"Csinálok még egy elmekísérletet veled: Ha a bolygón mindenki megkapná a Covidot, és nem kezeltetné magát, a halálozási arány globálisan kevesebb, mint fél százalék lenne. Nem ezt pártolom, mert 35 millió ember halna meg. Ha azonban követjük néhány globális vezető tanácsát - mint például Bill Gates, aki tavaly azt mondta, hogy "7 milliárd embert kell beoltani" - akkor a halálozási arány több mint 2 milliárd ember lesz! ÉBREDJÜNK FEL! EZ A 3. VILÁGHÁBORÚ! Olyan szintű rosszindulatot látunk, amilyet még nem láttunk az emberiség történelmében!" Dr. Vladimir Zelenko, A Zelenko "Korai kezelés" protokoll szerzője, amely Covid-19 betegek ezreit mentette meg. ("Zelenko iskolázza a rabbinikus bíróságot", Rumble; kezdés 11:45 percnél)

Tudták-e az FDA szabályozói, hogy az összes korábbi koronavírus elleni vakcina megbukott az állatkísérletekben, és hogy a beoltott állatok vagy súlyosan megbetegedtek, vagy elpusztultak?

Igen, tudták.

Tudták, hogy a korábbi koronavírus vakcinák hajlamosak voltak "fokozni a fertőzést" és "súlyosbítani a betegséget"?

Igen.

Dr. Anthony Fauci tudta, hogy a koronavírus elleni vakcinák többször is kudarcot vallottak, és fokozták a fertőzés súlyosságát?

Igen, tudta. (Lásd itt: Fauci az ADE-ről)

A gyógyszergyártók végeztek-e olyan állatkísérleteket az FDA jóváhagyása előtt, amelyek meggyőztek volna egy józan ésszel gondolkodó embert arról, hogy a vakcinák biztonságosan alkalmazhatók embereken?

Nem, nem tették.

Végeztek-e hosszú távú klinikai vizsgálatokat annak megállapítására, hogy a vakcinák biztonságosak-e?

Nem, nem végeztek hosszú távú klinikai vizsgálatokat.

Végeztek-e biodisztribúciós vizsgálatokat, amelyek megmutatták volna, hogy az injekcióban lévő anyag hová kerül a szervezetben?

Megvizsgálták, de az adatokat nem tették hozzáférhetővé a nyilvánosság számára.

A vakcina tartalma nagyrészt összegyűlik a különböző szervekben és az érrendszer bélésében?

Igen, így van.

Nagy mennyiségű anyag halmozódik fel a petefészkekben?

Igen.

Hatással lesz-e ez a női termékenységre és a nő azon képességére, hogy biztonságosan kihordjon egy gyermeket?

A gyógyszergyártó cégek jelenleg is kutatják ezt. Az eredmények ismeretlenek.

A vakcina bejut a véráramba, és összegyűlik az erek bélésében, arra kényszerítve a sejteket, hogy a tüskés fehérjét termeljék?

Igen.

A tüskés fehérje "biológiailag aktív" kórokozó?

Igen.

A spike fehérje vérrögöket és szivárgó ereket okoz az oltott emberek nagy százalékában?

Igen, bár a vérrögök többnyire mikroszkopikusak és a hajszálerekben jelennek meg. Az oltottaknak csak kis százaléka kap agyvérzést vagy szenved szívmegállást.

Fel kellene-e hívni az emberek figyelmét ezekre a lehetséges rossz következményekre, mielőtt beleegyeznek az oltásba? ("Tájékoztatott beleegyezés")

Igen.

Tudta-e az FDA, hogy a Pfizer "a vakcinával összefüggő fokozott betegségeket, beleértve a vakcinával összefüggő fokozott légzőszervi betegségeket is, fontos potenciális kockázatként azonosította"?

Igen, tudták, de nem követelték, hogy a Pfizer orvosolja a problémát. Itt van még több is:

 

"Az FDA megjegyezte, hogy a Pfizer "fontos potenciális kockázatként azonosította a vakcinával összefüggő fokozott betegségeket, beleértve a vakcinával összefüggő fokozott légzőszervi megbetegedéseket". Az EMA hasonlóképpen elismerte, hogy a "vakcinával összefüggő fokozott légzőszervi megbetegedés" "fontos potenciális kockázat..., amely a COVID- 19 elleni vakcinázásra jellemző lehet".

