Németország 3. pánik szakasza. A gáz ára az egekbe szökik. Energiaadagolás Európában.

Gazprom:

"A biztonság az első számú prioritásunk. A Gazprom elkötelezett a turbinák karbantartásának legmagasabb színvonala mellett, és semmilyen körülmények között nem fog kompromisszumot kötni a biztonsággal a menetrend érdekében. Sajnáljuk a nagyra becsült német ügyfeleinknek okozott átmeneti kellemetlenségeket, de biztosak vagyunk benne, hogy megértik, hogy ennek az érzékeny és biztonságkritikus berendezésnek a legszorgalmasabb karbantartására van szükség. Biztosak lehetnek abban, hogy továbbra is a biztonságra összpontosítunk, amikor a következő hat turbinaegységet egymás után karbantartjuk."

 

Németország, ne küldjön fegyvereket, pénzt és csapatokat Ukrajnába, hogy oroszokat öljön - ha orosz gázt akar vásárolni. Vége.

Ellenkező esetben meg fog fagyni, ahogy beköszönt a tél.

 

 

Németország leszállította a beígért MARS-II MLRS-t Ukrajnának

Július 26-án Christina Lambrecht német védelmi miniszter közölte, hogy Németország leszállította Ukrajnának a megígért Mars II típusú többszörös indítható rakétarendszereket (MLRS). Három további Panzerhaubitze 2000 önjáró löveget is átadtak Kijevnek.

Christina Lambrecht nem pontosította az ukrán fegyveres erők részére átadott MLRS-ek pontos számát, de korábban Berlin ígéretet tett arra, hogy Kijevnek átad három ágyútüzérséget.

Július 23-án Christine Lambrecht védelmi miniszter azt állította, hogy a német hadsereg kiképzi az ukrán katonákat a Mars II többszörös rakétaindító rakétarendszerekre. A kiképzés, amelyre Németországban kerül sor, már ezen a héten megkezdődhet.

A MARS az amerikai M270 MLRS német továbbfejlesztése, amely azonos felépítésű, két, hat indítócsőből álló, irányítatlan 230 mm-es rakéták kilövésére alkalmas, lánctalpas alvázra szerelt, személyzeti fülkével ellátott indítókapszulából áll. A továbbfejlesztett MARS II/MLRS-E az új GMLRS-sel együtt képes pont- és egyéni célok nagy pontosságú támadására, és tüzérségi mesterlövészfegyverként is használható.

Korábban a német védelmi minisztérium vezetője kijelentette, hogy Németország a Bundeswehr katonai erőforrásainak hiánya miatt hosszú ideig nem lesz képes fegyverekkel szponzorálni az AFU-t.

https://southfront.org/germany-delivered-promised-mars-ii-mlrs-to-ukraine/