2021. szeptember 16., csütörtök

Dr. Reiner Füllmich 08. számú ügyfél-tájékoztató

Tisztelt Uram vagy Hölgyem

Ezzel a hírlevéllel szeretnénk tájékoztatni Önöket az időközben világszerte indított számos per aktuális állásáról, de a Kanadában indított csoportos keresetről is. E viták kezdetén egyikünk sem számított arra, sőt, nem is számoltunk azzal, hogy a másik oldal, azaz a világjárvány megrendezéséért felelős globális konszern és nem kormányzati szervezetek támogatói, akik a “mi” politikusainkat – különösen a Világgazdasági Fórumon keresztül – úgy irányítják, hogy azok kizárólag az ő érdekeiket képviselik, de az emberek érdekeit már nem, egészen a bírói karig bábokat neveztek ki, illetve szinte teljesen korrumpálták az igazságszolgáltatást, különösen Németországban.

I.
Legkésőbb a weimari családjogi bíróság bírójának példája, aki a törvény által előírt szakértői bizonyítás – ebben az esetben a BGB 1666. §-a – alapján, hogy a tanulók folyamatos PCR-tesztelése, az arcmaszk-kényszer és a szociális távolságtartás pszichésen és fizikailag veszélyezteti-e a tanulókat egy weimari iskolában, és a bizonyítás alapján (három nagy tekintélyű német egyetemi professzor meghallgatása) 08.04.21-én betiltotta az intézkedéseket, minden kétséget kizáróan bizonyítja: A német igazságszolgáltatás a Transparency International meghatározása szerint szinte teljesen korrupt. Ezt a szabályt megerősíti a még mindig a jogállamiság mellett kiállni hajlandó, derék bírák kevés kivétele. A berlini Corona-bizottságban az időközben minden országból mintegy 150 szakértő kihallgatása alapján megtudtuk, hogy ez a korrupció, amely a német igazságszolgáltatásra is kiterjed, mennyire szinte mindenütt jelen van – de azt is, hogy egyre többen állnak fel és harcolnak ellene.

A jelenlegi helyzetről összefoglalót ad ez a videó, amelyet jelenleg német és angol nyelven terjesztenek világszerte:

https://odysee.com/@Corona-Committee:3/Reiner-Fuellmich-Introduction-German_BestCut:c

https://odysee.com/@Corona-Vizsgálati Bizottság:5/Reiner-Fuellmich- Bevezetés- Angol_BestCut:e

II.
Az Ontario/Kanadában indított csoportos kereset még mindig másodfokon van folyamatban, miután Michael Swinwood fellebbezését megalapozták, miután a keresetet első fokon szóbeli tárgyalás és meghallgatás nélkül elutasították számunkra, a felperes oldalán. A szóbeli meghallgatás időpontját 2022 márciusára tűzték ki.

Az év eleje óta egy másik nagy csoportos kereset is folyamatban van Brit Columbia tartományban. Itt is a PCR-teszt áll a középpontban, amely nemcsak hogy nem engedélyezett diagnosztikai célokra, de teljesen alkalmatlan is. Ez – mint mindenhol máshol – az egyetlen alapja az ottani szükségállapotnak.

A panasz itt található:

www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/class_action_British_Columbia.pdf

Ott a tényleges tárgyalás elvileg 2023.04.17-én (!) kezdődik. A tárgyalás előtti feltárás, amely alapján aztán az ügyet tárgyalni fogják, azaz a bizonyításfelvétel a jogvita tárgyának megállapítása érdekében, amelyet aztán még tárgyalnak, legkorábban jövő év nyarán kezdődik. Felkértek, hogy a tárgyalás előtti feltárás keretében vegyek részt a kihallgatáson, és ebbe beleegyeztem.

III.
Az egyik legjelentősebb pert Új-Zélandon indították vagy indítják ezekben a napokban. Ez a per szintén a PCR-tesztre összpontosít, mint a fertőzések kimutatásának teljesen alkalmatlan alapjára, és feltételezi továbbá, hogy az állítólag új corona vírust még sehol sem izolálták tudományosan korrekt módon. A PCR-teszt valójában nem a vírus RNS-re, hanem a humán genomra pozitív, így szinte minden pozitív teszt hamis. A per célja Janida Ardern miniszterelnök (a WEF Global Young Leaders programjának egyik bábja) és egész kormánya azonnali eltávolítása a saját népe elleni terrorcselekmények miatt.

A panasz itt található:

https://www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/heterodoxies_high_court_action_003.pdf
A pert itt találja:

www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/class_action_Colorado_military.pdf

Floridában George Wentz 12.07.21-én pert indított Biden elnök, az Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztere és mások, köztük az Amerikai Egyesült Államok ellen a repülőgépeken és más közlekedési eszközökön kötelezően viselendő maszkok miatt, azzal érvelve, hogy ennek a rendeletnek nincs jogalapja, és csak a törvényhozás, azaz az amerikai kongresszus teremthetne ilyen alapot (ami azonban soha nem fog megtörténni, mert az amerikai képviselők és szenátorok többsége ellenzi ezt).

