A társadalom nem beoltott tagjait világszerte kiközösítik. Kilakoltatják őket a főbérlők, kidobják őket az orvosok, kitiltják őket a kórházakból, és kirúgják őket a munkahelyekről. A katonák derék katonái hadbírósági idézést kapnak.

A rajongó szülők elveszítik gyermekeik felügyeleti jogát, mert egyszerűen elutasítják a kísérleti génterápiás infúziót. Bárkit, aki kérdéseket mer feltenni, összeesküvés-elméletinek bélyegeznek, és egy kedvezőtlen személyes beszámoló megosztását tudományellenesnek tartják. Pedig egyre több bizonyíték bizonyítja, hogy ezek a "biztonságos és hatékony" injekciók nem azok, mint amit az úgynevezett szakértők állítanak. Íme egy pillantás öt fizikai elváltozásra, amelyek az oltottaknál alakulnak ki.

A VÖRÖSVÉRTESTEK POZITÍV TÖLTÉSŰVÉ VÁLNAK
Dr. Bärbel Ghitalla német orvos nyugtalanító rendellenességeket azonosított az immunizált személyektől nyert vérben. Számos minta részletes elemzése következetesen ugyanazt a bizarr eredményt hozta: az oltottak vörösvértestjei pozitív töltésűvé alakultak át. Az egészséges eritrociták természetes módon negatív árammal rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy taszítsák egymást. Ezzel szemben az inverzió a sejtek egymásra rakódását vagy rouleaux-képződést okoz. Ilyen jellemzők jellemzően a rákos megbetegedésekben figyelhetők meg. A további vizsgálatok fémes fénytörő spirális tárgyak jelenlétét mutatták ki. Ghitalla és más egészségügyi szakemberek a korpuszkulák súlyos károsodását figyelték meg. Veszélyes trombotikus aktivitást fedeztek fel, amely alapvető artériaelzáródásra utal. A riadt orvos kijelentette: "Még soha nem láttam ilyet. Félek a beoltott betegeimért".

ELRENDEZETLEN VÉRSEJTEK
Philippe van Welbergen több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező, Nagy-Britanniában élő orvos. Az injekciót kapó ügyfeleitől vért vettek, és mikroszkóposan megvizsgálták. Katasztrofális különbség vált nyilvánvalóvá, amikor összehasonlította a tárgylemezeiket az oltatlanokéval. A korábban kerek sejtek szaggatottá és torz alakúvá mutálódtak. Olyan mértékű aggregáció következett be, hogy a központi magot már nem lehetett megkülönböztetni. A sejtek gyulladásos reakció hatására megnagyobbodtak. Erősített nagyítással rejtélyes csőszerű struktúrák voltak láthatók. Érdekes módon ezek az eredmények megerősítik a La Quinta Columna spanyol kutatói és egy argentin vérvizsgáló csapat által kapott adatokat. Dr. van Welbergen annak ellenére, hogy pénzügyi ösztönzőkkel vesztegették meg, nem hajlandó felajánlani az oltást a betegeknek. A baleseti sebész szerint ezzel megszegné hippokratészi esküjét, miszerint először ne ártsunk.

HIV-POZITÍV TESZT
2020 decemberében Ausztrália kénytelen volt leállítani a vakcina kiosztását, miután több önkéntes HIV-pozitívnak bizonyult. A képviselők azonnal biztosították a közvéleményt, hogy ez csupán véletlen egybeesés volt. Dr. Francis Boyle, a biológiai fegyverekről szóló törvény kidolgozója azonban azt állítja, hogy ezekhez a "Frankenshotokhoz" szándékosan génmódosított vírusokat adnak. A COVID haszonlesője, Anthony Fauci hosszú és korrupt múltra tekint vissza az AIDS-szel kapcsolatban. 1984-ben nevezték ki a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatójává. Ugyanebben az évben Robert Gallo "fedezte fel" a HIV-et. Fauci tudatosan népszerűsítette a halálos AZT nevű gyógyszert a kiszolgáltatott közösségek körében. Ezreknek írták fel a drága gyógyszert, amelyet baljóslatúan halálra terveztek. Egy újonnan gyártott halálos járvány segítségével az ördögi orvos tovább tudott lépni a karrierjében, miközben hatalmas jutalékokat kapott a Big Pharma vezetőitől.

