Aki pedig vétkezik ellenem, az a saját lelkében vétkezik; mindazok, akik engem gyűlölnek, a halált szeretik Példabeszédek 8:36.

2022. május 23-án az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) közzétette a majomhimlőre adott válaszadási útmutatóját:

A dokumentum az emberről állatra történő átvitelről beszél, és rámutat szeretett háziállatainkra, mint a "betegség" potenciális terjesztőire.

És láss csodát, az európai MSM szinte azonnal számos félelemkeltő szalagcímet adott ki, amelyekben a háziállatok szuper terjesztőkként szerepelnek, amelyeket a "szakértők" szerint ki kell irtani:

Most pedig "a kegyetlenség egy teljesen új szintjét" készülnek elhozni egy Önhöz közeli városba.

"Aki pedig vétkezik ellenem, az a saját lelkét vétkezik; mindazok, akik engem gyűlölnek, a halált szeretik" Példabeszédek 8:36

Az ellenség gyűlöli a Magasságos Istent és az Ő teremtését. Gyűlölik az Ő képmására teremtett embereket: "Dicsérni foglak Téged, mert félelmetes és csodálatos módon vagyok teremtve; Csodálatosak a Te műveid, és ezt lelkem nagyon jól tudja". - Zsoltárok 139:14

 

 

Az Ő egész teremtését el akarják pusztítani, az állatok és növények nagy részét el akarják pusztítani, a többit genetikailag módosítják terveik szerint. Akárcsak Noé napjaiban...

A démonikusan megszállt és ihletett "elit" nem tudja, mi a szeretet, akárcsak az apjuk, az ördög. Az emberek szeretik a háziállataikat, családtagként bánnak velük, és ezt a szadista démonok is tudják.

Ne lepődjetek meg, amikor a plandémikus szekta követői engedelmeskednek és elfogadják ezt a szörnyűséget, és megpróbálják megszégyeníteni az engedetleneket, hogy teszteljék háziállataikat, és a "pozitív" állatokat "a nagyobb jó érdekében" selejtezzék ki.

" A rövid két év alatt az elitnek a "vírustól" való félelmet felhasználva sikerült normalizálni a polgári jogok és a testi autonómia megszüntetését.

Emberek milliói fogadják el a velük szemben elkövetett atrocitásokat a "nagyobb jó" érdekében, és készek rosszat tenni másokkal, akik meg merik kérdőjelezni Az Új Normális dogmáját."

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/rejtsd-el-hazi-kedvenceidet-haziallatokat-ki-lehetne-irtani-hogy-megallitsak-a-monkeyhoax-terjedeset-szakertok