, és még mindig ott vannak. Ha a YouTube-on lettek volna, természetesen eltávolították volna őket.

Sok-sok ezer szót írtam már ezeknek az oltásoknak a rövid távú problémáiról.

De a közép- és hosszú távú veszélyeket is megvizsgáltam, és amit találtam, az valóban ijesztő. Ez tényleg egy kivágás. Attól tartok, hogy a legtöbb oltott szerencsés lesz, ha öt évet kibír - és mindezt egy olyan oltásért, amely nem azt teszi, amit a legtöbb ember gondol. Hogy őszinte legyek, bárkit, aki még mindig elfogadja az oltást, öngyilkosnak vagy elmebetegnek kellene tekinteni. Az életkilátások drámaian csökkenni fognak - és nem csak azért, mert az egészségügyi ellátás minősége napról napra romlik. Őszintén szólva nehezen tudom elhinni, hogy vannak olyan emberek, akik annyira átmosták az agyukat és annyira megrémültek a hallott hazugságoktól, hogy elfogadnak annyi oltást, amennyit csak felajánlanak nekik.

A politikusok, a kormány tudósai és az újságírók azt állítják, hogy a kísérleti oltásokkal kapcsolatban nincsenek közép- vagy hosszú távú veszélyek.

De ezt azért mondják, mert úgy tűnik, semmit sem tudnak a hagyományos vakcinákról, amelyek közép- és hosszú távú problémákat okozhatnak és okoznak is. És természetesen semmit sem tudnak a kísérleti oltásokról, mert senki a világon nem tudja biztosan megmondani, hogy mi fog történni egy, öt vagy tíz év múlva.

Én azonban elszánt, klinikai kísérletet tettem arra, hogy elemezzem, hogy szerintem mi fog történni. És erre jutottam.

 

 

Először is, természetesen ott vannak a szívproblémák. Úgy tűnik, hogy a szív károsodása, amely oly sok fitt sportoló haláláért vagy összeomlásáért felelős, valószínűleg sokkal több embert érint, mint amennyiről tudunk. Az orvosok aligha tudják kivenni a szíveket élő betegekből, hogy lássák, hányan szenvednek súlyos, korai stádiumban lévő szívproblémától. És korai még a szívizomgyulladás, a szívburokgyulladás és egyéb problémák. Ez a probléma most már sokak életének állandó része. És mindezt nagy pontossággal megjósolták. Ismét csak nézzétek vissza az elmúlt két évben készített videóimat. Mindent megjósoltak. A videók mind a Brand New Tube-on vannak. Figyelmeztettem, hogy többen, sokkal, sokkal többen fognak meghalni az oltásoktól, mint ahányan meghaltak vagy meg fognak halni az átnevezett influenzában.

Természetesen úgy tűnik, hogy a szívproblémákat súlyosbítja az erős testmozgás. Attól tartok, hogy hirtelen halálesetek lesznek azok között, akik dolgoznak, havat ásnak vagy nehéz kerti munkát végeznek. Az idősek körében bekövetkező haláleseteket a közönséges öregedés következményeként fogják kezelni.

Egyébként észrevették, hogy mostanában az a hivatalos álláspont, hogy az edzőterembe járó emberek nagyobb valószínűséggel kapnak agyvérzést vagy szívrohamot - mintha csak az edzőterembe járás lenne a probléma? Az oltást mint okot nem említik. Megpróbálják normalizálni a stroke-ot és a szívrohamot, hogy elfedjék a védőoltás okozta sérüléseket.

És gyanítom, hogy ez az oka annak is, hogy annyi fiatal összeesett a táncparketten. A testmozgás a hőséggel együtt megterhelte a sérült szíveket. És összeestek. Úgy gondolom, hogy a történetek arról, hogy az éjszakai klubokban injekciót adnak be az embereknek, vagy hogy szúrós italokat isznak, nagyrészt csak történetek. Történetek, amelyek célja, hogy elfedjék a valódi problémát. Bizarr módon még azt is láttam, hogy azt állítják, hogy a globális felmelegedés az oka a szívproblémáknak. Ez tényleg túlzás.

Sajnos nincs kétségem afelől, hogy egyre több és több ember fog súlyos szívproblémákkal küzdeni az oltások következtében. Az idősek korábban fognak meghalni, mint ahogy egyébként meghaltak volna. De a fiatalok halálozása továbbra is sokkoló lesz. A szívroham példátlan járványszerűsége miatt már most követelik, hogy az iskolákban és a sportklubokban helyezzenek el defibrillátorokat.

A beoltottak immunrendszerének változása is nagy jelentőségű lesz. Jelentések szerint a duplán beoltottak közül sokan elvesztették az immunrendszerük képességének nagy részét. Ez azt jelenti, hogy hihetetlenül sebezhetővé válnak számos betegséggel szemben.

