"Mi a Nő?" az a film amely felteszi azt az egyszerű kérdést, Mi is a nő? És felvonultat olyan szégyenteljes "szakértőket" akik ezt a kérdést sem megválaszolni nem tudják, sem pedig nem is akarják. Mert bármiféle értelmes válasz erre az egyszerű kérdésre, teljes mértékben szétzúzná az abberált, pusztító, rossz indulatú tevékenységeik ideológiai alapjait.

A film nézettségi mutatói letaroltak szinte minden más filmet. Ami reménykeltő, hogy a többségünk még mindíg épelméjű és van még remény.
Miután a Twitteren letiltották a film promótálását 2023 június 1., Elom Musk, a twitter CEO-ja szembement az árral és a Twitterben, a Covidos időkben beágyazódott cenzúrával szemben, ami dícséretes, akármilyen multat is cipel maga mögött. Elon Musk feloldotta a filmmel szembeni korlátozásokat, és a Twitter számai szerint, alig egy hét alatt több mint 150 millióan, egészen pontosan 170 millióan nézték meg ezt a filmet (2023 juniusi adat).

Kiemelkedő személyiségeket láthattok a videóban, akik sok-sok embert nyomorítottak meg köszönhetően az emberbarátnak hazudott tevékenységeiknek. Jó példa erre a fickó 8:39-kor, Dr. Marci Bowers. Aki nőnek gondolja magát. Több mint 2000 embert csonkított már meg Frankenstein-t játszva, átszabva embereket. Azzal hiú reménnyel kecsegtetve, hogy nőből férfit, férfiból nőt készít. Ami mellesleg nem lehetséges. Nem létezik olyan műtét sem pedig pirula ami megváltoztatná valakinek a nemét. Hiába vágják le a mellét, vagy éppen a péniszét, ez nem változtat azon, hogy az illető egy nő vagy éppenséggel egy férfi.

A videóban szereplő nő, 14:22, Michelle Focier. Mint elmondta, több Planned Parenthood kórházban is dolgozott. Erről a korházról azt érdemes tudni, hogy a vezető szereplő a meg nem született, időnként a megszületett, gyermekek megölésében. Ezen mondjuk nem csodalkozom, mert aki hajlandó egészséges embereket megcsonkítani, talán az ilyen embertől, a meg nem született gyermekek megölése sem állhat távol.

A gender szót nem fordítottam le, nem hinném, hogy van rá megfelelő szavunk. Mert még csak nem is nemi szerepről van szó. A gender szó azt a hamis ideológiát tükrözi, miszerint egy nő lehet férfi, és forditva. Vagy éppen ha valaki úgy érzi akkor lehet egy dugóhúzo, vagy éppen egy traktor. Kicsit kisarkitva a dolgot, de nem áll messze a szomorú valóságtól, mert vannak gender listák több tucat lehetséges gender-el.

"Gender Affirmation Care"-t "gender megerösítés gondoskodás"-nak fordítottam, ami nagyjából megfelel a jelentésének. De ami mögötte van az igazából nagyon-nagyon távol áll a gondoskodától. Ezt a fajta szó játékot ahogy elnevezték, a báránybőrbe bújt farkashoz tudnám hasonlítani. Valójában ez az u.n. gondoskodás, egészséges testek szétvagdosását, hormonokkal valo kasztrálást, egészséges testek megcsonkítását takarja. Szépen becsomagolt politikailag korrekt névvel, hogy ne legyen annyira visszataszító. Hasonló ahhoz amikor azok akik támogatják a nők jogát ahhoz hogy szabadon megölhessék/megölethessék a saját gyermeküket, "Pro-Choice" - "Választást-Támogató" elnevezéssel illetik magukat, ahelyett hogy a gyermekek megölését támogatók vagy valami hasonló, a valóságot jól kifejező nevet használnának, amely persze erös visszatetszést és undort váltana ki minden jó érzésű emberben.

Eredeti film:
Matt Walsh - What is a Woman? - The Daily Wire