Már korábban is kijelentettem, és ezután is ezt fogom tenni: háborúban állunk, és ezt a háborút a tűhegyeken vívjuk. Mindenhol kitör, és azok számára, akik sportolnak (minden szinten), a gyilkos mezők a pályák, amelyeken részt vesznek.

A grafén-oxid által okozott szívizomgyulladás a Mag-Jab-ban.

Korábban már írtam arról, hogy egyre több focista szenved szívrohamot a pályán való játék közben.

A cikk megjelenése óta egyre több labdarúgó és más profi sportoló szenvedett szívmegállást.

Hasonlóképpen, a mainstream médiában számos olyan hírességről/médiaszemélyiségről számoltak be, akik "rövid betegség után" hunytak el, általában azután, hogy megdöfték őket. Más szóval, az emberek karjába pumpált aljas fiolák által okozott károk és halálesetek eltussolása folyik.

A Mag-Jab és az emberek korai halála közötti magától értetődő kapcsolatot mindenáron elhallgatják.

Forrás: Jonny Mag-Jab Confesses his Culpability in Mass Murder

Az alábbi videóban Ricardo Delgado és Dr. Sevillano Orwell Cityből végigfutja a bizonyítékokat, és magyarázatot ad arra, hogy mi történik a Mag-Jab-olt sportolók testében, akik egyre nagyobb számban halnak meg a gyilkos mezőkön.

Ricardo Delgado: Lássuk, pontosan hogyan hat egymásra a sport és a vakcina. José Luis, emlékszik arra, hogy tegnap olvastunk egy tudományos cikket, amely leírta, hogy a szívsejteket hogyan lehet távolról és vezeték nélkül, fotonok és elektromágneses mezők segítségével modulálni vagy stimulálni, hogy az impulzus háromszorosára növelhető vagy csökkenthető legyen, és így tovább, a divatos grafén nevű anyag segítségével? Grafén-oxid.

Azt látjuk, hogy azok az emberek, akik bizonyos frekvenciával sportolnak -még a sportolók is-, életüket vesztik és súlyosan megbetegszenek. Készítettünk egy rövid riportot a témában. Most megmutatjuk.

Bevezető: A sportolói életmódot a sportolói életmóddal kapcsolatban: Sportolók "oltás" okozta halálesetek és súlyos megbetegedések. A szervezetben lévő grafén öl.

 

Címszavak:

* 13:00-kor beoltottak, éjfélkor meghaltam": egy sportoló meghalt az oltás után a Jaroszlavl régióban.
* Beoltják és Spanyolországba megy: szívrohamban halt meg egy tornatanár.
* Alexaida Guédez maratoni futó szívrohamban halt meg.
Alexaida Guédez carabobói futó tragikus halála sokkolja a sportvilágot.
* Pedro Obiang: a 29 éves profi labdarúgó a COVID-19 oltás után szívizomgyulladásban szenved, lehetséges a karrierje vége.
* Kerékpáros szívrohamban hal meg kerékpározás közben Fuerteventurán.
* MLK Trail futó életet ment, miután a verseny közepén szívrohamot kapott.
* A Bayernnél dolgozott. A világbajnokságok góllövőlistájának drámája. Miroslav Klose trombózist szenved és már nem fog tudni irányítani.
* Egy röplabdázó azt állítja, hogy a védőoltás okozta a szívproblémáit.
* Az atlétika sztárja, Cameron Burrell, Carl Lewis keresztfia 26 évesen tragikusan meghal.
* Olaszország: Obiang szívizomgyulladásban szenved az oltás után, csak 6 hónapig játszhat.
* Palomerában meghalt egy triatlonverseny 46 éves résztvevője.
* Kingsley Comant szívprobléma miatt megműtötték.
* Marílio Costa Leite (46 éves) meghalt, miután Pfizer védőoltást vett be.
* Robert Lima szívmegállásban halt meg, miközben a barátaival focizott. Az ausztrál úszó aranyérmes
* Madison Wilson 27 éves, kórházi intenzív osztályra került, nem kapott levegőt annak ellenére, hogy teljes mértékben beoltották.

Természetesen a kurválkodó elöljárók, a bűnrészes orvosi szakemberek és a hozzájuk kapcsolódó nyálas szájú apologéták a Nagy-Pharma mészárlásról ismételten hazudnak, amikor azt állítják, hogy mindez csak véletlen egybeesés, vagy hogy a Covid volt az, ami megölte őket, és hogy nincs kapcsolat a Mag-Jab és a sport gyilkos mezején bekövetkező egyre több haláleset között.

A fordulópont azonban közeledik, és a Mag-Jab apologéták mindegyike, bármilyen munkát is végez, hamarosan megvetetté válik. Nem használom ezt a kifejezést könnyelműen - amikor elegendő számú ember rájön, hogy pontosan mit tettek velük, rokonaikkal és barátaikkal, és hogy a hazugok nemcsak az aljas fiolákat terjesztették, hanem eltussolták az ezzel kapcsolatos haláleseteket és a rögtönzéssel kapcsolatos mellékhatásokat is, akkor azok, akik a propagandát terjesztették, gyilkos árulóként kerülnek a célkeresztbe.

https://pokolafoldon.hu/blog/a-gyilkos-mezok