Az, hogy egyik szabályozó hatóság miért nem igyekezett kizárni az ilyen veszélyeket a sürgősségi felhasználás engedélyezése előtt, nyitott kérdés.
kérdés, amelyet minden orvosnak és betegnek jogában áll feltenni. Miért nem vizsgálták az egészségügyi szabályozó hatóságok a
azt a megállapítást, hogy a nagyméretű vakcinarészecskék áthatolnak az érfalakon, bejutnak a véráramba, és a vérrögképződés és az erek szivárgásának kockázatát jelentik, ismét egy másik nyitott kérdés." ("Nyílt levél az EMA-nak és az Európai Parlamentnek", Doctors for Covid Ethics)

A gyógyszergyártók a klinikai vizsgálatok után beoltották a placebocsoportba tartozó embereket, hogy elfedjék a két csoport közötti hosszú távú egészségügyi eredmények közötti különbséget?

Ez az a következtetés, amit egy racionális ember levonna.

Szóval, lefújták a kísérleteket?

Igen.

Az FDA nagymértékben elhárította a szabályozási kötelezettségeit, és felhagyott a szokásos szabványokkal és protokollokkal, mert

a- A Covid vakcinákat a lehető leggyorsabban akarták forgalomba hozni?
b- Tudta, hogy a Covid-19 vakcina soha nem felel meg a hosszú távú biztonsági előírásoknak?

Még nem tudjuk, de a mellékhatásokról szóló jelentés erősen arra utal, hogy a Covid-19 vakcina a történelem legveszélyesebb vakcinája.

Az FDA megfelelő tesztelés nélkül sürgette a "boostereket"?

Igen, így van. Íme egy részlet Alex Berenson szerző legújabb, Substack című írásában:

"A Pfizer lényegében egyáltalán nem vette a fáradságot, hogy az emlékeztetőt a ténylegesen veszélyeztetett embereken tesztelje - egyetlen "1. fázisú" vizsgálatot végzett, amely 12 65 év feletti emberre terjedt ki. A fő 2/3-as fázisú emlékeztető vizsgálatban (vigyázzanak a gyógyszerkutatás több "fázisát" egyszerre lefedő erőfeszítésekkel, ha rosszul akarod, rosszul kapod meg) senki sem vett részt 55 év felettiekből.

Senki.

Egyetlenegyet sem." ("Most viccelsz velem, Pfizer, 1 gazillió kötet", Alex Berenson, Substack)

Módosították vagy javították a fokozókat, hogy megfeleljenek a Delta-változatban bekövetkezett változásoknak?

Nem.

Van-e további kockázata annak, hogy egy éven belül már két kísérleti génalapú oltóanyag beadása után egy emlékeztető oltást kell beadnunk?

Jelentős kockázat. Itt van még több a Doctors for Covid Ethics-től:

"Tekintettel arra, hogy az emlékeztető oltások ismételten fokozzák a tüskefehérjére adott immunválaszt, fokozatosan fokozzák az önmaga elleni immunrendszeri támadást, beleértve az érfalak komplement által közvetített károsodásának fokozását.

Klinikai szempontból minél nagyobb az érszivárgás és az ezt követő vérrögképződés, annál valószínűbb, hogy az érintett véráram által ellátott szervek károsodnak. A tünetek a stroke-tól a szívrohamon át az agyi vénatrombózisig terjedhetnek a haláltól a fejfájásig, a hányingerig és a hányásig, amelyek mindegyike nagy számban fordul elő a COVID-19 vakcinák mellékhatásai között.

