https://cepi.net/news_cepi/cepi-and-sk-bioscience-expand-partnership-to-develop-vaccine-against-covid-19-variants/ a cikkben hivatalosan az oltás szervező a CEPI mondja ki nyilvánosan hogy a covid oltások nem hogy nem védenek, hanem pontosan azok fertőznek!

Itt a bizonyíték kiemelve a mellékelt cikkből:  A vakcina két összetevőből áll, az A és a B komponensből. Az A komponens egy rekombináns fehérje, amely a SARS-CoV-2 Spike fehérje egy részéből áll, amelyet receptorkötő tartománynak (RBD) neveznek.

Az RBD a Spike azon része, amely lehetővé teszi a vírus számára, hogy kötődjön és megfertőzze az emberi sejteket. Majd emiatt nem a CEPI-t teszik felelőssé, hanem engem tiltanak le 30 napra mert megmutattam hogy pontosan az oltással történik meg az amilyen"" jogcímen"" a tiltást  erőltetik rám és azon felhasználóikra  akik azt a valós igazságot mutatják be amit önök eltitkolnak, sőt azt merik kijelenteni az igazságra hogy hamis információ!!!  holott pontosan ezzel követik el maguk mindazt a bűntényt amilyen jogcímen a felhasználókat tiltogatják.  letiltást az oltáspropagáló emberiségellenes közösségellenes felbujtók érdemelnek.

Hiszen pont ők zavarták meg az emberiség közösségeit s tettek a halálba rengeteg olyan embert akik élete megmenthető lett volna. ez szándékos tömeggyilkosság amint a mellékelt cikk is mutatja. amíg  a Facebook  nem változtat a  közösségi alapelveiben foglaltakon, valamint az értelmezését szándékosan, emberellenesen a valós közösségi érdekek ellen fordítja ( folyamatosan ezt bizonyítja a tevékenysége) addig a Facebook gyilkosságokat és emberellenes tevékenységeket támogat, enged  hirdetni, sőt maga is hirdeti, így sokkal nagyobb bűncselekmények halmazatát követi el mint azon felhasználói akik felhívják a közösségek figyelmét az igazságra.  Tehát jelenleg is és minden egyéb esetben is maga a Facebook bizonyítja be saját emberellenes közösségellenes, sátánista bűnös mivoltát a felhasználói előtt.

Sátánista nézeteket terjeszt, hirdet, az igazságot pedig nem hajlandó elfogadni. Ezzel csakis önök minősíthetőek mindenféle bírósági eljárásban vádlottnak, és bűnösnek. Sokszoros büntetőjogi felelősségük van  a felhasználóikkal szemben, amit nem tudnak soha kimagyarázni.  Meg fogom mutatni minden hírportálnak nem lesz megállás addig amíg meg nem bűnhődnek sorozatos bűncselekményeik  bűnpártolásaik, hamis információt terjesztéseik miatt. Bőven van hivatalos bizonyíték, esélyetek sincs védekezni. Ezt az írást elmentettem, a szóban forgó cikk tartalmával együtt, vagy befejezik a hazugságok terjesztését vagy bűnhődni fognak mert kiteregetem az igazságot és nem fognak tudni védekezni akkor sem ha megszüntetik a fiókomat. Amennyiben megszüntetik újabb bizonyítékot kapok arra hogy nekem van igazam s önök a tömeggyilkos emberiség ellenes bűnök elkövetői, valamint bűnrészesei. Nem lesz megállás így  vagy úgy ,de maguk fognak megfizetni érte. Mindennemű ellenem való fellépésük kizárólag saját bűnlajstromuk tovább bővítése lesz, ugyanis hivatalos bizonyítékok letagadását fogják elkövetni vele.

