2021. november 18., csütörtök

A következő fegyverük a Marburg, az Ebola vagy a himlő lesz

 

HIMLŐ BIOWAR

A jó hír, hogy a Bideni oltási mandátumot szinte biztosan el fogja dönteni a Hatodik Kerületi Fellebbviteli Bíróság. Ezzel Biden megsemmisítő vereséget szenved az amerikai nép tömeges kiirtására irányuló, "vakcinás" biofegyverek segítségével végrehajtott kísérletében.

A rossz hír az, hogy amint az oltási mandátumot megsemmisítik, a globalisták kénytelenek lesznek a következő pusztító stratégiájukhoz folyamodni, hogy elérjék népirtási és elnéptelenedési céljaikat. Úgy tűnik, hogy a következő fegyverük a Marburg, az Ebola vagy a himlő lesz.

A himlő a legvalószínűbb választás, mivel rendkívül fertőző, és szinte senki sem rendelkezik ellene immunitással. Bill Gates többször is figyelmeztetett - hátborzongató vigyorral -, hogy Amerikának készen kell állnia egy himlő okozta terrortámadásra, amely az amerikai repülőtereket célozza meg. Amikor Bill Gates ilyesmire figyelmeztet, az általában azért van, mert a globalisták tervezik a végrehajtását.

A Yahoo News a héten arról számolt be, hogy a Merck egyik laboratóriumában "himlő" feliratú fiolákat találtak, ami sérti az amerikai törvényeket. Az Egyesült Államok kontinentális részén csak a CDC atlantai létesítménye jogosult himlő elleni fiolák tárolására. Mit csinál tehát a Merck - egy oltóanyaggyártó - a himlőampullákkal?

Nem lenne őrültség feltételezni, hogy a következő nagy biofegyver kibocsátáson dolgoznak, hogy a himlő elleni vakcinákból származó profit újabb hullámát generálják.

De a globalisták himlőoltás sokkal többet érnek el, mint pusztán az elnéptelenedés...

A himlőoltás okozta halálesetek eltemetése és a 2022-es félidős választások megállítása.

Az emberellenes globalisták szándékos himlőfelszabadításának hatása a kovis vakcina okozta halálesetek eltussolása lenne, amelyek már most kezdenek vadul felgyorsulni. Emberek milliói fognak meghalni világszerte a kovis vakcinák miatt csak a következő hat hónapban, ahogy az immunszuppresszió, az antitestfüggő felerősödés és a rákos daganatok növekedése mind felgyorsul. A globalista összeesküvés kétségbeesetten próbálja elterelni a világ figyelmét a vakcina elnéptelenedési hatásairól, ezért szükségük van valami nagyobb tömeges halálesetet okozó katasztrófára, hogy átvegyék a felelősséget.

Másodsorban, egy himlőjárvány kitörése azt is lehetővé tenné a washingtoni bűnözők számára, hogy nemzeti vészhelyzetet hirdessenek és felfüggesszék a 2022-es félidős választásokat, ahol valószínűleg politikailag lemészárolnák őket. A jelenlegi közvélemény-kutatások, ha a választási eredményekre vetítik, azt mutatják, hogy a demokraták nagy valószínűséggel elveszítik a képviselőházat, a szenátust és számos állami kormányzóságot és állami törvényhozást, így Biden (vagy Harris) az alkotmányellenes végrehajtási rendeleteken kívül (amelyeket a bíróságok folyamatosan lelőnek) nem rendelkezik más tényleges hatalommal.

A demokratáknak tehát egy nagyobb katasztrófára van szükségük ahhoz, hogy a 2022-es választások elmaradjanak. A himlő (vagy a Marburg) a "tökéletes" választásuk, tekintve, hogy nulla tiszteletet tanúsítanak az emberi élet iránt, és az utolsó élő amerikait is feláldoznák, ha ezzel hatalmon maradnának. Olyanok, mint az őrült, elmebeteg állatok, akik bármire hajlandóak, hogy fenntartsák a hatalmukat.