Az önmagában a szivárgásból és a vérrögképződésből eredő károk mellett az is előfordulhat, hogy maga a vakcina szivárog a környező szervekbe és szövetekbe. Amennyiben ez bekövetkezik, e szervek sejtjei maguk is elkezdenek tüskefehérjét termelni, és ugyanúgy támadásnak lesznek kitéve, mint az érfalak. Várható, hogy ez a főbb szervek, például a tüdő, a petefészkek, a méhlepény és a szív károsodását vonja maga után, ami az emlékeztető oltások beadásával egyre súlyosabbá és gyakoribbá válik." ("Nyílt levél az EMA-nak és az Európai Parlamentnek", Doctors for Covid Ethics)

Tehát ez a kettős csapás. Egyrészt az emlékeztető nagyrészt úgy fog működni, mint az eredeti vakcina, behatol a sejtekbe, és arra kényszeríti őket, hogy tüskefehérjét termeljenek, ami viszont vérrögöket és szivárgó ereket hoz létre. Másrészt pedig az újonnan termelt S-fehérjék káros immunválaszt váltanak ki, amelyben a komplementrendszer megtámadja és elpusztítja az erek belsejét kibélelő sejteket. Minden további emlékeztető fokozza ezt a folyamatot, gyengítve az érrendszert és fokozva a vérrögképződést. Ha az orvosok elemzésének igaza van, akkor kevesebb mint egy éven belül az összes halálozási arány meredek emelkedését láthatjuk az erősen beoltott országokban. A szívmegállások már most is emelkednek.

Itt egy másik kérdés, amin érdemes elgondolkodni: Volt-e oka az FDA szabályozóinak azt gondolni, hogy ezek a problémák nem fognak felmerülni a vakcinakampány elindítása után?

Nem. Tudniuk kellett volna, hogy problémák lesznek, amint látták, hogy a vakcina nem úgy maradt a vállban, ahogyan azt elvárták. A vakcinának nem kellett volna bejutnia a véráramba, és szétterjednie a szervezetben, több milliárd tüskés fehérjét hagyva maga után. (A spike fehérje egy citotoxin, egy sejtgyilkos. Nem megfelelő antigén az immunválasz serkentésére. Ez egy potenciálisan halálos kórokozó, amely még akkor is veszélyt jelent az ember egészségére, ha a vírustól elválasztják). A vakcinának nem is kellett volna antitest-függő fokozódást (ADE) kiváltania, ami az az állapot, amire fentebb utaltunk, amikor a "vakcinával összefüggő fokozott betegségre" utaltunk. Íme egy rövid magyarázat:

"Az ADE komoly kihívásnak bizonyult a koronavírus elleni vakcinák esetében, és ez az elsődleges oka annak, hogy sokan megbuktak a korai in vitro vagy állatkísérletek során. Például a SARS-CoV vírus Spike fehérjéjével beoltott rhesus makákók súlyos akut tüdőkárosodást mutattak, amikor SARS-CoV-vel provokálták őket, míg a nem beoltott majmok nem. Hasonlóképpen, a négy különböző SARS-CoV-vakcina egyikével immunizált egerek a SARS-CoV-vírussal való megfertőzés után eozinofil infiltrációval járó szövettani elváltozásokat mutattak a tüdőben. Ez nem fordult elő a nem beoltott kontrolloknál. Hasonló probléma merült fel a FIPV, azaz a macskák koronavírusa elleni vakcina kifejlesztésekor." ("Is the Coronavirus Vaccine a Ticking-Time Bomb?", Science with Dr. Doug)

Ez az, amit most látunk? Az összes olyan országban, ahol korán elindították a tömeges oltási kampányokat (Izrael, Izland, Skócia, Gibraltár és az Egyesült Királyság), a lakosság beoltott részénél gyorsabban nőnek a megbetegedések, a kórházi kezelések és a halálesetek száma, mint a be nem oltottaknál. Miért?

Valóban negyedik vagy ötödik hullámot élnek át, vagy az oltások "inaktivitást fokozó" antitesteket hoztak létre, amelyek súlyosbítják a betegséget? Ez a 2 perces videó segít tisztázni, hogy mi folyik itt:

"A vakcinákat egy meghatározott változatra készítik. És amikor ez a variáns mutálódik, a vakcina már nem ismeri fel. Olyan, mintha egy teljesen új vírust látnánk. És mivel ez így van, valójában súlyosabb tüneteket kapunk, amikor az egyik variáns ellen oltunk be, és az mutálódik, majd a szervezetünk a másik variánst látja. A tudomány azt mutatja, hogy ha több évben (influenza ellen) beoltják, akkor nagyobb valószínűséggel kap súlyos betegséget, nagyobb valószínűséggel szaporodik a vírus, és nagyobb valószínűséggel kerül kórházba..... Ugyanezt látjuk a Covidban a Delta variáns esetében is. Tehát tulajdonképpen azt írjuk elő, hogy az emberek oltást kapjanak, amikor valójában jobban megbetegedhetnek, amikor ki vannak téve a vírusnak... Valójában ezen a héten jelent meg egy tanulmány, amely kimutatta, hogy - a Delta-változat esetében - amikor beoltjuk magunkat, a szervezetünknek olyan antitesteket kellene termelnie, amelyek semlegesítik a vírust, de ezek a régi változatot semlegesítenék. Amikor ezt az új változatot látják, az antitestek átveszik a vírust, és segítik a sejtek megfertőzését." ("Szakértői vallomás a kötelező védőoltásokról", Dr. Christina Parks PhD., Rumble, 5:05 percnél kezdődik)

Ismétlés: "Ha több év alatt oltják be, nagyobb valószínűséggel kap súlyos betegséget, nagyobb valószínűséggel szaporodik fel a vírus, és nagyobb valószínűséggel kerül kórházba..... A Delta-változattal - amikor beoltják .... az antitestek felveszik a vírust, és segítik a sejtek megfertőzését."

Ez az ADE, és valószínűleg ezért nőnek a kórházi kezelések és a halálesetek a beoltottak körében Izraelben, Nagy-Britanniában és a többiek között. Igaz, hogy a Delta-változat kevésbé halálos, mint a Wuhan-vírus, de sajnos ez a szabály nem vonatkozik azokra, akiket beoltottak, és akiknek az antitestjei elősegítik a vírus felvételét a sejtjeikbe. Ez növeli a vírus replikációs funkcióját, ami növeli a betegség súlyosságát. Röviden, az emberek betegebbek lesznek, mert beoltották őket. Itt egy másik rövid videó, amely segít a magyarázatban:

"...A vakcinával kiváltott antitestek ellenállnak a vírusnak. és ha egy vírus egyszer nyomás alá kerül; megváltozik, variánssá válik, és a variánst nem tudják megállítani a vakcinával kiváltott antitestek. Az oltóanyag-indukált antitestek. a veleszületett immunrendszert is leállítják... így a variánsok egyenesen átjöhetnek és megfertőzhetik azokat, akiket beoltottak. Ez a vírusos immunmenekülés, és ez azt jelenti, hogy a beoltottak védtelenek a változatokkal szemben. Ez már nem a Covid-19 világjárványa. Ez a változatok világjárványa...

És van valami, amit rekombinációnak hívnak, és a rekombináció azt jelenti, hogy egy oltott gazdatestet egyszerre több variáns is megfertőzhet. ...Ha egy oltott gazdaszervezetet egynél több variáns fertőzi meg, a variánsok keverik a DNS-t, és megváltoztatják, álcázzák magukat, és egy szuper variánst hoznak létre. És ha egy szupervariáns keletkezik, semmi sem állíthatja meg őket. És már most azt mondják, hogy a legutóbbi variáns, amelyik megjelent, vakcinával szemben ellenálló. És ez még csak a kezdet. Dr. Geert Vanden Bosche arra figyelmeztet, hogy ha nem állítjuk le azonnal a tömeges oltási kampányokat világszerte, akkor a világot a tömeges halálozás nemzetközi katasztrófája fogja sújtani. Ezt nem én mondtam, hanem ő. Az oltottak mindannyiunkra nézve fenyegetést jelentenek." ("A vírusos immunszökés magyarázata", Dr. Michael McDowell, Rumble)

 

Nem a variáns fokozza a betegséget, hanem az, hogy a vakcina egy szűk végpontot, a tüskefehérjét veszi célba, amely fokozatosan alkalmazkodik a túléléshez. Ahogy a vírus fokozatosan megtanulja elkerülni a vakcinát, a vakcina által kiváltott immunitás csökken. A természetes immunitás széleskörű, robusztus immunitást hoz létre az egész vírussal szemben, nem csupán annak egy részével szemben. Erős és tartós.

