Viviane Fischer német ügyvéd egy 2022. május 28-án megjelent interjúban dr. Wolfgang Wodarg tüdőgyógyásszal (ő akadályozta meg, hogy 2009-ben a sertésinfluenza kapcsán megtörténjen mindaz, ami a kovid kapcsán történt) és prof. Ulrike Kämmerer biológussal beszélgetett a majomhimlőről.

Dr. Wodarg régen oltott himlő ellen embereket és sok tapasztalata van a himlős megbetegedésekkel kapcsolatban. Elmesélte, hogy nagyon sok kísérletet végeztek az amerikaiak Kongóban az 50-es években és a kísérletek során majmokat fertőztek meg himlővírussal. Érdekesség, hogy aztán 1958-ban pont Kongóban fedezték fel a majomhimlőt, ott tört ki elsőként majomhimlő-járvány. (1. kép)

(1. kép)

Ezután kezdődtek az oltóanyagkísérletek a majomhimlő ellen, megindult a gyártás és oltottak is embereket a piacra dobott vakcinával. Az akkori cég, a “Bavarian Nordic AG” ma is létezik és jelenleg emelkedik a tőzsdén a cég részvényeinek értéke.

Hogy most miért jutott eszébe bárkinek is, hogy majomhimlővel fertőzött emberek után kutasson? Mert 2021 márciusban volt egy majomhimlő-pandémia szimuláció. (2. kép) Itt történt a figyelmeztetés, hogy fel kell készülni egy ilyen járványra és be kell szerezni a szükséges oltóanyagokat. Elgondolkodtató, hogy a szimuláció egy olyan szervezet rendezésében történt, amely a nukleáris biztonságért felelős, most viszont valamiért a bioterrorizmusra fektették a hangsúlyt. Hogy miért éppen ezt a betegséget választották ki a gazdag választékból, lehetne azzal magyarázni, hogy a hadsereg is sok kísérletet folytatott a himlővírusokkal.

(2. kép)

Számos himlőszerű kiütésekkel járó betegség létezik, ilyenek a herpeszvírus okozta megbetegedések. A Herpes-simplex-1 például a stressztől is előjöhet és hólyagok keletkeznek a szájon. A Herpes-simplex-2 a nemi szerveken okoz elváltozásokat. Viszont ahogy a korona esetében senki nem tesztelt influenzára, a jövőben valószínűleg senki nem fog herpeszre tesztelni, hanem kizárólag csak majomhimlőre. A Herpes Zoster virusok ugyancsak kiütésekkel járnak és egy fertőzés után a szervezetben, az idegpályákon maradnak. Ha sikerül megijeszteni a legkülönbözőbb herpeszvírus-fertőzötteket és elérni, hogy elrohanjanak az orvoshoz, akkor második lépésben egy, a kovid-PCR-teszthez hasonló, alkalmatlan teszttel lehet máris generálni a hamis pozitív majomhimlős eseteket.

A gyerekeknél gyakran előfordul a Molluscum contagniosum, ami náluk leginkább az arcot érinti, ugyanez a betegség felnőtteknél a háton, combokon és nemi szerveken is megjelenhet. (3. kép) Ez is egy potenciális jelölt a hamis pozitív PCR-teszthez.

(3. kép)

A Herpes Zostert (4. kép) könnyen megkapják immungyenge emberek és a bárányhimlő ellen oltott gyerekeknél is előjöhet. A kovid-géninjekciók után is az immungyenge állapot az oka annak, hogy az övsömör sokaknál megjelenik. Tulajdonképpen egy AIDS-hez hasonló immunállapot jön létre a vakcina miatt.

(4. kép)

Prof. Kämmerer a majomhimlő terjedésével kapcsolatban elmondta, hogy Kongóban is csak egy kis embercsoportot érintett a betegség, mivel a vírus nem tud gyorsan és könnyen terjedni, nem is képes tömeges megbetegedéseket okozni. A normál himlővírus legalább két laborban megtalálható és a Merck cégnél is, ami egy német kémiai-és gyógyszeripari cég. Akkor lenne tényleges problémája az emberiségnek, ha a rendes himlővírust engedné valaki szabadon a laborból.

Dr. Wodarg egy 2004-es tanulmányt mutatott, (5. kép), melyben a hadsereg és Antony Fauci is közreműködött. Ebben a kísérletben majmokat fertőztek meg himlővel, hogy a kezelési lehetőségeket vizsgálják.

