AZ ENSZ OROSZ TISZTVISELŐI TANÚSÍTVÁNYA SZERINT az amerikai kormány madarakkal és denevérekkel terjesztette világszerte a C-19 vírust.

Oroszország ENSZ-nagykövete, Vaszilij Nebenzja kijelentette, hogy az amerikai mélyállam segít Ukrajnának denevéreket, madarakat és bolhákat használni, hogy még rosszabb és halálosabb biológiai fegyvereket hozzon létre a nemkívánatos nemzetek és emberek ellen.

Nebenzya az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén bizonyítékokat osztott meg arról, hogy az USA részt vett az ukrajnai biológiai fegyverprogramban.

A program célja az volt, hogy a vándormadarak számára megvizsgálják a különböző veszélyes betegségek terjesztésének módjait.

"Volt egy másik projekt is, ahol a biológiai fegyverek vektorai vagy potenciális ágensei, a denevérek, a kiemelt vizsgálati területek között szerepeltek" - mondta.

 

 

"Ide tartoznak a bakteriális és vírusos kórokozók, amelyek a denevérekről terjedhetnek az emberre, mint például a pestis, a leptospirózis, valamint ... a koronavírusok".

"Kísérletek folynak a veszélyes betegségek e veszélyes betegségek terjedésének tanulmányozására ektoparaziták, például tetvek és bolhák segítségével" - tette hozzá.

Nebenzya kijelentései, miszerint a madarakat fegyverként használták a betegségek terjesztésére, 2019-től rejtélyes jelenség. Soha nem látott számú vándormadárról jelentették, hogy holtan pottyantak le az égből.

Az NPR azt állította, hogy egymilliárd madár pusztult el egy év alatt, hónapokkal a járvány kezdete előtt.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-amerikai-mely-allam-madarakat-hasznal-a-biologiai-hadviseleshez-es-a-c-19-terjesztesehez-kozolte-oroszorszag-az-ensz-szel