Ahogy sejtettük! Nem minden vakcinatétel egyforma, 20-30%-uk okoz mellékhatásokat

Ha kétségei voltak ezekkel az oltóanyagokkal kapcsolatban, ez bebizonyítja, hogy az ösztönei helyesek voltak! Ez hatalmas hír! Most már 100%-ban megerősítést nyert, hogy nem minden génterápia egyforma. Ez egy ördögi terv volt, hogy a mérgező oltást csak a lakosság egy bizonyos százalékának adják be, hogy ne legyen tömeges lázadás az oltások ellen.

 

Azok is, akik az ártalmatlan placebo sóoldatos injekciót kapták, a "reklámozók és promóterek" lettek mindenki más számára, hogy az oltás tökéletesen biztonságos. Azonban ahogy telik az idő, és egyre több oltást kapnak a tömegek, exponenciálisan nő az esélye annak, hogy veszélyes oltást kapnak.

Végül nagyon valószínű, hogy valaki olyan mérgező injekciót kap, amely rossz hatással van rá, és betegséget, esetleg halált okoz. Nyilvánvalóan ez az oka annak, hogy az orvosok és a kormány emlékeztető oltásokat alkalmaznak, és nincs vége az egyre több és több oltás beadásának.

Azokat az embereket, akik megkapták az oltásokat és nem betegedtek meg, arra fogják ösztönözni, hogy folyamatosan újabb oltásokat kapjanak, hogy elkerüljék a Covid 19-et. És mivel elég szerencsések voltak ahhoz, hogy ne kapjanak véletlenszerűen olyan oltást, amely egy veszélyes tételből származik, nincs okuk arra, hogy ne kapják meg az emlékeztető oltásokat.

Ez egy hatalmas leleplezése az igazságnak, amire szükségünk volt, hogy segítsünk bebizonyítani, hogy nem minden oltás volt egyáltalán a vakcina, hanem csak egy ártalmatlan placebo. Ez azt is jelenti, hogy az a nagyszámú ember, aki placebo-oltást kapott, nem adhatja tovább a tüskés fehérjeürítést sem. Csak azok, akiknek mellékhatása volt, és túlélték, azok ontanák ki és jelentenének veszélyt másokra.


https://beforeitsnews.com/alternative/2021/11/just-as-we-suspected-not-all-vaccine-batches-are-the-same-20-30-cause-adverse-reactions-video-3761946.html

https://beforeitsnews.com/alternative/2021/11/just-as-we-suspected-not-all-vaccine-batches-are-the-same-20-30-cause-adverse-reactions-video-3761946.html

https://pokolafoldon.hu/pandemia/nem-minden-vakcina-egyforma-20-30-uk-okoz-mellekhatasokat