(5. kép)

Prof. Kämmerer egy egészen friss 2022 februári publikációra hívta fel a figyelmet. (6. kép) A munkában kérdőjellel, lehetséges fenyegetésként nevezik a majomhimlőt a szerzők és definiálják a gyanúesetet, a bizonyított esetet, a valószínű és nagyon valószínű esetet. A diagnosztikához az IgM antitestek tesztelését, a PCR-tesztet és a vírusizolációt sorolják.

(6. kép)

A 7. képen látható a valódi, majomhimlő okozta bőrelváltozás. A kezdeti szakaszban egy fehéres hólyag jelenik meg, a következő szakaszban a hólyag felszakad és elindul a gyógyulás, az utolsó szakaszban képződik rajta egy száraz réteg, ebben a szakaszban a leginkább fertőző a betegség. Legalább 5 ilyen bőrjelenség szükséges egy biztos diagnózis kimondásához a februári tanulmány szerint.

7. kép

Ami felettébb különös, hogy a 2022 februári tanulmány szerzőinek többsége a Bavarian Nordic cég dolgozója, vagyis az egyetlen olyan cégé, amely jelenleg oltóanyagot tud biztosítani a majomhimlő ellen. (8. kép)

(8. kép)

Másik érdekesség, hogy az első németországi majomhimlős beteg ugyanabban a kórházban, ugyanannál a kezelőorvosnál landolt, mint az első németországi kovidos beteg. A kezelőorvos úgy nyilatkozott a bajor rádióban, hogy a beteg a pozitív PCR-tesztet követően került hozzá. A rádió azonnal megszólaltatott egy virológust is, aki szerint a majomhimlő-járvány rizikója nagyon csekély, a fertőzés nem terjed aeroszolon keresztül és a betegség igazából csak a hólyagok megjelenése után fertőz. (9. kép)

(9. kép)

Most kb. 30 óra alatt elvégezték az “új” majomhimlővírus szekvenálását, ami korábban kb. fél évet vett igénybe. Megállapítást nyert, hogy a nyugat-afrikai variánssal van dolgunk, nem pedig a veszélyesebb közép-afrikai variánssal.

Kongóban egyébként 2017-ben is volt egy lokális majomhimlő-járvány, az erről készült tanulmány szerint is az egyetlen tipikus tünet, hogy hólyagok keletkeznek. Az összes többi tünet alapján nem beazonosítható a betegség, mert azok inkább légúti fertőzésekre jellemzőek. (láz, fejfájás, hidegrázás, nátha, duzzadt nyirokcsomók, hátfájás, rossz közérzet) (10. kép)

(10. kép)

Ahol sok a majom, de nincsen laboratórium, pl. Indiában, Gibraltárban, fura mód nincsen majomhimlős megbetegedés. A majomhimlő diagnosztizálásához szükséges, helyes PCR-tesztelésre vonatkozó dokumentum már megszületetett, az a wuhani labor készítette el, amelyet Fauci pénzel. (11. kép)

(11. kép)

A német Roche cég pedig már fejleszti a PCR-tesztet a majomhimlő vírushoz. Christian Drosten korábban 3 munkát publikált a majomhimlő-PCR-tesztről. (12. kép) A Roche leányvállalata a TIB Molbiol volt az a cég, amelyik a kovid-PCR-teszteket legyártotta és amelynek vezetője Olfert Landt Christian Drosten jó barátja.

(12. kép)

Szóval fel lehet készülni arra, hogy a történelem megismétli önmagát. Hacsak nem sikerül most időben megakadályoznunk a pánikot. Dr. Wodarg reméli, hogy ezt az újabb hülyeséget már nem fogják elhinni az emberek. Ugyanaz a forgatókönyv megint mint a kovidnál, az embernek deja-vu érzése van.

Egy rövid történettel búcsúzott: Malajziában röviddel a müncheni majomhimlő-szimuláció előtt (2021 március előtt), a CDC megbízásából elindult egy kísérlet, amelyben dupla-fertőződéseket vizsgálnak, konkrétan olyanokat, ahol valaki egyidejűleg fertőződik meg a majomhimlővel és a bárányhimlővel.

A beszélgetés linkje: https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Ad-hoc_25:1

Informáljatok minél több embert, hogy meg tudjuk akadályozni a soron következő fake-pandémiát!!!

Biró Éva tudósítása