Egy Stew Petersnek adott interjú során Dr. Jane Ruby több forrás által megerősített, megdöbbentő információval szolgált, miszerint a Delta Airlines egyik beoltott pilótája  meghalt repülés közben, kényszerleszállást hajtottak végre, és a cég eltussolja az esetet!

Katasztrofális hétvége volt a Southwest Airlines számára. Szombaton és vasárnap összesen több mint 2100 járatot töröltek, ami az összes járatuk mintegy negyede. És most jön az érdekes rész: Rendkívül nyilvánvaló, hogy valaki hazudik az okokról. A Southwest közleményében a rossz időjárást és a légiforgalmi irányítási problémákat okolta. De a Szövetségi Légügyi Hivatal szerint a múlt péntek óta nem volt semmilyen légiforgalmi irányítási probléma. És ha a “rossz időjárás” kényszerítette a járattörléseket, akkor az egy különös időjárás volt, amely csak a Southwestet és annak repülőgépeit érintette. Más légitársaságoknál nem voltak tömeges járattörlések. Floridában volt némi eső és zivatar, de nem volt hurrikán. Semmi olyan, ami tömeges leállást igényelt volna.

Nos, itt valaki hazudik. És ez lehet a Southwest és az FAA részéről is. Jelentések szerint a floridai Jacksonville-ben a légiforgalmi irányítók felmondták a munkát, hogy tiltakozzanak az oltási kötelezettség ellen. De lehet, hogy ez még nem minden. A Southwest a múlt héten jelentette be, hogy a teljes személyzet számára kötelezővé teszi az oltást, és a jelentések szerint a pilóták is csatlakoznak az ellenálláshoz. A Southwest pilóták szakszervezete azonban azt állítja, hogy nincs ilyen tiltakozó akció folyamatban; szerintük a Southwest vezetőségének “rossz tervezése” okozta a járattörléseket. Tehát lehet, hogy a szakszervezet is hazudik vagy tanácstalan.
Hogy mindezt kibogozzuk, Dr. Jane Ruby csatlakozott a műsorhoz.

 



https://civilekatisztanlatasert.hu/a-delta-airlines-egyik-kenyszerites-hatasara-beoltott-pilotaja-meghalt-repules-kozben/