A majomhimlő kampányt már évek óta tervezi a WHO/ WEF/ CEPI/ CDC/ Jynneos. A CDC-nek van egy nagy "Monkeypox Response Team"-je, és 2021 márciusában Münchenben tervezési gyakorlatokat tartottak, ahogy azt a Gyermekek Egészségvédelmének Dr. Tony O'Donnell elmagyarázta.

Dr. Judy Mikovits csatlakozik Mike Adamshez, és megdöbbentőnek tartja, hogy annak ellenére, hogy az elmúlt évben minden erőfeszítése ellenére, hogy figyelmeztette az embereket, és olyan emberek, mint Dr. Luc Montagnier, Dr. Dolores Cahill, Dr. Sherri Tenpenny és sokan mások, akik megjósolták ezt a tömeggyilkosságot, mégis megtörtént. "100 millió amerikait injekcióztak be egy szintetikus vírussal... a legveszélyesebb spike fehérjével, amely a HIV-ből, az XMRV-ből és a SARS-ból áll".

https://www.brighteon.com/16968069-4ce3-4282-a52d-c02f810c1b6c

Tömeggyilkos  Népirtó Fauci 1984 óta minden pandémia mögött ott áll. Emlékeztet minket arra, hogy a jelenlegi világjárvány laboratóriumi eredete aligha újdonság; hogy minden "világjárvány" laboratóriumi eredetű volt 1984 óta, amikor Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Anthony Fauci elkezdett dolgozni az NIAID-nél, kezdve az AIDS-szel.

"HIV/AIDS; emlékezni fogtok arra a történetre, hogy Tony Fauci, Bob Gallo, az NIH, a CDC, az FDA élén álló emberek már akkor is hazudtak nekünk. Tehát a forgatókönyv, a játékterv pontosan ugyanaz. "Tudtuk, hogy a spike fehérje, egyedül, a burokfehérje, egyedül a betegség, így mindannyian visszaléphetnek, mert épp most fecskendeztek be mindenkit a világon egy szintetikus halálos vírussal. Befecskendezték a mérget. A 'vírus' szó azt jelenti, hogy 'méreg', és ezt fecskendezték be mindenkinek a világon, úgyhogy most már hátrálhatnak, mert elértek a céljukat. Életre szóló vásárlóik lesznek, és sikerülni fog a tömeggyilkosság.

"Mindenkit meg fogsz ölni, aki HIV-fertőzött, meg fogod ölni Amerika 6%-át, aki XMRV-vel volt, amikor állítólag lebuktunk. A Xenotróp Murine Leukémiavírus az egér szinketin génje. Tehát tudtuk, hogy az egérvírus mindenkiben benne van a vakcinákból. Tudtuk, hogy az influenza elleni oltás miatt az emberek ki vannak téve a COVID halálozás kockázatának... szerintem mindenkinek fel kell ébrednie, hogy SOHA, SOHA, SOHA ne kapjon még egy oltást, és soha, soha, soha, soha nem fogunk még egy világjárványt látni.

 

 

A Covid indítéka az, hogy megölje a beteg embereket, hogy elkerülje a biztosítási trilliárdokat. "Egész pályafutásom alatt ezeket gyártottuk a laborjainkban. Ez volt a munkám." Azt mondja, a motivációjuk az, hogy "embereket öljenek és eltussolják ezeket a bűncselekményeket. Ne feledje, hogy elhamvasztják az embereket, így nem tudhatja, hogy ez a vakcinatörzs volt, így nem tudhatja, hogy igazunk volt 2011-ben, 1984-ben".

"Amikor a cikkünk, ami végül megjelent a Science-ben, 2009 októberében... és a kormány teljes felső vezetése rájött, hogy ezek a dolgok a mi laboratóriumainkból jöttek ki, és akkor átírták a történelmet. Úgy nevezték... 'egy 2-es biológiai biztonsági szintű szennyező anyag nem szándékos elterjedésének'. "Ez nem '2-es biológiai biztonsági szint', amikor ez fertőző rák, fertőző prosztatarák, fertőző petefészekrák, fertőző tüdőrák! És kik azok az emberek, akiket most beoltanak? Soha nem oltottunk be AIDS beteget! Nekik szerzett immunrendellenességük vagy immunhiányuk van! Nem tudnak megfelelő ellenanyagot vagy bármilyen immunválaszt létrehozni, ezért betegek. Akkor most miért adnának nekik injekciót, ha most az a szándék, hogy megöljék őket, és ezt "COVID"-nak nevezik - ez nem COVID! Ti hoztátok létre a rákot. Ti hoztátok létre a betegséget, és most meggyilkoljátok az áldozatokat, hogy elfedjétek a bűntetteiteket.

"40 éven át hazudtak nekünk... [A HIV-et] egy fertőzött vakcinával végzett hepatitis elleni oltási program terjesztette el. Ki hal meg a HIV első hullámában? Mindazok az emberek, akik HIV és XMRV vírussal rendelkeztek; egérvírusok a szennyezett vérellátásból. Ezt mutatta ki a könyvünk...

Nem keverhetsz állati szövetet, abortált magzati szövetet; hogy valójában a legveszélyeztetettebb emberekbe egy másik állat viromát fecskendezed be... és más vírusokat.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-majomhimlo-vax-hoax