A HAMIS Háború Ukrajnában

Miles Mathis

Első megjelenés: 2022. február 27.

Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy ezzel a címmel nagyon messzire mentem, de azért küldelek ide titeket, hogy lássátok, nem én vagyok az egyetlen, aki azt mondja, hogy ez egy pszichopata. Ez egy névtelen szerző, akit a Zerohedge-nél újranyomtattak, és ő csak a kezdet, de teljesen igaza van. És nem csak a fotókat, a filmet és a párbeszédet hamisítják. Hanem az egész készletet és a cuccot, felülről lefelé és alulról felfelé. Putyin csak a hollywoodi rosszfiú, akinek bajuszt kellene növesztenie, amit forgathatna, miközben gonoszul kacarászik. Valaki vegyen neki egy bolyhos fehér macskát és egy Mini-me-t. Ó, várjunk csak, ő már a saját Mini-me-je.

Még Sean Penn is benne van, hogy bebizonyítsuk, ez Hollywood. Bár Penn Putyin unokatestvére, valamiért mégis Zelenszkijjel fotózzák. Gondolom, Zelenszkij egy másik zsidó aktor mini-me unokatestvér. Már azelőtt tudtam, hogy ez egy kamu, mielőtt elkezdődött volna. Megjósoltuk, hogy egy hamis háborút fognak indítani, hogy elfedjék a Covid és a vakcina emberiség elleni bűntettét és a közelgő, kamionosok által vezetett forradalmat az USA-ban. Ez egy nyilvánvaló "wag-the-dog" pillanat, és Robert DeNiro biztos halkan kuncog a mini-me énjének valahol Malibuban.

Az imént említett két ok mellett ott van a szokásos harmadik oka is ennek a legújabb álháborúnak: a kincstárnak milliárdokat számlázni a bevetési költségekről, az új fegyverekről stb. Mindez egy újabb átverés, mivel valójában semmit sem vetnek be, és a fegyvereket 10 000%-kal drágították meg. És ne feledjék, mindez az önök adójából származik. Ha a föníciaiak nem tudják önöket halálos vakcinákért vagy olyan ösztönző csomagokért, amelyek csak a gazdagokat stimulálják, akkor egy hamis háborúval és az általános inflált árakkal fogják önöket megszívatni. Aztán, mivel a gazdagok egyre gazdagabbak lesznek, azt fogják mondani, hogy a gazdaság fellendülőben van. És ez így is van: a felső 1% által elkövetett rablások gazdasága úgy virágzik, mint még soha.

 

És persze az "alternatív sajtó", mint Tucker Carlson, Alex Jones, Mike Adams és a Gateway Pundit a háborút valóságosnak adják el. Ezt is megjósoltam. Arra utasították őket, hogy forgassák a vörös és a kékellenes dolgokat, de egyébként hagyják, hogy ez így menjen tovább. Emellett a régi atomháborútól való félelmet dobolják - ugyanazt a hamis ütemet, ami 1945 óta szól a háttérben. És ezúttal a Csernobilról szóló félelempornóval tetézik, mintha az még mindig forró lenne és készen állna a robbanásra. Tehát most, hogy a Covid-félelmetek egy kicsit alábbhagy, jobb, ha újra elkezditek gyakorolni a régi kacsázó- és fedezékgyakorlatotokat. Csak hogy tisztázzuk, nincsenek atombombák, és soha nem is voltak. Szóval maradjatok nyugodtak és mondjátok meg a föníciaiaknak, hogy húzzanak el.

https://mileswmathis.com/minime2.pdf

Ez a részlet Jim Stone www.jimstone.is

elég jól illeszkedik Mathis álláspontjához, bár ő úgy gondolja, hogy az atomháborús fenyegetés valós.

NEM GONDOLKODOM: Oroszország az első órában teljesen megsemmisítette Ukrajna légierőjét, és csak EGY gépük maradt, ami egy szomszédos országba repült leszállni, mert az összes ukrajnai leszállópályát megsemmisítették az ELSŐ ÓRÁBAN. Annyira rossz volt, hogy Ukrajnának csak EGY gép jutott a levegőbe, a többi a földön megsemmisült. Ezért NEM KÉPZELEM: Oroszország valójában szétrúgja a segget. NEM KÉRDÉS: Oroszország az első órában elsüllyesztette Ukrajna teljes haditengerészetét. Ez is seggberúgás. NEM KÉRDÉS: Ezért a nyugati média idiótái, akik Oroszországot fogatlannak nevezik, valójában nem lehetnek idióták, hazudnak, és ezt tudják. EZÉRT: NEM KÉRDÉS: Fogd a nyugati sajtó teljes diatribejét és dobd ki.

Ugyanaz a felfogás, mint Rappoport Mathisé -

A háború dobpergése, az erő heréje, a televízió Orwellje...

