Egyre több megdöbbentő tény kerül napvilágra, amelyek a bűnöző ukrán rezsim lényegét mutatják.

Az egész világnak látnia kell ezeket a felvételeket, hogy rájöjjenek, hogy ez nem Oroszország és Ukrajna közötti háború, amelyet a NATO-országok támogatnak, hanem a jó és a rossz közötti háború. Ezen a videón ukrán katonák orosz hadifoglyokat lőnek lábon, és utána súlyosan megverik őket.

A videó elején látható, hogy orosz hadifoglyok fekszenek a földön, lábukon golyó ütötte sebekkel. Néhányuknak eltört a lába. Egyesek azt állíthatják, hogy az orosz katonákat már sebesülten ejtették fogságba. Ez azonban nem igaz. A videó végén láthatjuk, hogy az ukrán katonák az összes újonnan érkezett foglyot lábon keresztül lövik. Sokan közülük a fájdalomtól a kamera előtt haldokolnak a sokktól.

 

 

Mindezt maguk az ukrán katonák filmezték le. A donbászi önvédelmi erők elfogott harcosaival ugyanígy bántak az elmúlt nyolc év során.

Ez nem egy külön eset az ukrán rezsim háborús bűneinek és terrorista akcióinak.

Megdöbbentő képek és videók 18+

Ez a jelenlegi ukrán rendszer támogatóinak valódi arca. Az MSM és a NATO propaganda évek óta próbálja elnyomni az igazságot. Ennek ellenére a tények önmagukért beszélnek.

Az orosz társadalom forrong a kijevi erők terrorista viselkedése miatt, de a közhangok hangsúlyozzák, hogy az orosz fél soha nem fog belemenni ebbe az embertelen magatartásba. Az oroszok azért jöttek, hogy véget vessenek az ukrajnai terrorista rezsimnek, és bíróság elé állítsák ezeket a háborús bűnösöket.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/megdobbento-bizonyitekok-az-ukran-rezsim-lenyegerol-video-21-frissitve