A szokásosnál több tízezer brit halt meg 2022 májusa és decembere között, kizárva a Covidot mint halálokot, ami komoly kérdéseket vet fel, hogy miért haltak meg ilyen sokan.

Írja a “Daily Mirror” brit hírlap: https://www.mirror.co.uk/news/health/brits-dying-tens-thousands-dont-29955386

A vártnál több tízezer brit halt meg, és a szakértők nem egészen biztosak abban, hogy ez miért van így.

Tavaly májustól decemberig 32 441 többlethalálozás történt Angliában és Walesben, kizárva a Covidot mint halálokot.

A többlethalálozás azon emberek számát jelenti, akik az ötéves átlag felett haltak meg – a 2020-as év nélkül számítva, mivel abban az évben a Covid halálozási számai megugrottak.

Csak össze kellene adni 2+2-t. De mint tudjuk, az említett “szakértőket” nem ezért fizetik. Akkor sem lennének hajlandók felismerni az igazságot, ha szembe jönne és bemutatkozna nekik. Úgy látszik, van az a pénz, amennyiért érdemes ennyire hülyének lenni. ...

A tisztánlátás végett: az államnak nincs pénze, csak amit az adófizetőktől beszed, vagy külföldi hitelekből, amit előbb-utóbb szintén az adófizetőknek kell visszafizetni, kamatos kamattal együtt. Vagyis mindenképpen az adófizetőknek – “oltottaknak” és “oltatlanoknak” egyaránt – kellene finanszírozni az állam által elkövetett jogtipró egészségkárosítások következményeit.
Vajon miért nem jut eszébe senkinek a méreginjekciókat gyártó gyógyszermaffia 3 évi rekordprofitjából kártalanítani az áldozatokat? Talán mert még az sem fedezné az okozott horribilis károkat, és csődbe jutnának? Ki pénzelné akkor a korrupt politikusokat, a kilóra megvásárolt “szakértőket”, “tudósokat”, orvosokat és a hazug médiát?(Cassandra)

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-britek-tizezrevel-halnak-meg-es-fogalmunk-sincs-miert/