A TESTEK MÁGNESESSÉ VÁLNAK
Az egyik legnyugtalanítóbb mellékhatás azután került a címlapokra, hogy a közösségi média beoltott felhasználói elkezdték dokumentálni a testükre tapadó mágneseket. A vírusos Tik Tok kihívás olyan nagy népszerűségre tett szert, hogy egy mexikói hírcsatorna élő adásban próbálta megcáfolni ezeket az állításokat. A terv komikus módon visszafelé sült el, amikor egy kanál többször is rátapadt a nézők egyik nemrég beadott injekciójára. A múlt hónapban Japán 2,6 millió Moderna adagot vont vissza két fiatalember halálát követően. A hatóságok megvizsgálták a tételeket, és egy azonosítatlan anyagot találtak, amely "reagál a mágnesekre". Dr. Jane Ruby, aki több mint 20 éve gyógyszeripari szakember, úgy véli, hogy ez a jelenség a szándékosan bejuttatott mágneses nanorészecskéknek köszönhető. Ezek a szintetikus atomok mRNS-szállító rendszerként használhatók a szervezetben. A "magneto-fertőzésnek" nevezett folyamat révén a mágneses mezők kémiailag koncentrálódnak, és megváltoztatják az ember fiziológiai összetételét.

VÉRRÖGÖK AZ EGÉSZ TESTBEN
Dr. Charles Hoffe kanadai háziorvos észrevette, hogy beoltott betegei megdöbbentő hányada szenvedett legyengítő szövődményekben és neurológiai problémákban. A D-dimer diagnosztikai tesztek elvégzése után megállapította, hogy 62%-uknál vérrögök keletkeztek. Az orvoskutató kutatásai alapján a Moderna minden egyes adagja 40 trillió mRNS-részecskét fecskendez be. A szétszóródást követően maradandó kapilláris elváltozások következhetnek be. A test számos része, például az agy és a gerincvelő nem képes regenerálódni, így az elszenvedett károk visszafordíthatatlanok. Mivel az injekciók önreprodukáló technológiát tartalmaznak, ezek a problémák csak idővel fognak előrehaladni. Hoffe mérhetetlen félelmének adott hangot, és figyelmeztetett, hogy a teljesen beoltott emberek többsége kevesebb mint két éven belül szívelégtelenség miatt meghal. Röviddel azután, hogy a feljelentő megszólalt, az adminisztrátorok azzal vádolták meg, hogy az "oltóanyaggal kapcsolatos tétovázást" népszerűsíti. A kritikus gondolkodás és a jogos aggodalom bűneinek büntetéseként a belügyi egészségügyi hatóság vezetői felfüggesztették klinikai engedélyét.

A tudósok riasztó rendellenességeket fedeznek fel az oltott személyek vérében.
A halálozási arányok az oltások bevezetését követően megugrottak. A legmagasabb oltási rátával rendelkező országokban a kórházak tele vannak beteg lakosokkal. A vérrögök, vetélések, stroke-ok, szívgyulladások és neurológiai szövődmények folyamatosan az egekbe szöknek. A VAERS, a mellékhatások elektronikus adatbázisa csak 2021 első hat hónapjában több halálesetet jelentett, mint az előző harminc évben összesen. Ennek ellenére a gyártóknak a teljes jogi mentességnek köszönhetően nincs miért aggódniuk (a milliárdos nyereségen kívül). A globális hatalmak nem törődnek az alternatív nézőpontokkal, a vallásszabadsággal vagy a testi autonómiával. Egyszerűen csak több hatalmat és nagyobb szintű ellenőrzést akarnak. Valami különös dolog történik a vakcinák befogadóiban. Hogy pontosan mi az, azt csak az idő fogja megmondani.

https://ordogugyvedje.hu/egeszseg/5-mod-ahogy-a-covid-vakcinak-fizikailag-megvaltoztatjak-az-embert