2021. október 12., kedd

A bűnöző sátáni állam azt akarja, hogy félelemben éljetek

 

Amikor egy bűnöző kormány pszichológiai hadviseléssel foglalkozó csapata kijelenti, hogy a lakosság nem fél eléggé, amikor a "Divoc 91" hamis narratívájáról van szó, és ezért bizonyos aljas pszichológiai manipulációkat kell alkalmazni azokkal az emberekkel szemben, akiket állítólag szolgálnak, akkor egyértelműen háborúban állunk. Mi vesztenivalónk van még?

Csak a félelem.

A félelem az elmegyilkos. A félelem az az állapot, amelyben az egyén könnyen befolyásolható, meggyőzhető vagy hízelgő módon rávehető egy olyan cselekedetre, amely ellentétes az ő és a körülötte élők érdekeivel.

Azt állítani, hogy az Egyesült Királyság bűnöző Nagy-Pharma-kormánya nem tudatosan terjeszti a félelmet, olyan, mintha azt állítanánk, hogy Jimmy Savile tisztességes ember volt, akinek jótékonysági szervezeteit valóban az áldozatai javára hozta létre.

A félelem meghátrál, elsorvad, megfagy, és megfertőz mindenkit, aki nem félelem nélküli. Ez a kimondott célja, és ez a szándék áll a Tavistock által irányított, Bill Gates által finanszírozott, a Divoc 91 néven ismert, állampszichológiai mély állam álcázó művelet által játszott, elborult pszichopata elmejátékok mögött.

A március 22-i keltezésű, a Viselkedési Tudományos Pandémiás Influenza Csoport (SPI-B) által írt dokumentumban az áll:

"Az emberek jelentős része még mindig nem érzi magát eléggé személyesen fenyegetve; lehet, hogy megnyugtatja őket a demográfiai csoportjukban tapasztalható alacsony halálozási arány, bár az aggodalom szintje emelkedik ... a személyes fenyegetettség érzékelt szintjét növelni kell azok körében, akik elégedettek, kemény érzelmi üzenetekkel. Ahhoz, hogy ez hatékony legyen, az embereket is fel kell hatalmazni azáltal, hogy világossá teszi, milyen lépéseket tehetnek a veszély csökkentése érdekében."

Ugyanez a dokumentum 14 lehetőséget mutatott be a szabályok betartásának növelésére, amelyek között szerepelt a "média használata a személyes fenyegetettség érzetének növelésére", amely taktika "nagy" hatékonyságúnak minősült, bár a tovagyűrűző hatások "negatívak lehetnek".

A Sage egyes résztvevői most bevallják, hogy "kínosan érzik magukat" az ilyen tanácsok miatt.

Az egyik rendszeres Sage-résztvevő azt mondta: "A brit népet egy kiértékeletlen pszichológiai kísérletnek vetették alá anélkül, hogy ezt elmondták volna.

"Az egész arról szól, hogy megpróbálják a viselkedést abba az irányba terelni, amit egy elit eldöntött, ahelyett, hogy azt döntenék el, hogy ez a helyes vagy etikus dolog-e." Forrás: Daily Telegraph

Az a helyzet, hogy minden félelmet, úgymond, beoltottak az emberekbe. Nem félelemmel születünk, természetes állapotunk a szeretet, a kedvesség és a félelemmentesség.

Azonban, ahogy a történelem megtanítja azokat, akik figyelnek, van egy határ, amit a közvélemény elvisel. Ha egyszer átlépjük a határt, az oroszlánok felemelkednek; "legyőzhetetlen számban".

"Túl sokáig nézzük a veszélyt a félelem ködén keresztül, és összetört reményeinkre a romlás képeit szaporítjuk. Jöjjön, aminek jönnie kell!
A holnap és a holnapután olyanok, mint az utunkba állított lámpák, hogy megvilágítsanak minket a végsőkig, zordon és sima utakon keresztül sem szenvedhetünk el semmit, amit nem az okoz, akinek a kezében vagyunk."

Shelley, Hellas.

https://ordogugyvedje.hu/blog/a-bunozo-satani-allam-azt-akarja-hogy-felelemben-eljetek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése