Mert minden erőszakos tömeges halálesetet az amerikai kormány által irányított hamis zászlós műveletként és nemzeti pszichopédiaként hajtanak végre, amelynek célja, hogy végső soron megfosszák az amerikai népet a "fegyvertartáshoz és fegyverviseléshez" való jogától.

- AZÉRT!

Rendkívül fontos megérteni, hogy az USA szövetségi kormánya Barack Husszein Obama mandzsúriai jelölt alatt olyan törvényt hagyott jóvá, amely felhatalmazást adott a Védelmi Minisztériumnak, hogy fekete hadműveleteket hajtson végre az amerikai nép ellen, majd terjessze a hamis zászlós támadásokhoz kapcsolódó, teljesen kitalált propagandát.

Más szóval, az Obama-kormányzat alkotmányellenesen kodifikálta a törvénytelen hatalmat/hatalmat az amerikai állampolgárok meggyilkolására és megkárosítására, ténylegesen hazaárulást követve el az amerikai köztársaság ellen. Ily módon a kormány árulói maguk is jogtalanul "legalizálták" az államárulást, amelyet a politikai test elleni kíméletlen erőszak és pszichológiai hadviselés formájában követtek el. Az alábbiak szerint:

A "FALSE FLAGS" a LEGÁLIS PROPAGANDA

A Védelmi Minisztérium által gyártott tömeges lövöldözések.

Legyünk tisztában: A Hatalmak ősidők óta alkalmazzák a tömeges lövöldözések és robbantások erőszakos stratégiáját aljas céljaik elérése érdekében. Ez az, amit csinálnak... mert rohadtul jól működik.

Történelmi tény, hogy a hatalmi elit legalább 1891 óta követ el tömeges lövöldözéseket az amerikai nép ellen. Az alábbiakban e tömeges halálos áldozatokkal járó események idővonala következik (az alábbi grafikonra kattintva nagyítható).

 

A meghatározó pillanat azonban, amikor ezeket a hamis zászlós tömeges lövöldözési műveleteket kifejezetten a második alkotmánymódosítás megsemmisítésére irányuló, rendkívül szervezett stratégia részeként hajtották végre, 1966. augusztus 1-jén történt az austini Texasi Egyetemen. Lásd: Egy újabb októberi meglepetés májusban - de miért Texas?!

 

Ahogyan az Egyesült Államok szövetségi kormánya közvetlenül felelős volt JFK, MLK, RFK és Malcom X meggyilkolásáért az 1960-as években, úgy a Texasi Egyetem toronylövöldözéséért is, amelyet egy volt tengerészgyalogos mesterlövész hajtott végre, aki nyilvánvalóan a CIA MK-ULTRA Monarch elmekontroll programjának végzőse volt.

Tényleg, ez mennyire nyilvánvaló?!

Ami azt jelenti, hogy a kormányzat az elmúlt 56 év során egyenesen lemészárolta az amerikai állampolgárokat. Igen, sok ilyen tömeges áldozati eseményt (MCE) aprólékosan megrendeztek, mint hollywoodi produkciókat, ahol valójában senkit sem öltek meg az állítólagos tetthelyeken, de ez nem jelenti azt, hogy a "lövöldözés áldozatait" nem gyilkolták meg máshol. (Ahogyan ugyanezeknek a gyilkos elkövetőknek kellett véglegesen eltüntetniük a 9/11-es repülőgépes áldozatokat is.)

Mi itt a kritikus pont?!

A világ többi részével összehasonlítva az Egyesült Államokban a lőfegyverekkel, különösen az automata és félautomata puskákkal elkövetett tömeggyilkosságok aránya minden logikát és emberi észt felülmúl. Az Egyesült Államokban egy főre vetítve sokkal, SOKKAL, sokkal több [VÉLEMÉNYES] tömeges lövöldözés történik, mint bárhol máshol a Földön. Ez a rendkívül aránytalan szám csak egy rendkívül szervezett országos összeesküvéssel magyarázható, amely a mészárlásokat CÉLKITŰZÉSRE SZÁNJA, amelyeket aztán a bűnüldöző szervek minden szinten eltussolnak a CIA Mockingbird médiájával (azaz az összes vállalati médiával) összejátszva.

KULCSPONT: Az is igaz, hogy az elkövetők, akik ezeket a fekete akciókat vezetik, mindig mindig tartanak maguknál egy AR-15-öst, M-4-est vagy AK-47-est, amit a megrendezett bűntény helyszínén leadnak.
amit majd a vérengzésért okolnak. Lásd: Mint mindig, a CIA Mockingbirdje A média teljes erőbedobással a támadófegyvereket hibáztatja a legutóbbi hamis zászlós tömeges gyilkosságokért, lövöldözésekért (átverések).

 

A józan ész

A józan észnek azt kellene mondania az amerikai állampolgároknak, hogy ezeket a hamis zászlós tömeges lövöldözéseket rendkívül céltudatos tervezéssel hajtják végre ... és hogy a legtöbbjüknek egyszerűen semmi értelme a hivatalos NARRATÍVÁK alapján.

Azonban, ahogyan a fiatal és gyakran fehér férfi bűnbakokat, akiket ezeknek a hamis zászlós műveleteknek a bűnbakjaiként választottak ki, a kormány kezelői gondosan irányították az elméjüket, úgy az amerikai népet is úgy irányították, mint egyetlen más népet sem a bolygón. Hasonlóképpen, évtizedekig tartó intenzív és könyörtelen társadalmi mérnöki munkának vetették alá őket annak a hamis hitnek a tollába, hogy ezek mind "valódi tömeggyilkosok, akiknek haragjuk van".

Valójában az amerikaiak tudatát szüntelenül Tavistock-szintű technikákkal és taktikákkal irányították, amelyeket szisztematikusan alkalmaztak a kormányzat minden szintjén, a teljes mainstream médiában, az oktatási intézményekben az óvodától a posztgraduális képzésig, gyakorlatilag minden vallási csoportban, mindenféle nem kormányzati szervezetben és minden jelentős szervezetben, amely a civil társadalmat alkotja.

Mindazonáltal ezek az USA ellen felsorakoztatott, meglehetősen félelmetes erők nem okozhatják a józan ész, a kritikus gondolkodás és az emberi értelem alkalmazásának teljes felfüggesztését a polgárok nagy többségében, különösen akkor, amikor ezeket a tömeges áldozatokkal járó eseményeket átlátszó átverésként hajtják végre.

Az Uvalde Texas School Shooting egy teljes és totális Hoax

Ki a hibás?

Végeredményben csak az amerikai nép a hibás a tömeges lövöldözések megszakítás nélküli sorozatáért szerte az USA-ban, valódi és hamis, hibrid és átverések egyaránt. Mert az ő szándékos tudatlanságuk és mélységes tagadásuk, valamint a belső ellenséggel való szembenézés elutasítása az, ami lehetővé teszi a sötét oldal számára, hogy folytassa lopakodó, alattomos stratégiáit. Miért ne gurítanák ki a globalista elkövetők egymás után, évről évre, évtizedről évtizedre, hiszen ez olyan jól bevált nekik egészen a mai napig!

Az embereknek csak egy kis kutatást kell végezniük az interneten, hogy felfedezzék az abszurd hibákat, a kirívó következetlenségeket és a nyílt ellentmondásokat minden egyes fiatalkori hivatalos narratívában, amelyet rendszeresen bemutatnak az MCE-k nyomán. Az átlag amerikai már így is rengeteg időt tölt a neten, és különösen a közösségi médiában, miért ne kereshetnénk hát egy kis felszabadító igazságot. Például:

Senki sem halt meg a texasi iskolában, kivéve talán a zavart transznemű srácot a parkolóban. Ő soha nem jutott be az iskolába, mert a biztonsági intézkedések túl szigorúak ahhoz, hogy bárki is átcsúszhasson.
Az igazságot keresők, akik valóban tudni akarják, hány óra van Amerikában, az olyan mélyen behatoló leleplezésekből, mint az alábbi, mindent megtudhatnak, amit tudniuk kell. Való igaz, a rejtett információk és az ezoterikus tudás, amit csak ebben az egy posztban bemutatnak, elég ahhoz, hogy az emberek képessé váljanak arra, hogy végre visszavegyék a hatalmukat azoktól, akik már régóta ellopják tőlük.

Tömeggyilkos Biden fő küldetése mostantól a félidős választásokig a 2. módosítás eltörlése

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/tomeges-lovoldozesi-akcio-teljes-gozzel-a-valasztasokig