Felesége leírása alapján közvetlen energiafegyver lehetett.

 

A német kutató vegyész, Noack azt mondta: "Az összes vizsgált vakcinában grafén-hidroxidot találtak. A grafén-oxid a véráramban körülbelül 50 nm széles és 0,1 nm vastag struktúrákat képez. Ezek nagyon vékonyak, de nagyon erősek. Úgy viselkednek a véráramban, mint kis borotvapengék, amelyek képesek elvágni az ereket. Nem bomlanak le. Ha egyszer bekerültek a véráramba, örökre ott maradnak (kivéve, ha a személy vérátömlesztést kap, hogy eltávolítsa őket). Az erekre gyakorolt hatásuk halmozódik. Minél tovább maradnak a véráramban, annál nagyobb kárt okoznak az erekben az idő múlásával".

Noack várandós feleségének korábbi nyilatkozata

A feleség videója megjelent 2021. november 28.
Angol nyelvű átirat (Stefan Reich angol felirata a videón)

Szombat van, 2021. november 27. [Németországban].

Kedden, november 23-án, délelőtt 10 órakor jelent meg a grafénhidroxidról szóló videó. A videó bombaként csapódott be. Ezzel egy időben Andreasnak volt egy Zoom hívása valakivel (bocsánat, nem ismertem fel a nevet). Én kezeltem a kamerát és követtem a beszélgetéseket. Az interjú körülbelül két órán át tartott. Utána váltottunk néhány szót, és elmondtuk egymásnak, hogy mennyire szeretjük egymást, és nevettünk.

Röviddel ezután Andrást brutálisan megtámadták. A támadás rendkívül alattomos és váratlan volt. Szörnyű feladatom van, hogy elmondjam, sajnos Andreas nem élte túl a támadást. A hír mindannyiunkat rendkívül megrázó. De Andreas bennem van, és én egy része vagyok neki. Egyek vagyunk.

Minden információ kint van. Mindent tudunk, amit tudnunk kell. Szükségem van mindannyiótokra... Itt az idő a cselekvésre. Itt az ideje hinni. Most kell végrehajtanunk a tervét. Nincs mit veszítenünk. Az egész emberiségről van szó. Értetek tette. Meghalt értetek. Nem félt a haláltól, elfogadta annak lehetőségét. Szörnyű, hogy így kellett történnie. Nem az volt a terve, hogy ilyen gyorsan elhagy minket. Ahogy mondtam, vegyétek át az ellenség energiáját. Ezt az energiát most kell felhasználnunk. Fordítsuk ellenük. Használjuk fel magunknak. Szükségem van rátok. Egyedül nem tudom megcsinálni. Kérlek, induljatok.

Elmondom a részleteket. Kérlek, ne essetek pánikba.

["Együtt állunk, megosztva elbukunk. Álljunk össze, mint egy csapat, hogy maximalizáljuk, lássuk a hangunkat"

Dr. Noack által készített jelentős idézetek

"A Vaxot kapni olyan, mintha orosz rulettet játszanánk. Azok az emberek, akik azonnal vagy nem sokkal a Vax beadása után meghalnak, olyanok, mint az orosz rulett áldozatai. Az, amikor a grafén-oxid azonnal eléri az érfalat, az okozza a halált, vagy a vax megszerzése után azonnal összeesik.
Az orvosok, akik boncolást végeznek a Vax áldozatain, nem fognak semmit találni. Ezek az orvosok valami biológiai okot keresnek a halál okaként, de a grafén-hidroxid nem biológiai, így nem lesz látható a vizsgálataikban.
Vannak képek az orrból kijövő alvadt vérről. Az emberek belülről véreznek el.
Főleg az élsportolóknak, akik holtan esnek össze, gyorsan folyik a vérük. Minél gyorsabban folyik a vér, annál nagyobb kárt tesznek a borotvák.
Mint vegyész, ha ezt befecskendezed a vérbe, akkor gyilkos vagy.
A kérdés, amit fel kell tenni az oltóanyaggyártóknak és a politikusoknak, a következő: MIÉRT VANNAK EZEK A BOROTVAPENGÉK AZ OLTÓANYAGOKBAN? Hogyan tudják igazolni, hogy ezek az oltóanyagokban vannak?
És most a gyerekeket 5 éves kortól erőszakkal akarják beoltani ezzel a szörnyűséggel!

A nano grafén-hidroxid borotvapengeként viselkedik és örökké a vérben marad, így a vérzés és a vérrögképződés elkerülhetetlen

Az oltóanyagokban spektroszkópiával talált nano-grafént nem grafén-oxidként, hanem grafén-hidroxidként írja le - valójában redukált grafén-oxidként azonosították -, Dr. Noack hangsúlyozza, hogy az egyatomos szénrétegek, amelyekből áll, 50 nanométer hosszú és 0,1 nanométer vastag láncokat alkothatnak, és ennek a nanoszénrétegnek a csipkézett élei borotvakésként képesek elvágni a vérereket. Az oltóanyagokban talált grafén-oxid veszélyes, csipkézett éleit korábban Dr. Campra csapata és Dr. Robert Young is így jegyezte meg az eredményeket elemezve.

