Mondja meg Greg Hunt egészségügyi miniszternek, hogy NEM! A kormányközi tárgyaló testület (INB) 2022. március 1-jéig tartja első ülését.

2021. március 30-án - Ezek a miniszterelnökök összefogtak egy nemzetközi világjárványügyi egyezmény létrehozásáért:

J. V. Bainimarama, a Fidzsi-szigetek miniszterelnöke;
Prayut Chan-o-cha, Thaiföld miniszterelnöke;
António Luís Santos da Costa, Portugália miniszterelnöke;
Mario Draghi, Olaszország miniszterelnöke;
Klaus Iohannis, Románia elnöke;
Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke;
Paul Kagame, Ruanda elnöke;
Uhuru Kenyatta, Kenya elnöke;
Emmanuel Macron, Franciaország elnöke;
Angela Merkel, Németország kancellárja;
Charles Michel, az Európai Tanács elnöke;
Kyriakos Mitsotakis, Görögország miniszterelnöke;
Moon Jae-in, a Koreai Köztársaság elnöke;
Sebastián Piñera, Chile elnöke;
Andrej Plenković, Horvátország miniszterelnöke;
Carlos Alvarado Quesada, Costa Rica elnöke;
Edi Rama, Albánia miniszterelnöke;
Cyril Ramaphosa, Dél-Afrika elnöke;
Keith Rowley, Trinidad és Tobago miniszterelnöke;
Mark Rutte, Hollandia miniszterelnöke;
Kais Saied, Tunézia elnöke;
Macky Sall, Szenegál elnöke;
Pedro Sánchez, Spanyolország miniszterelnöke;
Erna Solberg, Norvégia miniszterelnöke;
Aleksandar Vučić, Szerbia elnöke;
Joko Widodo, Indonézia elnöke;
Volodimir Zelenszkij, Ukrajna elnöke.
Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója.

 

"A szerződés az Egészségügyi Világszervezet alkotmányában gyökerezne, bevonva más, e törekvés szempontjából kulcsfontosságú szervezeteket is, a mindenki számára elérhető egészség elvének támogatása érdekében."
https://www.who.int/news/item/30-03-2021-global-leaders-unite-in-urgent-call-for-international-pandemic-treaty

Más szóval, a TÁRSADALOM átfogóan beágyazódna - mindenkiben, mindenkiért. Éppen úgy, ahogyan Victoria állam miniszterelnöke, Daniel Andrews beágyazta a "Tiszteletteljes kapcsolatokat" az összes iskolai tantervbe; minden tantárgyba és minden gyermek számára.

"Ez a szerződés elősegítené az egész kormányzatot és az egész társadalmat átfogó megközelítést, erősítené a nemzeti, regionális és globális kapacitásokat és a jövőbeli világjárványokkal szembeni ellenálló képességet."
https://www.who.int/news-room/commentaries/detail/op-ed-covid-19-shows-why-united-action-is-needed-for-more-robust-international-health-architecture

Úgy tűnik, hogy a WHO és a világ vezetői süketek az orvosi, tudományos és civil hangokra, amelyek az elmúlt két évben cáfolták a COVD "világjárványt" és a veszélyes COVID injekciókat. Ha a világ országai nem hallgatnak a bibliai figyelmeztetésre, hogy jöjjenek ki maguk közül és váljanak külön, akkor még több pusztulás lesz. Sajnos és sajnos.

"A Kormányközi Tárgyaló Testület (INB) 2022. március 1-jéig tartja első ülését (a munkamódszerekről és az ütemtervről való megállapodás céljából), a második ülését pedig 2022. augusztus 1-jéig (a munkatervezettel kapcsolatos előrehaladás megvitatására). A testület nyilvános meghallgatásokat is tart majd, hogy tájékozódjon a tanácskozásairól; 2023-ban jelentést készít az elért eredményekről a 76. Egészségügyi Világközgyűlésnek; és 2024-ben benyújtja az eredményét a 77. Egészségügyi Világközgyűlésnek megfontolásra."
https://www.who.int/news/item/01-12-2021-world-health-assembly-agrees-to-launch-process-to-develop-historic-global-accord-on-pandemic-prevention-preparedness-and-response

 

"Brazília, Egyiptom, Japán, Hollandia, Hollandia, Dél-Afrika és Thaiföld alkotja a WHO Kormányközi Tárgyaló Testületének (INB) elnökségét, amelynek feladata egy WHO-egyezmény, megállapodás vagy más, a világjárványok megelőzéséről, a felkészültségről és a reagálásról szóló nemzetközi eszköz kidolgozása és megtárgyalása."
https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/
Posted on február 2, 2022 by Thiru

"2022. augusztus 1-jéig a WHO Kormányközi Tárgyaló Testületének el kell döntenie, hogy a WHO pandémiára való reagálása milyen utat válasszon: 1) a 19. cikk szerinti egyezményt, 2), a 21. cikk szerinti megközelítést (rendeletek), vagy 3) a 23. cikk szerinti megközelítést (ajánlások), vagy a három kombinációját."
"A 2022. március 1. (az INB első ülése) és 2022. augusztus 1. (az INB második ülése) közötti időszak döntő fontosságú lesz bármely jövőbeli eszköz sikere szempontjából."
https://www.keionline.org/37036

Mivel Greg Hunt ausztrál miniszter úr mindent tud erről a tervezett WHO nemzetközi szerződésről, tiltakozásunk levelek özöne érkezik hozzá.

Dr. Astrid Stuckelberger szerint minden országnak nyilvános tiltakozó levelet kellene küldenie a WHO-nak, amelyben közli, hogy népe NEM fogadja el egészségügyi minisztere aláírását.

Egyetértek.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-who-a-halalos-covid-oltasoktol-fuggetlenul-kotelezne-a-vilagot-a-nemzetkozi-vilagjarvanyugyi-egyezmenyre