(A Nyugat összes társadalmi intézményét a szabadkőművesség rothasztotta meg)

Ez azoknak szól, akik az alábbi kérdéseket teszik fel, és egyszerű választ szeretnének.

(Felelősségi nyilatkozat - tudom, hogy ez ismétlődik, de a csúnya igazság nem változik. Az emberiséget sátáni módon megszállta a Szervezett Zsidóság (Rothschild bankkartell) és annak kegyence, a szabadkőművesség. )

Néhány kérdés, amit talán feltesznek:

1. Miért tett úgy a kormány, mintha a közönséges influenza halálos járvány lenne, annak ellenére, hogy a halálozási arány nagyjából ugyanolyan volt?

2. Miért működött együtt az orvosi szakma és a tömegtájékoztatás nagy része? Miért kényszerítették az embereket arra, hogy bevegyék a nem tesztelt "vakcinákat", vagy elveszítsék az állásukat?

3. Miért népszerűsítik a fenti jogosultságok továbbra is a "vakcinákat", amelyek milliókat csonkítanak meg és ölnek meg?

4. Miért támadják könyörtelenül a nemi hovatartozást (férfi/nő)? Mi az inkluzív abban, hogy a lakosság 98%-át kizárják és üldözik? A nemek nélküli mosdók gonosz támadás a heteroszexuálisok ellen. Elpusztítják a nők természetes titokzatosságát, szerénységét és méltóságát. A cél a házasság elpusztítása a népességfogyás érdekében. Mégis a heteroszexuálisok lassan kapnak észbe.

 

 

Egy vermonti lány röplabdacsapat tagjait kitiltották a saját öltözőjük használatából, amikor panaszt tettek, hogy egy férfi transzvesztita használja azt.

A konzervatívok attól tartanak, hogy az iskolákra nyomást gyakorolnak, hogy fogadják el a transznemű névmásokat, mosdókat és zuhanyzókat.

5. Miért szerepelnek a tévéreklámokban durván aránytalanul nagy számban feketék és vegyes fajú párok?
Miért tanítják a fehéreknek, hogy az adófizető, háborút szolgáló állampolgárokként élvezett jogaik "kiváltságok", amelyeket át kell adniuk az illegális bevándorlóknak.

Az "implicit bias" képzés az ápolói állásomba került Laura Morgan-----College Station, Texas

"Idén kirúgtak az ápolói állásomból, mert nem voltam hajlandó részt venni az "implicit bias" képzésen. Miután 39 éven át minden betegemnek egyenlő ellátást nyújtottam, tekintet nélkül a faji hovatartozásukra, tiltakoztam egy kötelező tanfolyam ellen, amely azon az elképzelésen alapult, hogy rasszista vagyok, mert fehér vagyok.

Tudtam, hogy ez fog történni, de még így is nagyon megrázott, amikor februárban kirúgtak. Egy hat számjegyű állásból nulla jövedelemre váltottam. Aznap, amikor kirúgtak, eladtam az autómat, hogy legyen elég pénzem a megélhetéshez. Amikor megpróbáltam új egészségügyi állást találni, senki sem akart felvenni. Kétségtelen, hogy ha felvették a kapcsolatot a régi munkaadómmal, elmondták nekik, miért bocsátottak el."

6. Miért hallgatják el Oroszország érveit Ukrajna lerohanása mellett? Miért ömlött 20 milliárd dollár Ukrajnába, kevés elszámoltatás nélkül?

 

 

Van még több is, de érted a lényeget.

Az ok, amiért az összes vállalat azonos álláspontot képvisel a nemi diszfória és a fehérek cseréjének népszerűsítésében, az az, hogy mindannyiukat a Rothschild világbank kartell irányítja. Minden problémánk forrása az, hogy a világ nemzetei odaadták nemzeti hitelkártyájukat ennek a kartellnek anélkül, hogy megkérdezték volna, hogy nem sátánisták-e, akik el akarnak pusztítani minket.

A szerencse úgy hozta, hogy sátánisták, azaz kabbalista zsidók, akik azt hiszik, hogy ők Isten, és megpróbálják az emberiség nagy részét lerakni.

A hitelek feletti ellenőrzésük azt jelenti, hogy pénzt teremtenek adósság formájában saját maguknak. Korlátlan pénzeszközökkel rendelkeznek, hogy mindenkit és mindent megvásároljanak, ami szükséges a céljuk eléréséhez - az egyvilági kommunista zsarnoksághoz. Az ő világukban csak egy fajnak (és a zsidóknak), egy vallásnak (sátánizmus), egy nemnek (bináris) és egy nemzetnek (globalizmus.) Ahogy a Cion jegyzőkönyveiben mondják, "minden kollektív erőt el fogunk pusztítani, kivéve a sajátunkat". (16-4)

A hitelek feletti monopóliumukat a szó szoros értelmében minden feletti monopóliumra akarják átültetni, beleértve a gondolkodást és a viselkedést is. Ez a kommunizmus lényege. Mindezt az Agenda 2030 is magában foglalja, amit azért függesztettek fel, mert halálos fenyegetés fenyegeti őket Oroszországtól, amely nem hajlandó felfalni magát ezeknek a gyíkoknak.

Arra kérem önöket, hogy olvassák el újra Putyin beszédét, amelyben azt mondja:

"A Nyugat nyilvánvalóan nem számított ilyen engedetlenségre. Egyszerűen hozzászoktak ahhoz, hogy sablon szerint cselekedjenek, hogy zsarolással, megvesztegetéssel, megfélemlítéssel bármit megkaparintsanak, amit akarnak, és meggyőzték magukat, hogy ezek a módszerek örökké működni fognak...".

 

 

"Szeretném még egyszer aláhúzni, hogy telhetetlenségük és a korlátlan uralmuk megőrzésére irányuló elszántságuk a valódi okai annak a hibrid háborúnak, amelyet a kollektív Nyugat Oroszország ellen folytat. Nem azt akarják, hogy szabadok legyünk; azt akarják, hogy gyarmat legyünk. Nem egyenlő együttműködést akarnak; fosztogatni akarnak. Nem szabad társadalmat akarnak bennünket látni, hanem lelketlen rabszolgák tömegét."

KÖVETKEZTETÉS

Nem tudjuk megvédeni magunkat, ha nem értjük a helyzetünket. Az emberiséget egy sátáni szektába, a kabbalista judaizmusba és a szabadkőművességbe vezették be. Ezt a szektát fel lehet ismerni a sibbolétai támogatásáról - Floyd George, a COVID-csalás, a "vakcinák", és most Ukrajna.

A sátánizmus minden pozitív érték megfordítása, a halál és a pusztítás imádata. A sátánizmus elpusztítja saját híveit. Mindaz, amit hirdetnek - a "melegek jogaitól" az éghajlatváltozásig - egyszerűen csak ürügy a nyugati civilizáció elpusztítására.

Az egyetlen módja, hogy kiszabaduljunk ebből a szektából, ha elutasítjuk az ösztönzőket - a pénzt és a szexet.

Hosszú ideig hagytuk, hogy megússzák a gyilkosságot. Megúszták JFK meggyilkolását, 9-11-et, a 2020-as választások ellopását, a COVID-csalást és most Ukrajnát. Mennyit fognak még megúszni?

Az emberiség bukásra van ítélve, hacsak a nemzetek nem szállnak szembe a sátánistákkal és nem nyerik el az ellenőrzést a hitelük felett.


https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-fereg-az-almaban-avagy-miert-olyan-a-vilag-amilyen