A COVID-19 vakcina népességcsökkentő programja most lép a végső fázisába, mivel a Fehér Ház most jelentette be, hogy 10 millió adag Pfizer és Moderna COVID-19 mRNS vakcinát vásároltak, amelyek ma váltak elérhetővé mind az 50 állam számára, hogy a következő hetekben 6 hónapos és 5 éves kor közötti csecsemők és kisgyermekek injekciózására készüljenek.

És mivel az FDA még csak tanácsadó bizottsági ülést sem tartott, nemhogy sürgősségi felhasználási engedélyt adott volna ki erre a korcsoportra, ezeknek a gyilkos oltásoknak a beszerzése és terjesztése ismét azt bizonyítja, hogy az FDA csak jóváhagyja, amit a gyógyszeripar akar.

És garantálhatom, hogy mind az 50 kormányzó engedélyezni fogja ezt a csecsemőgyilkosságot az államukban, megengedve az ostoba és tudatlan szülőknek, hogy megpróbálják visszaélni és meggyilkolni gyermekeiket.

Tehát mindazoknak a "konzervatívoknak", akik folyamatosan jönnek erre az oldalra, és megpróbálják előadni az ügyüket, hogy vannak "jó" kormányzók, akik ellenzik a Big Pharma-t, mint például Ron DeSantis vagy Kristi Noem, akiket gyakran említenek az itteni kommentekben, kérem, hagyják abba, mert ezek a kormányzók a Big Pharma bábjai, és már vér tapad a kezükhöz, amiért megengedik, hogy ezeket a gyilkos injekciókat beadják 5 évesnél idősebb gyerekeknek, miközben megvan a hatalmuk és politikai tekintélyük, hogy megállítsák ezt a gyermekbántalmazást az államukban.

De ha ezt megtennék, azzal feláldoznák politikai karrierjüket, és nyilvánvalóan többre tartják karrierjüket, mint az államukban élő gyermekek életét.

AZ Egyesült Államok MINDEN KORMÁNYZÓJA bűnös abban, hogy részt vesz e drága gyermekek életének meggyilkolásában és elpusztításában, még akkor is, ha azt állítják, hogy "életpártiak".

Nem érdemlik meg a dicséretünket, hanem le kellene őket tartóztatni és bíróság előtt el kellene őket ítélni, majd nyilvános kivégzéssel kellene szembenézniük.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/lehet-hogy-meg-tobb-tragedia-bontakozik-ki-a-szemunk-elott