Bill Gates olyan képet fest, mint a "12 majom" a himlő reptéri kibocsátásával.

Yahoo News:

Bill Gates arra figyelmeztette a kormányokat, hogy készüljenek fel a himlőterrortámadásokra és a jövőbeni világjárványokra, milliárdokat fektetve a kutatásba és fejlesztésbe.

A Microsoft alapítója felvetette, hogy a "baktériumjátékok" felkészíthetik a nemzeteket az olyan bioterrorizmusra, mint a repülőtereken végrehajtott himlőtámadások. Gates úr figyelmeztetett, hogy a bioterrorizmus okozta járványok rosszabbak lehetnek, mint a természetes úton terjedő járványok.

Miért pont a himlőt és a repülőtereket választotta Bill Gates példának? Mert ez a leghatékonyabb módja a bioterroristák - azaz a népességfosztó globalisták - számára, hogy megindítsák a következő bioháborújukat. Ez a jelenet a 12 majomból, a Bruce Willis és Brad Pitt főszereplésével készült disztópikus sci-fi filmből származik.

Ráadásul a himlő globalista terjesztése valószínűleg csapdába ejtene sok oltásszkeptikust és maszkellenes egyént, akik megszokták, hogy a nyilvánosság előtt kevés óvintézkedést tesznek. Míg a "covidról" kiderült, hogy alig több, mint egy átnevezett influenza, a fegyveres himlő halálozási aránya legalább 30%, és konfigurációjától függően sokkal magasabb is lehet. Ahhoz, hogy az amerikaiak túléljék a himlőt, hosszabb időre - talán egy egész évre - be kellene zárkózniuk, gyakorlatilag élelmiszer-, üzemanyag-, gyógyszer-, víz- és egyéb alapvető készletek nélkül. Sokan, akik elvetették a kovász súlyosságát, véletlenül kitennék magukat a himlőnek, ami pusztító következményekkel járna.

Minél nagyobb a válság, annál inkább érvényesíthetik hamis hatalmukat a hatalmon lévők, és foszthatják meg az embereket az alapvető polgári szabadságjogoktól (és emberi jogoktól). Ezért a himlő elleni bevetés a leghatékonyabb stratégia, amit az emberellenes globalisták most követhetnek az emberiség további leigázása és az Amerikai Egyesült Államok szétzúzása érdekében.

Vajon tényleg meghúzzák a ravaszt és szabadon engedik? Nem tudhatjuk előre, de már láttuk, hogy hajlandóak más szörnyű fegyvereket is bevetni az emberiség ellen, amelyek tömeges halált okoznak az egész bolygón (pl. a tüskés fehérje "vakcina" injekciókat, amelyek biológiai fegyverek gyilkos fegyverei).

Az OurWorldInData.org szerint a világ lakosságának 52,4%-a kapott kovidózis elleni vakcinát. Ez több mint 4 milliárd embert jelent, és ez a szám naponta közel 30 millióval nő. A vakcinák 50%-os hosszú távú halálozási arányával - amely felöleli a rövid, közép- és hosszú távú halálozási okokat - ez azt jelenti, hogy a globalisták gyakorlatilag naponta 15 millió embert mészárolnak le.

Ez napi KÉT náci holokausztot jelent, minden nap, ahogy az oltóanyag holokauszt folytatja az emberiség tömeggyilkosságát. Az összes haláleset nem azonnali, így évekbe telik, mire ezek a számok teljesen realizálódnak, de amint egy embert beoltanak, a halál órája már visszaszámol.

A himlőhelyzettel kapcsolatos teljes részleteket a mai Situation Update podcastban olvashatják a Brighteon.com-on keresztül:

Brighteon.com/757a7df2-9d8c-412f-8095-d2aba1dff321

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-kovetkezo-fegyveruk-a-marburg-az-ebola-vagy-a-himlo-lesz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése