Az ENSZ hadat üzent az összeesküvés-elméleteknek, "aggasztónak és veszélyesnek" nevezve az összeesküvés-elméletek terjedését, és a nyilvánosság rendelkezésére bocsátva egy eszköztárat, hogy "előbunkózzon" és "lebuktasson" mindenkit, aki azt meri sugallni, hogy a világ kormányai nem teljesen becsületesek, tisztességesek és átláthatóak.

Az ENSZ arra is figyelmeztet, hogy Soros Györgyöt, a Rothschildokat és Izrael Államot nem szabad összekapcsolni semmilyen "állítólagos összeesküvéssel".

Az UNESCO összefogott a Twitterrel, az Európai Bizottsággal és a Zsidó Világkongresszussal, hogy elindítsa a #ThinkBeforeSharing (Gondolkozz, mielőtt megosztod) elnevezésű kampányt: Állítsuk meg az összeesküvés-elméletek terjedését.

Az ENSZ szeretné, ha tudnád, hogy az eseményeket NEM "titokban manipulálják a színfalak mögött negatív szándékú hatalmas erők", és ha bárkivel találkozol, aki szerint a globális elit összeesküvést sző a hatalom megszilárdítására és a globális események diktálására, akkor cselekedj.

 

 

Az UNESCO szerint "ha biztos vagy benne, hogy összeesküvés-elmélettel találkoztál" az interneten, akkor azonnal "reagálnod" kell, és a hozzászólásokban egy "tényellenőrző weboldalra" mutató linket kell közzétenned.

Az UNESCO tanácsot ad mindazoknak is, akik élőben találkoznak egy összeesküvés-elmélet híveivel. Az ENSZ-ügynökség szerint semmilyen körülmények között nem szabad vitára csábítani az összeesküvés-elméletet vallóval. "Bármilyen vitát bizonyítéknak vehetnek arra, hogy az összeesküvés része vagy, és megerősíthetik ezt a hitet", az összeesküvés-elmélet híve pedig valószínűleg "keményen érvelni fog, hogy megvédje a hitét".

Ehelyett "empátiát" kell mutatnia, kerülnie kell, hogy "nevetségessé tegye őket", és ha újságíró, akkor "jelentse" őket a közösségi médiában, és "forduljon a helyi/nemzeti sajtótanácshoz vagy a sajtó ombudsmanjához".

Figyelemre méltó, hogy az UNESCO az apró betűs részbe rejtve elismeri, hogy léteznek összeesküvés-elméletek. A "Mi a valódi összeesküvés?" címszó alatt az ENSZ bürokratái elmagyarázzák, hogy "valódi összeesküvések, kicsik és nagyok léteznek".

Az ENSZ szerint csak az számít VALÓDI összeesküvés-elméletnek, amit "a média tárt fel".

"Ezek gyakrabban összpontosulnak egyetlen önálló eseményre, vagy egy személyre, mint például egy merénylet vagy egy államcsíny. Ezeket a bejelentők és a média tárja fel, ellenőrizhető tények és bizonyítékok felhasználásával."

Az ENSZ "valódi" összeesküvés-elmélet definíciójával csak egy probléma van. A médiát teljesen megvásárolta és lefizette az elit. És az elit az, aki összeesküvést sző a tömegek ellen.

Kérdezd meg magadtól, mikor volt az utolsó alkalom, amikor a média egy összeesküvést tárt fel?

Azt is kérdezd meg magadtól, hogy mikor volt az utolsó alkalom, amikor a média eltussolt egy összeesküvést?

 

 

Az emberiség minden csoportosulása összeesküvés. A (conspiracy) szó, szó szerint azt jelenti, hogy 'az emberek egy emberként lélegeznek'. Együtt izgulnak, együtt depressziósak, együtt remélnek és együtt félnek. A szó a görög spiro igéből származik, amelynek jelentése 'lélegezni'. Ugyanebből származik a légzés (breathe) szó is. Minden csapat, minden vállalkozás, minden társadalom, minden közös törekvés összeesküvés. A lélek (spirit) szó is ugyanebből a forrásból származik. Érzelmi és spirituális állapotunk irányítja a lélegzetünket.

A csapat szelleme nem elmélet. Ez egy tény.

A kormányok azt akarják, hogy a szellemet szétzúzzák. Az emberek azt akarják, hogy a spirituális erő növekedjen.

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-vilagot-nem-manipulalja-titokban-a-globalis-elit