Az oltások a mulasztás bűntette - a valós világbeli hatások vizsgálatának elmulasztása, teljes mértékben az elméletre hagyatkozva.

Hol van a csavarás?

-Egyedül az Egyesült Államokban a bejelentett COVID oltás okozta sérülések száma meghaladta a 600 ezret. A Harvard Pilgrim jól ismert tanulmánya arra a következtetésre jut, hogy a bejelentett oltási sérülések számát meg kell szorozni 100-zal, hogy valódi számot kapjunk...

Minden olyan területen, ahol az információ létfontosságú, a kihagyások gyakran rosszabbak, mint a hazugságok.

Ebben a cikkben rámutatok egy ilyen égbekiáltó mulasztásra, amikor a COVID vakcinák biztonságosságáról van szó.

A vakcinák okozta sérülések és halálesetek nyomon követése az adatbázisokba beküldött jelentéseken keresztül az egyik út; egy másik út a beoltott emberek közvetlen vizsgálata lenne.

Megfelelő tanulmányok nem készültek. Mellőzték.

Ez egy megfelelő tanulmány lenne: Kezdetnek, annak alapján, amit sok klinikus lát, valódi markerek kifejlesztése/megerősítése a következőkre: vérrögök, beleértve a mikrorögöket is; bizonyos szívműködési zavarok; vetélések; menstruációs ciklus zavarai; meddőség; toxikus hatások a sejtekre (pl. a grafén-oxid jelenléte); a spike fehérje megjelenése a sejtekben, a test olyan területein, ahol a fehérjének nem kellene megjelennie.

Regisztráljanak egy szerény kísérleti vizsgálatban 1000 olyan személyt, akik megkapták az RNS COVID vakcinák egyikét. Végezzen vizsgálatokat ezeken az embereken (vér, szövetek, képek), és keresse ezeket a markereket.

NEM egy beteg vérének néhány fotójáról beszélek. Kezdetnek egy teljes, 1000 emberen végzett vizsgálatról beszélek.

Azt gondolná az ember, hogy egy ilyen tanulmányt már elvégeztek, mert csak a nagy tudatlanok vagy bűnözők nem veszik észre, hogy amikor anyagokat fecskendeznek be az embereknek, akkor a hatásokat a HATÁSOK TANULÁSÁVAL kell felfedezni.

Valaki kap egy ütést a fejére, te lefényképezed a fejét, és megnézed a hatását. Valaki 10 összetevőt tartalmazó folyadékot fecskendez be valakinek, te teszteket végzel, hogy kiderítsd, milyen negatív következményekkel járhatott.

Sajnos a legtöbb embert annyira hipnotizálja az orvostudomány IDEÁJA, hogy azt feltételezik, hogy ha egy vizsgálatot nem végeztek el, akkor nem is kell elvégezni.

A laboratóriumi dolgozók szerte a világon megkínozzák a kísérleti állatokat azzal, hogy egy új kozmetikumban lévő vegyület egyre nagyobb és nagyobb adagjait adják be nekik, hogy felfedezzék azt az adagot, amely megöli az állatokat. Ártalmatlan tesztek elvégzése olyan embereken, akik egy új vakcinát kaptak, azonban szóba sem jöhet.

Hogy betekintést nyerjünk azokba a tudósokba, akik elutasítják az általam javasolt tesztek elvégzését oltott embereken, ezek ugyanazok a tudósok, akik azt mondják: "Igen, számos ember meghalt az oltás után, de nincs bizonyíték arra, hogy az injekció okozta ezeket a haláleseteket".

Ezt úgy értik, hogy "Nem vizsgáltuk meg, hogy az oltóanyag okozta-e a haláleseteket, és ráadásul nem tudjuk, hogyan állapítsuk meg az okozati összefüggést. Ezt soha nem dolgoztuk ki."

Ami olyan, mintha azt mondanánk: "A vegyi anyag, amely a gyárban lévő csőből került a folyóba? Nem végeztünk elegendő vizsgálatot a vegyszerrel kapcsolatban ahhoz, hogy megállapítsuk, okoz-e rákot. Ezért a 96 rákos felperesnek, aki beperelte a vállalatot, nincs ügye. Az ok-okozati összefüggés nem bizonyítható. Soha nem is lesz bizonyítható, mert soha nem fogjuk tanulmányozni a vegyi anyagot".

Van még egy másik tényező is. Sokakat, akiket érdekelnek a botrányok, csak a nyílt bűncselekmények részletei érdekelnek. "Lelőtték és a holttestét egy szeméttelepen temették el? Vannak képek a bomló holttestről? A gyilkos az áldozat húgának a felesége volt? Ő is benne volt?"

"Clinton és Monica egy kis szobában az Ovális iroda mellett? Láttad a fotót a foltos ruháról?"

Ha azt mondod ezeknek az embereknek, hogy a legnagyobb botrány egy helyzetben a Kihagyás - mi az, ami nem történt meg, mit kellett volna tenni, de nem tették meg -, elhalványulnak és elsétálnak.

Tegyük fel ezeknek az embereknek a következő kérdést: Melyiket szeretnéd jobban? Nézni egy mikroszkópos fotót egy oltott személy egyetlen vércseppjéről, amelyen esetleg egy kacskaringós vonal látható, ami egy élő organizmus lehet? Vagy TUDNI, hogy a 3,6 milliárd embernek beadott vakcina abszolút szükséges biztonsági vizsgálatát soha nem végezték el?

"Hadd lássam a képet. Látni akarom a képet. Hol van a csavarás?"

Ez a cikk azoknak szól, akik a másik választ adják.

És azoknak a tudósoknak, akik tudják, hogy a tömeges csonkítás és gyilkolás egyben mulasztásos bűncselekmény is.

"Azért tudjuk, hogy a vakcinák biztonságosak, mert nem vizsgáltuk azokat az embereket, akik megkapták a vakcinát."

https://pokolafoldon.hu/pandemia/covid-vakcina-hianyzo-kulcs