A CEPI való megkeresés és a cikk eltüntettetése és átíratása  sem lesz megoldás, mert a cikk szöveg eredeti-szövege nálam van, s maga a cepi sem, fogja tudni kimosni magát mert már vannak bőven halálos áldozatai a covid oltásoknak és az összetevői miatt lesznek is. minden ember akit beoltottak vele mért fog meghalni az oltástól, és ezt senki nem fogja tudni megcáfolni a létező hivatalos anyagok miatt , melyeket már késő eltávolítani az internet felületeiről, mert már kéznél vannak. ezen kívül a platform működése is botrányosan rossz és lassú. és itt van a főbűnösök egyikének saját hivatalos bevallása:

A CEPI és az SK biotudomány bővíti partnerségét a COVID-19 variánsok elleni vakcina kifejlesztésére 2021. márc. 10. Készítette: CEPI  -  covax

RÉSZVÉNY... Akár 14,2 millió dolláros támogatás is támogatja a COVID-19 elleni vakcina kifejlesztését A kibővített partnerség további 12,5 millió dollárt is magában foglal a gyártás több . száz millió adagra való bővítésére. OSLO/SEOUL, 2021. március 10.– A CEPI, a Coalition for Epidemic Preparedness Innovations és az SK bioscience a mai napon bejelentette, hogy kibővített partnerséget alakított ki a SARS-CoV-2 variánsok elleni vakcinajelölt kifejlesztésére. A CEPI akár 14,2 millió dollárt is biztosít az SK bioscience rekombináns fehérje vakcina jelöltjének (GBP510) adaptációjának támogatására az "aggodalomra okot adó változatok" ellen, mint például a Dél-Afrikában először azonosított B.1.351 variáns. Ezzel párhuzamosan a CEPI akár 12,5 millió dollárt is biztosít, hogy segítse az SK biotudományt gyártási módszereik teljes kereskedelmi méretűvé történő előmozdításában, lehetővé téve több száz millió adag előállítását.

A GBP510 jelöltet – amely Dél-Koreában 1/2 fázisú tesztelésen megy keresztül – nanorészecske-platformmal gyártják. A CEPI 2020 decemberében 10 millió dollárt jelentett be az 1/2 fázisú kísérletek költségeire. Ez a finanszírozás része volt egy közös program a Bill & Melinda Gates Alapítvány, hogy támogassa a fejlesztés a "Wave 2" jelöltek, amelyek különböznek a már fejlett fejlesztésű, és alkalmas a több beállítás (pl. vakcinák, amelyek jobb hőmérséklet-stabilitás, a gyártási skálázhatóság, valamint a jobb vagy differenciált immunválasz).

Verseny a vírusmutáció ellen  A COVID-19-et okozó vírus folyamatosan mutálódik. A B.1.1.7 variáns (amelyet először az Egyesült Királyságban azonosítottak) akár 70%-kal is fertőzőbb, mint a Vuhanban megjelent vírus, és azóta bebizonyosodott, hogy összefüggésbe hozható a kórházi kezelés és a halálozás megnövekedett kockázatával. A B.1.351 és P.1 változatok (amelyeket Dél-Afrikában, illetve Brazíliában azonosítottak) még aggasztóbbak. Gyorsan terjednek, újrafertőzhetik azokat, akik korábban már megfertőződtek, és kevésbé hatékonyabbá teszik az ellenintézkedéseket – beleértve a vakcináinkat és a monoklonális antitest-kezeléseinket is. Ezeknek a változatoknak a megnövekedett átvihetősége az elmúlt hetekben tapasztalt globális csökkenő átviteli trendek megfordulását eredményezheti, ami az egészségügyi rendszerek megújult terheit és több halálesetet eredményezhet. Méltányos hozzáférés a világjárvány akut szakaszának befejezéséhez. A vírusmutáció mértéke a vírus globális terjedésének függvénye, ezért elengedhetetlen az átvitel ellenőrzése mindenhol. Az SK biotudomány és a CEPI ezért elkötelezett aMELLETT, hogy lehetővé tegye a COVID-19 vakcinákhoz való globális méltányos hozzáférést, és megállapodtak abban, hogy a vakcinajelölt több száz millió adagját a COVAX eszköz rendelkezésére bocsátják beszerzésre és kiosztásra, ha bebizonyosodik, hogy biztonságos és hatékony. A COVAX-eszköz célja, hogy méltányos hozzáférést biztosítson a COVID-19 vakcinákhoz minden olyan ország számára, amely a fejlesztés minden szintjén részt kíván venni. Eddig több mint 25 millió COVAX dózist szállítottak már több mint 30 országba, azzal a céllal, hogy 2021-ben világszerte 2 milliárd adagot terjesszen.

Az új COVID-19 variánsok gyors megjelenése óriási hatással van az oltási kampányokra szerte a világon, és arra, hogy milyen gyorsan tudjuk megszüntetni ezt a világjárványt. Most a világjárvány új és sokkal kevésbé kiszámítható szakaszába léptünk. Bár sok mindent még nem tudunk az Egyesült Királyságban, Dél-Afrikában, Brazíliában és másutt először azonosított változatokról, tudjuk, hogy súlyos fenyegetést jelentenek, amelyet nem szabad alábecsülni.

Ha biztosítani akarjuk az elmúlt évben elért nyereséget, és a lehető leghamarabb véget akarunk vetni a világjárvány akut szakaszának, a lehető legszükségesebben kell lépnünk e változatok terjedésének megfékezése érdekében. Ma a CEPI is elindítja ötéves tervét, hogy jelentősen csökkentse, sőt hosszú távon megszüntesse a járvány és a világjárvány okozta betegségek, köztük a koronavírusok kockázatát. Ha el akarjuk érni ezt a jövőt, most úgy kell cselekednünk, hogy kulcsfontosságú kutatás-fejlesztésbe fektetünk be, hogy optimalizáljuk oltási stratégiáinkat és technológiáinkat.  Dr. Richard Hatchett vezérigazgató, CEPI  >> Örömmel lépünk partnerségre a CEPI-vel a COVID-19 variáns elleni vakcina kutatása és fejlesztése érdekében. A covid-19 vírus új variánsainak kifejlesztését várhatóan időben el tudjuk érni a vakcinaplatform technológiájának gyors felhasználásával. Továbbra is arra törekszünk, hogy felelősséggel győzzük le a világjárványt. Jaeyong Ahn az SK biotudomány vezérigazgatója  „”–VÉGE–„”

A GBP510 vakcina jelölt :  A vakcina jelölt egy rekombináns-fehérje vakcina alapján egy új, kétkomponensű önösszeszerelő nanorészecske kifejlesztett Institute for Protein Design (IPD) a University of Washington. A vakcina két összetevőből áll, az A és a B komponensből. Az A komponens egy rekombináns fehérje, amely a SARS-CoV-2 Spike fehérje egy részéből áll, amelyet receptorkötő tartománynak (RBD) neveznek. Az RBD a Spike azon része, amely lehetővé teszi a vírus számára, hogy kötődjön és megfertőzze az emberi sejteket. Az A komponens fehérjék ezután a B komponens, egy "központi mag" nanorészecske felületéhez kapcsolódnak. E két összetevő kombinációja az RBD antigén optimális expozícióját eredményezi, amelyet aztán az immunrendszer elismer.

['Ennek a jelöltnek a lehetséges előnyei közé tartozik a skálázhatóság, a termosztát, és a platformként való lehetséges felhasználás a jövőben ismeretlen kórokozók elleni vakcinák kifejlesztésére, amelyet X betegségnek neveznek. Ezenkívül a vakcinajelölt preklinikai vizsgálatai azt mutatták, hogy nagyon magas titereket indukál az antitestek semlegesítésére.\n']