Jon Rappoport

Valami nincs rendben. És most nem a körbejáró képernyőfotókról beszélek, amelyek állítólag kartonfegyvereket mutatnak ukrán civilek kezében, vagy arról, hogy valaki néhány éve újra meghalt Ukrajnában; hanem arról, hogy a nagy in-your-face hírcsatornák túlóráznak a HARC-on.

 

Ezt vasárnap este (2/27) írom, szóval ki tudja, hogy holnap reggelre, a posztolásig milyen újabb gomolygó őrületet fognak kiköpni.

Ezek jegyzetek. A hírek túl gyorsan és dühösen érkeznek - minden egyes kijelentés képtelenebb, mint az előző.

A lényeg: Nem veszem meg, amit eladnak. Nem veszem be, amit látok. Nem veszem be, amit nem látok.

A háború dobpergése. Támogatnia kell Amerikát. És ez azt jelenti, hogy ki kell jelentened, hogy Putyin sokkal gonoszabb, mint Hitler. Így szól mindenki. Így mondják a demokraták és a republikánusok habzó szájjal. Tartsátok a gépeinket a levegőben. Készítsék elő az atomfegyvereket. Történetesen a mi nagy főparancsnokunk kedd este érkezik, hogy elmondja háborús helyzetjelentését a Kongresszusnak.

Az időzítés tökéletes.

Fújjátok be a termet metamfetaminnal. A képviselők a folyosó mindkét oldalán húsz másodpercenként fel fognak állni, hogy felharsanjanak a helyesléstől, miközben az öreg Joe - aki tele van pumpálva mindenféle gyógyszerrel, amit az orvosok csak ki tudnak találni, hogy talpon maradjon, és a szája a súgógéphez igazodva működjön - dühödt főparancsnoki szlogeneket zúdít az USA hatalmáról... a hírfejek pedig készen állnak majd arra, hogy az utána következő híradósok magas pontszámokat adjanak neki, és megpróbálják a közvélemény-kutatási számait, egyelőre, az egekbe repíteni... és megfordítani a félidős választásokat...

"Az öregemberben benne volt a dolog. Hűha. Felrázta a házat. Ez aztán az este, Bob. Ez elnöki volt. Mindkét oldal torkaszakadtából üvöltött. És most már motoros bandákról és esetleg kamionosokról is érkeztek hírek, akik Ukrajnába akarnak menni, és segíteni a népnek Putyin ellen harcolni...".

COVID? Védőoltások? Védőoltás okozta halálesetek és sérülések? Újabb CDC hazugságok leleplezése? Kötelezettségek? Szabadság-konvojok? Infláció? Soha nem hallottam róluk. EZ A HÁBORÚ. Tisztítsák meg a fedélzetet. Mindenki a harcálláspontokra! Jönnek az oroszok.

Ha már itt tartunk, hol vannak Ukrajnában? 150.000 katona szállta meg az országot?

18.000 automata fegyvert osztottak ki ukrán állampolgároknak Kijevben?

Akkor mondd meg nekem ezt. Láttál már videófelvételt tényleges fegyveres összecsapásokról ukrán civilek/katonák és oroszok között? Tényleges oda-vissza lövöldözés? (Nem utólagos dolgokat.) Én nem láttam.

 

Mivel az ukrán sajtó magas riadókészültségben van, és az országban milliónyi mobiltelefon működik, mostanra már sok fegyveres összecsapást kellett volna látnom, élőben. Ha vannak ilyenek.

Hallottad már azt a szót, hogy DRONES?

Nem hallottam. Szerintem az oroszoknak vannak drónjaik. De nem. Úgy tűnik, hogy az összes bejelentett légi harc repülőgépek között zajlik, pilótákkal a pilótafülkében. Csinálják a régi módon.

Látták azt a rendkívüli felvételt, amelyen orosz tankok és páncélozott járművek sora robbant fel és csavarodott össze egy csendes úton fényes nappal?

Ki és hogyan pusztította el őket? És a járművekben, vagy azok körül, láttak halott orosz holttesteket? Nem láttam. Szerintem elég sokan voltak. Hová tűntek? Ki vitte el őket, és miért? Ezeket az orosz járműveket Moszkvából távirányították?

Egy nyugalmazott amerikai tábornok a FOX/CNN műsorában azt állította: ezeket az orosz járműveket úgy küldték Ukrajnába, hogy egyáltalán nem gondoltak arra, hogy a vezetőik mit fognak tenni, amikor néhány óra múlva gyorsan kifogy az üzemanyaguk - mivel nincsenek utánpótlási vonalak. És ez volt Putyin haditerve. "Vezessetek, amilyen messzire csak tudtok, lőjetek a fegyvereitekkel magas épületekre, ürítsétek ki az üzemanyag-kapacitást, aztán csak üljetek ott". TÉNYLEG? EZ TÖRTÉNT? VALAKI ELFELEJTETTE AZ UTÁNPÓTLÁSI VONALAKAT? Ezt a forgatókönyvet kellene bevennünk?