Ez a panasz itt található:

www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/George_Wentz_Klage_ggBidenetal.pdf

Az America’s Frontline Doctors, Tom Renz és Ana Garner kollégáin keresztül sürgősségi pert indított Alabamában az amerikai egészségügyi miniszter ellen az úgynevezett védőoltások miatt, kérve azok betiltását, legalábbis a 16 év alatti gyermekek esetében. Ezt különösen az időközben ismertté vált súlyos “mellékhatásokkal” indokolták (az informátorok adatai alapján ma már feltételezhető, hogy az USA-ban mintegy 500 000 ember halt meg az oltás után) a csak sürgősségi jóváhagyással engedélyezett “védőoltások” miatt.

Az indítvány itt található:

www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/MOTION_FOR_TRO-For_filing.pdf

Időközben kiterjedt megbeszéléseket folytattam a kaliforniai közalkalmazottak egy csoportjával. A San Francisco-i rendőrök egyharmada (ez 500 rendőr) és a San Francisco-i tűzoltók egyharmada (ez 170 tűzoltó) bírósághoz fordul a kötelező védőoltások miatt. Los Angeles 60 000 közalkalmazottjának fele bíróság elé fog menni a kötelező védőoltás miatt. Jelenleg kollégáinkkal közösen állítjuk össze a vonatkozó csoportos kereseteket.
IV.
Az Egyesült Államokban, bár a New Yorkban folyamatban lévő PCR-teszt perben a sürgősségi indítványt elutasították, az alapügy még mindig folyamatban van. Időközben, augusztus 17-én 21 katonatiszt mintegy 1,8 millió katonát képviselve csoportos keresetet nyújtott be Coloradóban az amerikai védelmi miniszter, az egészségügyi miniszter és az FDA (az USA legfőbb egészségügyi hatósága) biztosa ellen, amelynek célja, hogy betiltsák a kötelező védőoltásokat olyan “vakcinákkal”, amelyek csak sürgősségi jóváhagyással rendelkeznek, de mentesítsék a kötelező védőoltások alól azokat a katonákat is, akik – mint szinte minden ember – már rendelkeznek természetes immunitással.

V.
Dél-Afrikában a szintén a PCR-tesztre alapozott ügy benyújtása az Alkotmánybírósághoz (amelyben szakértőink, valamint kanadai és amerikai kollégáink is részt vettek) elmaradt, de most új felperesekkel együtt benyújtják.
Indiában, ahol kollégánk, Dipali Ojha szerint az igazságszolgáltatás még mindig független, ellentétben sok más országgal, mert nem sikerült beszivárogni, számos ítélet született a kötelező védőoltások ellen, mert az sérti a beteg önrendelkezési jogát, és mert nagyon jó, ártalmatlan alternatív gyógymódok léteznek. A döntéseket a következő hírlevéllel együtt küldjük el.

VI.
Németországban az első két szóbeli tárgyalásra a PCR-teszt kérdésében 09.11.21-én (Green Mango kontra Drosten) és 18.11.2021-én (Wodarg kontra Volksverpetzer) kerül sor a berlini tartományi bíróságon.

A két per itt található:

www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/Klage_LG_Berlin_210121.pdf

www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/Klage_LG_Berlin_231120.pdf

Minden per célja továbbra is az, hogy a bíróság kimondja, hogy

– nem létezik corona-járvány, hanem csak PCR-teszt pandémia.
– a Corona ellen hozott összes intézkedésnek nincs semmiféle ténybeli alapja és/vagy életképes jogi alapja, ezért azokat azonnal hatályon kívül kell helyezni, és ezért
– a Corona-intézkedések valamennyi áldozatának teljes kártérítést kell fizetni.

Ezzel kapcsolatban még egyszer emlékeztetem Önöket, hogy itt egy ” lock-step” folyamatról van szó, azaz: világszerte kivétel nélkül minden egységesen elrendelt intézkedés (kötelező maszkolás, kötelező tesztelés, [közvetett] kötelező oltás) a Drosten által kitalált PCR-teszten alapul, amely nemcsak hogy nem engedélyezett diagnosztikai célokra, de teljesen alkalmatlan is. Minél több döntést kapunk ebben a tekintetben a lehető legnagyobb/legmagasabb bíróságoktól, annál gyorsabban fog összeomlani a pszichopaták és szociopaták valamint bábjaik kártyavára, amely a helyzet tisztázására tett széles körű, világméretű erőfeszítéseknek (különösen a berlini Corona-bizottságnak) köszönhetően már elkezdett meginogni. Feltételezzük, hogy a végén a globális vállalatokat fel kell majd számolni, hogy a kártérítési követeléseket ki lehessen fizetni, és hogy számtalan felelős és társfelelős embert be kell majd börtönözni, beleértve természetesen nemcsak az ötletgazdákat, hanem a politikusokat, médiaszemélyeket, orvosokat és ügyvédeket is, akik a bábjaiként játszanak.

Üdvözlettel

Dr. Reiner Fuellmich, LL.M.
Ügyvéd

Tempelhofer Damm 228
D-12099 Berlin

Forrás

https://civilekatisztanlatasert.hu/category/a-jogasz-valaszol/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése