Egyre több információ kerül napvilágra Orbán sötét ügyleteiről. Az egyik legfontosabb stratégia a rezsicsökkentés volt. Mindig bizonygatta és a számlákra feltüntették, hogy mennyit spóroltunk a rezsicsökkentéssel. Azonban, amit ott feltüntettek, az csak egy szám valójában és semmi köze nincs a világpiaci árakhoz. Annál inkább a kapzsisághoz!
Paks 1kw-ot 6,5Ft-ért állít elő, gazdasági érdekből ezt 11,5Ft-ban állapították meg. Ha valóban rezsit csökkentett volna a kormány, akkor ezt az energiát 27Ft./kw-ban kellett volna értékesíteni a lakosságnak. A gázzal nyerte a legtöbbet a kormány, hiszen a gáznak az ára egyáltalán nem követte a világpiaci árát, hanem Magyarországon folyamatosan nőtt.
Oroszország a háború előtt 25%-al csökkentette a gáz árát, de Orbánék nem! Ugyan ezt tapasztalhattuk az üzemanyag áraknál is, hiszen csak 4-5Ft-ot csökkent, majd 15%-al mindig emelkedett. Magyarország, még mindig kedvezményesen vásárolja a gázt az oroszoktól, ezért tudott eladni Szerbiának olyan sok földgázt és a folytatásban több országnak is szállítani kíván, amit a magyar fogyasztókkal akarnak kifizettetni. Újabb milliárdok vannak kilátásban, hatalmas üzlet Orbán haverjainak és saját maguknak. A magyarok csendben szemlélik és elhiszik, hogy mindez a háború miatt van. Erről a sötét ügyletekről, pedig tudomásuk sincs és ők fizetik meg a gáz kupeckodását. Azonban a magyar nemzetnek ebből semmiféle haszna nem származik. Jó reggelt magyarok!

https://fmr-europe.com/news.php?extend.532