Hogyan fognak tehát a beoltottak a vírus új formái ellen harcolni, elvégre a vakcina nem olyan gyógyszer, amely legyőzi az adott kórokozót. Ez az immunrendszer finom (genetikai) átprogramozása, amely arra kényszeríti az ember sejtjeit, hogy a tüskefehérje egy bizonyos változatát termeljék. Az ugyanennek a fehérjének a termelését serkentő erősítőknek csak szerény hatása lesz. Röviden, a boosterek még mindig az utolsó háborút vívják.

Továbbá, ahogy fentebb említettük, a koronavírus elleni vakcinák hajlamosak olyan antitesteket létrehozni, amelyek "fokozzák a fertőzőképességet", amikor a vírus adaptált formáival találkoznak. Ez azt jelenti, hogy beoltott emberek milliói szembesülnek majd a vírus olyan formáival, amelyekkel szemben szinte semmilyen védelemmel nem rendelkeznek, és amelyekkel szemben legyengült immunrendszerük csak korlátozott segítséget tud nyújtani. Itt van még a fenti cikkből:

"Jelenleg a vírus halálozási aránya a becslések szerint körülbelül 0,26%, és ez a szám csökkenni látszik, mivel a vírus természetes módon gyengül a lakosság körében. Nagy kár lenne a teljes lakosságot beoltani egy ilyen alacsony halálozási arányú vírus ellen, különösen az ADE által jelentett jelentős kockázatot figyelembe véve. Úgy vélem, hogy az ADE kialakulásának kockázata egy beoltott egyénnél sokkal nagyobb lesz, mint 0,26%, és ezért a vakcina a problémát nem javítja, hanem súlyosbítja. Az évszázad legnagyobb baklövése lenne, ha az elkövetkező években növekedne ennek a vírusnak a halálozási aránya, mert hanyag, véletlenszerű, elsietett erőfeszítéseket tettünk egy olyan vakcina kifejlesztésére, amelynek biztonsági tesztelésének küszöbértéke ilyen alacsony, és az ADE lehetősége az árnyékban leselkedik ránk.". ("Is the Coronavirus Vaccine a Ticking-Time Bomb?", Science with Dr. Doug)

"Félreértés", mondja?

Nem volt baklövés. Szándékos volt. A Covid-19 vakcinának ugyanúgy meg kellett volna buknia, mint az összes korábbi koronavírus elleni vakcinának. Ez a lényeg. Ezért hagyták ki a gyógyszergyártók az állatkísérleteket és a hosszú távú biztonsági vizsgálatokat. Ezért sürgette az FDA a szabályozási folyamatot, és ezért nyomta el a többi életmentő gyógyszert, és ezért hallgattatta el a politika minden kritikusát, és ezért sürgette az általános oltást, tekintet nélkül a vérrögképződés, a szívmegállás, a stroke és a halál kockázatára. És ezért áll a világ egy "tömeges halálozással járó nemzetközi katasztrófa" küszöbén. Azért, mert a stratégiát kezdettől fogva így tervezték.

A vakcinának nem működnie kell, hanem rontania a helyzetet. És ez így is van! Emberek millióinak a súlyos betegségekre és halálra való fogékonyságát növelte. Ez az, amit tett. Ez egy lopakodó fegyver egy teljesen újfajta háborúban; egy olyan háborúban, amelynek célja a globális rend átalakítása és az abszolút társadalmi ellenőrzés megteremtése. Ezek a valódi célok. Ennek semmi köze a világjárványokhoz vagy a vírusfertőzéshez. Ez a hatalomról és a politikáról szól. Ennyi az egész.

← A Covid injekció ellenzői...

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-osszeeskuves-elmeleteknek-igazuk-volt-ez-egy-mergezo-halalos-oltas