Természetesen, mint minden mostani háborúban, az amerikai televíziós riporterek, akik "a helyszínen" vannak Ukrajnában, olyan csendes, kőből épített területeken csinálnak stand up-ot, ahol egyáltalán nem történik semmi, és ezek a "riporterek" New Yorkból és Washingtonból származó sajtóinformációkat közvetítenek. Ez a szokásos. "Kijevbe/Kijevbe küldünk az éjféli járattal, Fred. Ne felejtse el a sisakját. A fülhallgatón keresztül adjuk az AP híreket, te pedig csak ismételgeted őket..."

Közben a NATO magas riadókészültségben van, a nemzetközi fizetési szolgáltatók lezártak bizonyos orosz bankokat és számlákat, valami kormány (az ország nevét nem tudtam) vadászgépeket küld Ukrajnába. Tényleg? Ki fogja vezetni azokat a gépeket? Az ukránok? "Hol van a fék és a gyújtás? Mire valók ezek a gombok?"

 

Esetleg a szállító ország saját pilótákat is biztosít? Ez nagyon gyorsan zűrzavaros lehet. "Francia pilóták lelőttek egy orosz gépet ma reggel. Macron elnök tagadta, hogy ez háborús cselekmény lett volna."

Néhány képviselő azt mondta, hogy mit kellene tennünk? Küldjünk embereket Ukrajnába, hogy érvényt szerezzenek egy repülési tilalmi zónának az ország felett? Részeg volt, hogy elment az esze? Pontosan hogyan lehet ezt betartatni? Szerintem: FEGYVEREK. REPÜLŐGÉPEK.

"Az istenit, itt az ideje, hogy felálljunk és harcoljunk azokkal a ruszkikkal. Elég a pózolásból. Vegyük elő a régi filmeket, amelyekben az iskolásoknak megmutatják, hogyan kell az asztaluk alá bújni, amikor a fejükre hull az atombomba."

Persze, néhány hónappal ezelőtt túl könnyű lett volna azt mondani Putyinnak, hogy Ukrajna soha nem lesz NATO-tag. De a diplomácia sosem működik. Szüntessék fel az egész külügyminisztériumot.

Egy jó háborúra van szükségünk. Kitisztítja a csöveket. Újraéleszti a vért. Javítja a spermaszámot.

"Phil, azt akarom, hogy legalább egy kijevi/kiovi menekült vagy kitelepített személy, vagy akárhogy is hívják őket, amikor a föld alá bújnak - azt akarom, hogy legalább egy ilyen NŐ óránként az országos adásban mesélje el a történetét, mint a Wag the Dogban, mert nincs egy istenverte felvételünk sem az aktuális háborúról, és miért van ez? MEG TUDNÁ NEKEM VALAKI MONDANI? PERCEKIG TARTÓ UTCAI CSATÁKAT AKAROK LÁTNI, ÉS EMBEREKET, AKIK ÖSSZEESNEK."

"Jack, azért nincsenek felvételeink a háborúról, mert olyan helyekre küldjük a riportereinket, ahol nem történik semmi."

"Valóban? Nos, bárhol is folyik a háború, ott vannak emberek mobiltelefonokkal. Hol van az ő videójuk?"

"Fogalmam sincs."

 

Kedves olvasó, háború van. Valamiféle háború. De hogy milyen formája van, és hogy ki mit csinál kivel, és hogyan formálják meg a nyilvánosság számára... és hogy a formálás VAN-e a háború... és hogy pontosan mit jelent ebben az esetben a HÁBORÚ szó... ezek olyan kérdések, amelyeknek a jelenlegi válaszait nem veszem be. Nem veszem be, amit látok. Nem veszem be, amit nem látok.

Ha te vagy én lennénk a FOX/CNN vezetői, akkor ezt tennénk:

"Mike, vonszold ide a segged. Te vagy a legjobb elemzőnk. Látod ezt az Ukrajnáról készült térképet az asztalon? Szeretném, ha bekarikáznál minden kis területet, ahol harcok folynak. Aztán írd alá a neved minden terület alá. Mert ezekre a helyekre fogjuk küldeni az embereinket. Háborús tudósítóknak hívják őket. Ezt fogják csinálni, amikor odaérnek. A háborúról tudósítanak. Tudni akarom, hogy mi történik valójában. És megmutatjuk a közönségünknek. Nem akarok több felvételt látni arról, ami már megtörtént. Hülyének és figyelmetleneknek, és valószínűleg hazugoknak néznek minket. Hazugok vagyunk? Miért kell ezt a kérdést feltennem?"

Tudod, jelentse a HÍREKET. Ahelyett, hogy a dobot ütnénk.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/alhaboru-az-alvilagjarvany-nyomaban