Tehát gyanítom, hogy a beoltottak rendkívül sebezhetőek lesznek az influenza új variációival szemben. Folyamatosan arra fogják ösztönözni őket, hogy fogadjanak el új oltásokat, új emlékeztető oltásokat és így tovább. A tudatlanok, a félősek és a fogékonyak tűpárnává válnak, a gyógyszergyárak mérhetetlen milliárdos profitra tesznek szert, az orvosi szakma hatalmas összegeket kap az oltások beadásáért, és a világkormány menetrendje mögött álló gonosz összeesküvők egyre közelebb kerülnek céljukhoz. A vakcinázási útlevelek - látszólag természetesen - digitális útlevelekké fognak átalakulni, amelyek tartalmazni fogják a pénzügyi adatokat és így tovább, és a rabszolgasorba taszítás teljes lesz. A jövő már nagyon, nagyon közel van.

Komoly neurológiai problémák is lesznek. Ezek már most is kialakulóban vannak - az arcidegbénulás természetesen jól ismert. De lesz még sok más is, amelyekről már 2020-ban is tudtunk.

Lesznek termékenységi problémák? Az én tippem az, hogy lesznek. Természetesen senki sem mondhatja, hogy nem lesznek.

Megdöbbentő, hogy hány nő nem iszik meg egy pohár bort, hátha az hatással van a babára, de boldogan beadja a kísérleti oltást. Senki sem tudja, mi fog történni velük vagy a születendő gyermekükkel.

 

 

Egyre több olyan nő, akit beoltottak, és teherbe esik, fejletlen babával fog születni. Vagy a babáknak súlyos szívproblémáik lesznek. Ki tudja? Kétségtelen, hogy sok csecsemő elveszik a terhesség közepén, vagy halva születik. Az orvostörténet tele van olyan gyógyszerek példáival, amelyekről mindenki azt mondta, hogy biztonságosak, de kiderült, hogy mégsem olyan biztonságosak. A Contergan csak egy a sok gyógyszer közül ebben a történelemben.

És mi lesz, ha ezek a csecsemők felnőnek? Teljesen terméketlenek lesznek? Milyen egyéb problémák fognak kialakulni náluk? Az mRNS egy teljesen új típusú termék. Senki sem tudja pontosan megmondani, hogy mi fog történni. Senki sem tudja megmondani, hogy mi fog történni öt, tíz vagy tizenöt év múlva. Várnunk kell és meglátjuk. És mielőtt bárki gúnyolódna, hadd emlékeztessem Önöket, hogy voltak olyan gyógyszerek, amelyek hatással voltak az őket szedő nők gyermekeire.

A dietilstilbioösztrol (DES) az ösztrogén egy gyártott változata. Terhes nőknek adták, hogy megelőzzék a vetélést. Biztonságosnak gondolták, bár erre használhatatlan volt. 1971-ben kiderült, hogy a gyógyszer rákot okoz, és az amerikai orvosok abbahagyták a felírását. Az európai orvosok még hét évig folytatták.

De van egy csavar. Később kiderült, hogy azoknak a nőknek a lányai, akik terhességük alatt DES-t szedtek, fokozottan ki voltak téve többféle rákos megbetegedés kockázatának. Erről 1977-ben írtam a Papírorvosok című könyvemben - és az európai orvosok ezután abbahagyták a terhes nőknek való felírását. 40 évbe telt, mire a rákos megbetegedések nyilvánvalóvá váltak.

Nem lehet alábecsülni a rákkockázatot a vakcinázottak esetében. Senki sem tudja, mi fog történni.

Már most vannak a problémák korai jelei.

Egy orvos az amerikai Idahóban arról számolt be, hogy az endometriumrák előfordulásának hússzoros növekedését tapasztalta a szúrt betegeknél.

És persze a menstruációs problémák köztudottan komoly problémát jelentenek a beoltottak körében. Attól tartok, hogy mindenféle rákos megbetegedés előfordulása drámaian meg fog nőni a beoltottak körében. A megváltozott immunrendszerrel biztosan nagy problémák lesznek.

És van egy másik probléma is.

A vakcinázottak képesek lesznek-e vényköteles vagy vény nélkül kapható gyógyszereket szedni? Ha például aszpirint vagy warfarint szednek, a vérzési problémák súlyosbodni fognak? Teljesen új területen vagyunk. Kétlem, hogy a kormánynak tanácsot adó matematikusoknak és pszichológusoknak sok fogalmuk lenne arról, hogy a gyógyszerek kölcsönhatásai milyen problémákat okozhatnak az átlagembereknél. És mivel a covid oltás teljesen új, az előttünk álló problémák száma nem ismer határokat.

Mit tehetnek tehát a beoltottak, hogy segítsenek magukon?

Nos, mindenekelőtt remélem, hogy a vakcinázottakba nem szúrnak több, különösen mérgező oltást. Gyanítom, hogy a károk halmozódnak - talán ezért is akarják olyan nagy mennyiségben belepumpálni az emberekbe a cuccot.

