2022. augusztus 2., kedd

Megdöbbentő tapasztalatok szivárogtak ki a vakcinázásról és következményeiről

Megdöbbentő tapasztalatok szivárogtak ki a kísérleti vakcinázásról és következményeiről - magyar felirattal
Tucker Carslon: Miért nem vezető hír ez mindenhol?

Az okozott menstruációs zavarok és egy sor mellékhatás mellett kiderült:

- "A vakcinák nem védenek meg a fertőzéstől, ezt mindig is tudtam. És sajnos túlságosan középpontba állítottuk az oltást. De mondjuk ki nyíltan, hogy a kórházba kerülés és súlyosabb lefolyás ellen sem véd. Az 50%-a azoknak, akik meghaltak az omicron miatt, idősebb oltott emberek voltak!" - mondja Deborah Birx, a Fehér Ház felelőse.

- A Lancet orvosi folyóirat szerint az oltott idős korú emberek 80%-kal nagyobb valószínűséggel kapják el a betegséget, mint az oltatlanok

- A Journal of Virology egyik tudósa írja:
"A tanulmány azt mutatja, hogy az immunműködés az oltottak körében, nyolc hónappal a második Covid-vakcina beadása után alacsonyabb volt, mint az oltatlan személyek körében."

Tehát nem csak, hogy a természetes antitestjeid hatásosabbak, mint a vakcina. Bár ez tudvalévő volt eddig is, de hazudtak nekünk erről is.

Sőt még az is kiderült, hogy a vakcina az immunrendszer működését elnyomja! Ez komoly következményekkel jár, nem csak a covid tekintetében, hiszen egy sor betegséget lehet kapni legyengített immunrendszer következtében." - zárja Tucker Carlson.
szerint az oltottak immunrendszere sokkal gyengébbé válik, ezáltal kitettebbek a fertőzésnek, mint az oltatlanok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése