'Ezzel vége a vitának' - Izraeli tanulmány szerint a természetes immunitás 13-szor hatékonyabb a Delta-változat megállításában, mint a vakcinák - Izraeli kutatás szerint a természetes immunitás 13-szor hatékonyabb a Delta-változat megállításában, mint a vakcinák.

ZeroHedge.com

Dr. Anthony Fauci és Biden elnök többi COVID tanácsadója ismét bebizonyosodott, hogy tévedtek a COVID vakcinák "tudományával" kapcsolatban. Miután azt mondták az amerikaiaknak, hogy a vakcinák jobb védelmet nyújtanak, mint a természetes fertőzés, egy új izraeli tanulmány szerint ennek az ellenkezője igaz: a természetes fertőzés sokkal jobb védelmet nyújt a delta-változat ellen, mint a vakcinák.

A tanulmányt a Bloomberg úgy jellemezte, mint "a legnagyobb valós elemzést, amely összehasonlítja a természetes immunitást - amelyet egy korábbi fertőzésből nyertek - a jelenleg használatban lévő egyik leghatásosabb vakcina által nyújtott védelemmel". Néhány nappal ezelőtt megjegyeztük, milyen figyelemre méltó, hogy a mainstream sajtó végre hangot ad a tudósoknak, hogy bírálják Biden elnök azon törekvését, hogy kezdjék el osztogatni az emlékeztető oltásokat. Nos, ez a tanulmány még inkább megkérdőjelezi az oltásokra való támaszkodás hitelességét, mivel a vizsgálat kimutatta, hogy az oltottak végül 13x nagyobb valószínűséggel fertőződtek meg, mint azok, akik korábban fertőződtek, és 27x nagyobb valószínűséggel jelentkeztek tünetek.

Alex Berenson, egy tudományos újságíró, aki többször megkérdőjelezte a vakcinák és maszkok hatékonyságát a COVID megelőzésében, a tanulmányt elégségesnek nevezte ahhoz, hogy "véget vessen a vakcinák kontra természetes immunitás vitának".

Íme egy részlet a Science Magazine beszámolójából:

Az új elemzés a Maccabi Healthcare Services adatbázisára támaszkodik, amely mintegy 2,5 millió izraelit tart nyilván. A tanulmány, amelyet Tal Patalon és Sivan Gazit vezetett a KSM-nél, a rendszer kutatási és innovációs részlegénél, két elemzésben megállapította, hogy a januárban és februárban beoltott emberek júniusban, júliusban és augusztus első felében hatszor, illetve 13-szor nagyobb valószínűséggel fertőződtek meg, mint az oltatlanok, akik korábban már megfertőződtek a koronavírussal. Az egyik elemzésben, amelyben több mint 32 000 egészségügyi ellátásban részesülő személyt hasonlítottak össze, az oltottak körében 27-szer nagyobb volt a tüneteket okozó COVID-19 kialakulásának kockázata, és nyolcszor nagyobb a kórházi kezelés kockázata.

Az adatok ezúttal nem hagynak kétséget afelől, hogy a természetes fertőzés valóban a jobb lehetőség a delta-változat elleni védelemre, annak ellenére, hogy az USA nem ismeri el, hogy a már fertőzöttek rendelkeznek a vírustól védő antitestekkel.

Izrael, mint az első ország, ahol a vakcina széleskörű lefedettséget ért el, most elképzelhetetlen helyzetben van: a napi esetszámok új rekordot értek el, mivel a delta-változat úgy hatol át a vakcina védelmén, mint forró kés a vajon.

Forrás: Bloomberg

A tanulmány eredményei legalábbis jó hírek a betegek számára, akik már sikeresen megküzdöttek a COVID-del, de rámutatnak arra, hogy milyen kihívás kizárólag az oltásokra hagyatkozni a világjárvány leküzdésében.

"Ez az elemzés kimutatta, hogy a természetes immunitás hosszabb ideig tartó és erősebb védelmet nyújt a fertőzés, a tüneti megbetegedés és a kórházi kezelés ellen a delta változat miatt" - mondták a kutatók.

Sajnos a tanulmány azt is kimutatta, hogy minden védelem időben korlátozott. A természetes fertőzés által nyújtott védelem idővel csökken, csakúgy, mint a vakcinák által nyújtott védelem: Az oltással áttört delta megbetegedés kockázata 13-szor nagyobb volt, mint a második fertőzés kialakulásának kockázata, ha az eredeti megbetegedés 2021 januárjában vagy februárjában következett be. Ez lényegesen nagyobb, mint a járvány kitörésének korábbi szakaszában megbetegedettek kockázata.

Ráadásul úgy tűnt, hogy a korábban fertőzötteknek adott egyszeri oltás is fokozta a védettségüket. Az adatok még mindig nem mondanak semmit az emlékeztető adagok hosszú távú előnyeiről.

Ezek a legújabb adatok azt mutatják, hogy a vakcinák közel sem nyújtanak olyan 90%-os védelmet, mint amilyet eredetileg az FDA hirdetett a sürgősségi engedélyezés után. Más tanulmányok szerint az mRNS oltások által okozott káros mellékhatások is gyakoribbak, mint korábban hitték.

Olvassa el az alábbi tanulmány előzetest:

2021.08.24.21262415v1.full by Joseph Adinolfi Jr. on Scribd

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-termeszetes-immunitas-13-szor-hatekonyabb-mint-a-vedooltasok