A beoltottaknak kerülniük kellene a megerőltető testmozgást - nehogy a szívük valamilyen módon károsodjon. Attól tartok, hogy a károsodás nem mindig mutatkozik meg, amikor a szívet vizsgálják. Kíméletes testmozgás csak azoknak, akik megkapták a covid-19 oltást. Azok a futballisták, akik nemet mondtak, bölcsebbek voltak, mint a hírnevük.

 

 

És ha véletlenül kaptam volna oltást (és pokoli baleset lett volna, ha bármilyen oltást vagy vakcinát kaptam volna), akkor az immunrendszeremet csúcsformában szeretném tartani. D-vitamint és cinket könnyen lehet kapni. Mindkettőből könnyen vásárolhatsz készletet - de ne vegyél be többet az ajánlott adagnál, mert komoly és potenciálisan halálos mellékhatásai lehetnek, ha mégis beveszed. A beoltottaknak először az orvosukkal kell egyeztetniük - mielőtt bármilyen gyógyszert vagy kiegészítőt szednének.

A beoltottak veszélyt jelentenek majd a környezetükre? Nos, igen, attól tartok, hogy igen. Bizonyos fertőzéseket úgy fognak hordozni, hogy nem mutatnak tüneteket vagy jeleket, és így gyanítom, hogy terjeszteni fogják ezeket a fertőzéseket. Az oltások előtt nem történt tünetmentes terjedés, de most már van bizonyíték arra, hogy a vakcinázottak anélkül terjeszthetik a fertőzést, hogy maguk tüneteket mutatnának.

Már régen beszámoltam arról az elméletről, hogy az immunszupprimált egyének olyan rezervoárt jelenthetnek, amelyben a vírusok könnyebben mutálódhatnak.

És vajon a vakcinázottak is sebezhetőek lesznek, ha keverednek a nem vakcinázottakkal? Nos, ismétlem, attól tartok, hogy igen. A vakcinázottak immunrendszere örökre megváltozott. Hogy mennyire lesznek sebezhetőek, az egy nagy rejtély.

A probléma az, hogy a hatóságok nem lesznek őszinték ezzel kapcsolatban. Azt fogják állítani, hogy a vakcinázottak halálát az új variációk okozzák, és amikor csak tehetik, természetesen azokat a bölcseket fogják hibáztatni, akik nem engedték, hogy beadják maguknak a valaha kitalált és a kormányok, a gyógyszergyárak és az egészségügyi intézmény által támogatott leghalálosabb, legmérgezőbb főzetet.

És vajon az oltásoknak lesz-e bármilyen hatása a beoltottak agyára? Nos, meglepődnék, ha nem. Bármi, ami hatással van a keringési rendszerre és az immunrendszerre, valószínűleg az agyra is hatással lesz valamilyen módon. A nagyobb vérzésektől eltekintve mi fog történni a beoltottak intelligenciájával?

Talán ez megmagyarázza, hogy miért tűnnek olyan átkozottul ostobának azok, akiket beoltottak. Legtöbbjük maszkot visel, ami a lehető legnagyobb hülyeség. És persze a maszkok növelik a hülyeséget, mert a maszkot viselők csökkentett mennyiségű oxigént lélegeznek be.

A lényeg az, hogy attól tartok, hogy a befecskendezettek életkilátásai jelentősen csökkennek. És nem hiszem, hogy ez véletlen.

 

 

Meddig fognak élni?

Nos, néhányan valószínűleg hosszú életet fognak élni. Néhány cigarettázó a 90-es éveiben is él. Az emberi test nem mindig úgy viselkedik, ahogyan azt elvárják - ez a lényeg.

De attól tartok, hogy sokan fognak meghalni a téli hónapokban. A halálozási arányok a következő években ugrásszerűen meg fognak nőni. A kormányok az átnevezett influenza új változatait fogják hibáztatni. De ez csak egy újabb hazugság lesz.

Attól tartok, hogy a beoltottak közül sokaknak átlagosan legfeljebb öt évük marad, mielőtt statisztikává válnak.

A tényellenőrök azt fogják mondani, hogy ezt nem tudom bizonyítani.

És igazuk is van. Nem tudom. Csak annyit tehetek, hogy megnézem a tényeket, amik rendelkezésünkre állnak, és következtetéseket vonok le. És emlékeztetném Önöket, hogy 2020 márciusa óta teljesen igazam van ezzel az ál-járvánnyal és az oltásokkal kapcsolatban. Azt hiszem, sokkal pontosabb voltam, mint bármelyik kormányszóvivő, akit eddig láttam. És a videóim, cikkeim és rovataim még mindig ott vannak, hogy ellenőrizze, ha szeretné.

Copyright Vernon Coleman 2021. december

https://pokolafoldon.hu/pandemia/itt-van-miert-fog-a-legtobb-oltott-koran-meghalni