Kijelentve, hogy a toxikológusok még nem rendelkeznek a jelenség megértéséhez szükséges eszközökkel, azt mondja, hogy a vegyészek jobban fel vannak szerelve a következmények megértéséhez, és hogy lényegében az történik, hogy az emberek belülről vérzik, a sportolók pedig a vérkapillárisok belső felszeletelése és a vérzés, valamint a vérrögök miatt, amelyek előfordulnak, holtan esnek össze a pályán.

További aggodalomra ad okot az a kijelentése, hogy az rGO nem bomlik le - a véráramban marad, és csak vérátömlesztéssel lehet eltávolítani, ami azt jelenti, hogy a hatása elkerülhetetlenül idővel, ha nem is azonnal, de jelentkezni fog. Az rGO mennyisége abban a tételben, amelyet az injekcióért sorban állóknak adnak, fogja meghatározni az orosz rulettet, hogy a halál azonnali vagy késleltetett lesz. Szerinte a Pfizernek azt a kérdést kellene feltenni, hogy miért kerültek ezek a szénborotvák a vakcinákba.

(A nano grafént egyébként mind a 4 nagy oltóanyagban megtalálták: Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson és AstraZeneca).

Sok orvos és természetgyógyász különböző ajánlásokat tett a nano grafén-oxid eltávolítására, sokan itt jegyezték meg. Dr. Young nemrégiben a francia Montmorillonit agyaggal történő méregtelenítésről beszélt, míg a Root Brand Clean Slate-ről nemrégiben kiderült, hogy eltávolítja a grafén-oxidot az oltottak véréből. A Clean Slate itt található ezen a linken, amely a Ramola D Reports podcastjait is támogatja.

Dr. Noack ezeket a megjegyzéseket akkoriban tette, amikor Ausztria november 22-én bejelentette a minden állampolgárra vonatkozó oltási mandátumot, és azt mondta, hogy Alexander Schallenberg kancellárnak több százezer levélre van szüksége az emberektől, amelyekben tájékoztatják őt arról, hogy az oltóanyagokban lévő rGO borotvakésként és halálgépként működik, és hogy ha Schallenberg úr folytatja a mandátumot, akkor tömeggyilkosként fog működni.

Az itt bemutatott információk azt javasolják, hogy azonnal állítsák le az összes COVID vakcinát, mivel most már egyértelműen gyilkológépként vannak kitéve. Míg a mainstream média nem hajlandó közzétenni a nano grafén-oxid felfedezésének tényeit az oltóanyagokban, az elektronmikroszkópok, optikai fáziskontrasztmikroszkópok és energiaspektroszkópok segítségével különböző tudóscsoportok által végzett többszörös megerősítések, amelyekről korábban itt, itt és itt számoltunk be, lehetetlenné teszik a művelt olvasók számára, hogy megkérdőjelezzék ezeket az eredményeket, mint kéteseket. Végső soron a tájékozott olvasóknak és nézőknek kell majd határozott lépéseket tenniük, például tájékoztató és kérdőjelező leveleket írni és folytatni a tömeges gyűléseket (amelyek már világszerte zajlanak), hogy megakadályozzák a kormányokat abban, hogy előírásokat írjanak elő és ösztönözzék az oltást ezekkel a halálos injekciókkal.

Ausztriában a helyzet elég szörnyűnek tűnik, mivel ez a kancellár úgy tűnik, hogy az ötéves és annál idősebb gyermekek számára is oltási kötelezettséget tervez.

"Vegyészként azt mondom, hogy ezek borotvapengék. És látom, hogy az orvosok nem értenek eléggé a kémiához. De ők a testben, a kisgyerekekben, a terhes nőkben kémiai munkát végeznek. De most már önök, orvosok tudják, hogy mit csinálnak - és ha továbbra is injekcióznak, akkor gyilkosok. Menjetek ki, adjátok át ezt az információt az orvosaitoknak, a politikusaitoknak - és ha folytatjátok, ígérem, hogy a világ egyetlen bírósága sem fog megmenteni titeket." Dr. Andreas Noack

Ezt a videót kötelező megnézni, függetlenül az összes körülötte lévő kérdéstől. Kérjük, fedezze fel tovább, és ha van további információja, tegye meg kommentben.

Kérjük, tájékoztassa az összes kormánytisztviselőt is az itt és az oldal más cikkeiben közölt megállapításokról, hogy később ne mondhassák, hogy soha nem tájékoztatták őket. A kormánytisztviselőknek fel kell ismerniük egyéni felelősségüket és bűnösségüket, és határozottan cselekedniük kell, hogy megállítsák ezeket a nem oltásokat.

A COVID vakcinákban talált grafén "borotvapengék" (Dr. Andreas Noack)

Dr. Andreas Noack előadása a grafénhidroxidról a "vakcinákban"

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-feleseg-leirja-dr-andreas-noack-halalsugar-kinzasat