Az SK biotudomány a vakcinajelölt fejlesztését a létrehozott technológiai platformokkal és a megfelelő kereskedelmi helyes gyártási gyakorlat (GMP) képességekkel haladta előre. Az SK biotudomány 2021 elején kezdte meg az 1/2 fázisú vizsgálatokat.  Az SK biotudomány és a CEPI elkötelezett a COVID-19 vakcinák globális méltányos hozzáférése mellett, és megállapodtak abban, hogy ezt a vakcinajelöltet a COVID-19 vakcina globális hozzáférési (COVAX) eszközén keresztül beszerzésre és kiosztásra bocsátják, ha bebizonyosodik, hogy biztonságos és hatékony. A COVAX-eszköz célja, hogy méltányos hozzáférést biztosítson a COVID-19 vakcinákhoz minden olyan ország számára, amely a fejlesztés minden szintjén részt kíván venni. CEPI a $ 3,5 milliárd befektetési ügy - A sürgős most. Fordulat a járvány és a világjárvány fertőző betegségei ellen A ma közzétett teljes befektetési ügy a https://endpandemics.cepi.net A CEPI-ről:  :  A CEPI egy innovatív partnerség állami, magán- és jótékonysági és civil szervezetek között, amelyet 2017-ben indítottak Davosban, hogy vakcinákat fejlesszenek ki a jövőbeli járványok megállítására. A CEPI nagy sürgősséggel és a WHO-val együttműködve lépett a COVID-19 megjelenésére válaszul. A CEPI 12 partnerséget kezdeményezett az új koronavírus elleni vakcinák kifejlesztésére. A programok kihasználják a CEPI által már támogatott gyorsreagálású platformokat, valamint az új partnerségeket. A cél az, hogy a COVID-19 vakcinajelölteket a lehető leggyorsabban klinikai tesztelésre állítsa elő. A COVID-19 megjelenése előtt a CEPI kiemelt betegségei közé tartozott az ebola vírus, a Lassa vírus, a közel-keleti légzőszervi szindróma koronavírusa, a Nipah vírus, a Rift Valley Fever vírus és a Chikungunya vírus. A CEPI olyan platformtechnológiákba is beruházott, amelyek felhasználhatók az ismeretlen kórokozók elleni gyors vakcinázására és immunprofilaxiás fejlesztésre (X. betegség).

A COVAX-ról

A COVAX az ACT-Accelerator vakcina pillére. A szervezetet a CEPI, a Gavi, a Vaccine Alliance és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) közösen vezeti az UNICEF vezető szállítási partnerével, együttműködve a fejlett és fejlődő országok vakcinagyártóival, a Világbankkal, a civil társadalmi szervezetekkel és másokkal. A COVAX az egyetlen globális kezdeményezés, amely együttműködik a kormányokkal és a gyártókkal annak biztosítása érdekében, hogy a COVID-19 vakcinák világszerte elérhetőek legyenek minden pénzügyi eszköz gazdaságai számára.

Az SK biotudományról

Az SK bioscience egy innovatív dél-koreai biogyógyszerészeti vállalat, amely a vakcina területére specializálódott. Az SK bioscience kifejlesztette a SKYCellFlu nevű sejttenyészet alapú influenza vakcinátTm a WHO 2019-ben előminősítette, a SKYZosterTm, a világ második zsindely elleni vakcinája, és a SKYVaricellaTm, a világ második WHO-s előminősített varicella vakcinája a bárányhimlőre. Kihasználva a vállalat erősségeit a legmodernebb vakcinafejlesztési technológiák, SK bioscience már bővíti a K + F portfolió, beleértve a pneumococcus konjugált vakcina, humán papillomavírus vakcina, tífusz konjugált vakcina és nem replikáló rotavírus vakcina révén házon belüli fejlesztés vagy külső partnerség állami és magánintézmények szerte a világon folytatva a globális egészség. A COVID-19 vakcinaválaszhoz az SK biotudomány a Sars-CoV-2 elleni vakcinajelöltjének fejlesztése alatt áll a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a CEPI támogatásával, és a kialakult fejlesztési és gyártási képességeit felhasználva együttműködik az AstraZeneca és a Novavax COVID-19 vakcinajelöltjeinek kifejlesztésében és gyártásában. Médiakapcsolatok : CEPI E-mail cím: press@cepi.net Telefonszám: +44 7387 055214 SK biotudományi Kft. E-mail cím: Jin99@sk.com

https://pokolafoldon.hu/blog/a-facebook-bunossege